TapijtenKelim.nl | Oosterse & Perzische tapijten

TapijtenKelim.nl | Oosterse & Perzische tapijten Reviews

Excellent rating
4.9
17 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (17)
Anna Zamanipoor
Anna Zamanipoor
2022.09.05
Heb twee tapijten bij hem gekocht en ben erg tevreden! Hij is erg vakkundig. Ik raad deze winkel aan
Advertisement
Daniel Dees
Daniel Dees
2022.02.08
Zojuist een handgeknoopte Kelim gekocht. Ik ben meer dan tevreden! Zeer vriendelijke mensen die veel verstand hebben van hun kleden en andere producten. Als je een origineel, authentiek kleed wilt kopen voor een mooie prijs, koop ‘m hier. Met vriendelijke groet, Daniël
Reply from TapijtenKelim.nl | Oosterse & Perzische tapijten 2022.02.09
Beste Daniel, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Het is hartverwarmend om te horen dat je een prettige shopervaring bij ons hebt gehad. Wij wensen je veel plezier met het nieuw kelim kleed en wij zien je graag weer terug in onze showroom. Team Tapijtenkeli.nl
John van Amsterdam
John van Amsterdam
2022.01.26
Zojuist een prachtig tapijt gekocht uit Iran, kwaliteit en goede info ook waar het tapijt gemaakt is. Vriendelijke man met veel kennis top!
Reply from TapijtenKelim.nl | Oosterse & Perzische tapijten 2022.01.27
Beste John, Bedankt voor de review. Het was fijn om jullie te mogen helpen in onze winkel. Ik wens jullie nog tientallen jaren plezier met het prachtig Bidjar tapijt. Graag zie ik jullie nog terug in onze winkel. Team Tapijtenkelim.nl
Linda Nauta
Linda Nauta
2022.01.19
Onlangs in deze winkel een mooi tapijt gekocht. In de winkel een aantal tapijten uitgezocht en de eigenaar is ze bij ons thuis komen brengen. Één voor één in onze woonkamer “uitgerold”. Wij konden zo een goede keuze maken. Kundige nette eigenaar. Wij zijn er heel blij mee. Wim en Linda
Reply from TapijtenKelim.nl | Oosterse & Perzische tapijten 2022.01.20
Beste Wim en Linda, Hartelijk dank voor jullie 5-sterren waardering en dat jullie de tijd hebben genomen om een review over ons te schrijven. Wij zijn verheugd om jullie te kunnen helpen met het kiezen van het prachtig Nain tapijt. Het is zeer fijn om te horen dat jullie tevreden zijn met de aankoop en wij wensen jullie veel woonplezier toe. Wij zien jullie graag nog terug in onze winkel. Team Tapijtenkelim.nl
Inna R
Inna R
2021.12.07
I am very happy with our new carpets from TapijtenKelim.nl Personal service, huge range of options for different taste and budgets. Guys are very helpful and professional! Thank you very much!
Reply from TapijtenKelim.nl | Oosterse & Perzische tapijten 2021.12.08
We are pleased to know that your experience with us was a good one , Inna ! Your kind words are greatly appreciated ! We hope you enjoy your Gabbeh carpet ! Team Tapijtenkelim.nl
Advertisement
Cees Daalmeijer
Cees Daalmeijer
2021.12.07
Bijzonder vriendelijk ontvangst. Geen moeite teveel. Prachtige kleden.
Reply from TapijtenKelim.nl | Oosterse & Perzische tapijten 2021.12.07
Geachte heer Daalmeijer, Bedankt voor uw feedback. Het is heel fijn om te horen dat jullie onze service en aanbod prachtig vonden. Graag tot de volgende keer en wij wensen jullie jarenlang plezier met het nieuw Ziegler tapijt. Team Tapijtenkelim.nl
Mustafa Uyar
Mustafa Uyar
2021.12.06
Vriendelijke eigenaar. Heel goed geholpen. Exclusief zeer mooi tapijten.
Reply from TapijtenKelim.nl | Oosterse & Perzische tapijten 2021.12.07
Beste Mustafa, Het was fijn om jullie te mogen ontvangen in onze showroom. Goed om te horen dat het nieuw Perzisch tapijt en loper aan jullie verwachtingen voldoet. Wij wensen jullie jarenlang plezier ermee. Team Tapijtenkelim.nl
Andrea van Dijk
Andrea van Dijk
2021.04.08
Ik heb contact gehad met de heer Pooya Mottaghi via Whatsapp over taxatie van mijn tapijten. Hij was zeer vriendelijk, deskundig en reageerde snel op mijn berichten.
Arnold Lombarts
Arnold Lombarts
2021.03.19
I asked for advice for 3 Persian carpets i was going to sell. I was helped very friendly and quick. Great service!!!
Advertisement
Paul van der Zijde
Paul van der Zijde
2021.03.10
I did not buy a carpet, I had a special information problem and asked for advice in which it was already certain in advance that I would not buy a carpet. I received that selfless advice and it helped me further. That is what is called “Heart for the business and your profession”, thank you very much again Paul, Zoetermeer Netherlands
Wilma van der Griend
Wilma van der Griend
2021.03.04
Very friendly and swift communication.
Ellen Boor
Ellen Boor
2021.03.03
Cheyenne V
Cheyenne V
2021.02.26
Zeer vriendelijk en behulpzaam! Veel kennis over zijn vak!!
Advertisement
Danjella van der Donk
Danjella van der Donk
2021.02.23
Snel antwoord en advies via de mail!
F Gazenbeek
F Gazenbeek
2021.02.23
Zeer vriendelijke man, die je graag helpt, en je antwoord geeft op al je vragen. Met veel kennis van Perzische tapijten.
Reply from TapijtenKelim.nl | Oosterse & Perzische tapijten 2021.02.23
Graag gedaan. Ik vind het altijd fijn om klanten te helpen. Veel plezier met uw tapijt. Met vriendelijke groet, Pooya Mottaghi
Olivier (Olivier)
Olivier (Olivier)
2020.11.12
Ik ben heel vriendelijk geholpen met advies omtrent de aankoop van een kleed in het buitenland. Dit bedrijf heeft mij van een enorme miskoop behoed!
Farzad Shabestani poor
Farzad Shabestani poor
2019.06.12
Hoge kwaliteit Perzische tapijten ,een succesvol bedrijf , ik heb met de eigenaar goed kunnen samen werken ,Een eerlijke man en ook een eerlijke verkoper .
Advertisement