Tandläkarhuset i Bålsta AB

Tandläkarhuset i Bålsta AB Reviews

Excellent rating
4.7
44 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (44)
Darius Liucvaikis
Darius Liucvaikis
2023.11.14
Advertisement
Päivi Vieraankivi
Päivi Vieraankivi
2023.10.13
Bästa tandläkare
And Tid
And Tid
2023.09.22
Nu har jag inte träffat alla tandläkare men tycker att det är en väldigt bra klinik. Tandläkaren jag går till är väldigt jordnära och professionell.
Irene Johansson
Irene Johansson
2023.07.05
Rasmus bästa tandläkare som jag haft. Kan varmt rekommendera honom.
Pia Larsson
Pia Larsson
2023.03.31
Fantastiskt bemötande och snabb professionell hjälp 😊 kände mig trygg trots tandläkarskräck.
Advertisement
Andja Odak
Andja Odak
2023.02.20
Jessica Kessler
Jessica Kessler
2023.02.02
Jag va hos Rasmus på tandläkarhuset. Jag kan verkligen inte annat än ge 5 stjärnor. Jag har sån tandläkar skräck och han fick mig att vara lugn och hjälpte mig genom hela proceduren. Tummen upp!
MS
MS
2022.11.29
Michael Patrickson
Michael Patrickson
2022.10.03
Advertisement
Anouar Ben
Anouar Ben
2022.08.22
Erica Mansnerus
Erica Mansnerus
2022.05.10
Fruktansvärd kundservice, ville inte ta emot min son som har hål i tänderna pga att de inte får betalt för barn enligt receptionisten. Hon hänvisade mig till folktandvården, trots att jag förtydligat att de inte kunde erbjuda en tid förrän långt fram. Sämsta och mest oflexibla bemötandet jag fått på en tandläkarmottagning.
Reply from Tandläkarhuset i Bålsta AB 2022.05.10
Hej Erica Tack för att du tar dig tid till att låta oss veta hur du upplever ditt bemötande från oss. Vi tycker det är väldigt tråkigt att du inte känner dig nöjd. Självklart vill vi kunna ta emot och behandla alla hos oss, stora som små. När det kommer till ditt barn är det tyvärr inte så enkelt. Som vi förstod det har ni valt Folktandvården som tandläkare för er son samt att han fått en tid där för fortsatt behandling om ett par månader. Då kan vi tyvärr inte bara ta över honom som patient. Det handlar inte om ekonomi eller oflexibilitet utan hur systemet för barntandvård faktiskt fungerar. Har du några funderingar är du välkommen att kontakta oss. Vi önskar dig en fin dag!
Annette Jansson
Annette Jansson
2021.11.02
recommends
Alltså magiskt! Olga, vilken fantastisk tandhygienist 🥰 Tack tack tack snälla för idag 🌟
Rolf Nordebrink
Rolf Nordebrink
2020.11.16
Den absolut bästa tandläkare jag någonsin haft! Suverän i allt, jättetrevlig utmärkt personal!
Advertisement
Birgitta Lundberg
Birgitta Lundberg
2020.10.21
Therese Bredenberg
Therese Bredenberg
2020.06.23
recommends
Rekommenderar! Supertrevliga och bra!
Krister Nielsen
Krister Nielsen
2020.03.27
recommends
Grymt gäng! Visar mycket hänsyn till människors rädsla och smärta. Frågar hela tiden om det går bra osv. De använder både allmänna tandvårdsbidraget (ATB) samt högkostnadsskydd vid större ingrepp. I överlag var det en väldigt positiv upplevelse. Tack!
Krister Nielsen
Krister Nielsen
2020.03.27
Grymt gäng! Visar mycket hänsyn till människors rädsla och smärta. Frågar hela tiden om det går bra osv. De använder både allmänna tandvårdsbidraget (ATB) samt högkostnadsskydd vid större ingrepp. I överlag var det en väldigt positiv upplevelse. Tack!
Advertisement
Alex Backström
Alex Backström
2019.03.01
Väldigt väl utförd lagning av mycket trevlig och kompetent personal. Tandläkaren tog sig tid att förklara mitt problem och de olika valmöjligheterna med dess olika för- och nackdelar. Jag kan varmt rekommendera denna klinik.
Pålle Myhrvold
Pålle Myhrvold
2019.02.28
recommends
Supertrevliga, ( Olle ) lyssnar på oss som har lite skräck, förklarar hela tiden vad han gör. Nu efter ett tiotal behandlingar går jag nästan dit med ett leende på läpparna 👍
Lillemor Wilhelmsson
Lillemor Wilhelmsson
2019.02.18
recommends
Skickliga tandläkare som hjälpt mig Mycket. Tack Olle.