Tandarts & Specialisten Centrum Blaak

Tandarts & Specialisten Centrum Blaak Reviews

Good rating
3.8
107 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (107)
AD SV (TonySparx)
AD SV (TonySparx)
2024.03.19
Ik ben zeer tevreden over de bahadeling dat ik heb gehad hier. Ik had last van terugtrekkende tandvlees en dat hebben ze verholpen. Daarnaast hebben ze ook mijn voortanden gecorrigeerd en letterlijk een lach op mijn gezicht gezet. Personeel is zeer behulpzaam en proffetioneel. Ze sturen je herinneringen over je komende afspraaken en staan je altijd netjes te woord. Ik ben zeer tevreden over het resultaat en ik raad het zeker aan!
Koschei
Koschei
2024.03.18
IanSoon Tan
IanSoon Tan
2024.02.21
I did filling, and the dentist fill it quite efficiently but poorly done, the residual of the filling paste is not clean away and stuck in my teeth. The procedure feels rushed and was done vulgarly and water was dripping on my face from the tools. I believe all his reviews was bought as well just like what the other comments stated. Please avoid it at all cause. I did a dental checkup by other dentist, saying my filling was not needed, but this dentist said it was needed. So I'm skeptical for his dental evaluation as well .
Harriet Zevenbergen
Harriet Zevenbergen
2024.01.24
Goedendag mw. Bekker, Hier een medewerker van tandheelkundig centrum Blaak. Ik zie u niet in ons patienten bestand staan. Daarnaast declareren wij enkel behandelingen die zijn uitgevoerd. Ook studenten korting zegt mij niets. Wilt u zo vriendelijk zijn om de review bij de juiste praktijk te plaatsen? Alvast bedankt! Assistente tandarts Blaak.
Caitlin Bekker
Caitlin Bekker
2024.01.23
This dentist is a scammer. They don't fix your actual problems, pretend as if they place fillings and put this in your file eventho they didn't. Make you pay so much money. Last year I had to pay over 1500 euros extra next to my coverage from my insurance which is 500 euros. After two months my new crown already broke. I switched dentists and my new dentist told me that this one is terrible. They pretend to be nice with student discounts but they actually scam you.
William Cardona
William Cardona
2023.11.07
a place that serves you very badly. I hope you are lucky if you come to this place.
AHouhh
AHouhh
2023.09.28
En mi opinión, no puedo otorgar ni una sola estrella a esta experiencia. Mi cita comenzó con una espera de 10 minutos, superando el horario programado. Lo que más me preocupó fue la higiene de los instrumentos utilizados por el dentista, que parecían antiguos y sucios en lugar de esterilizados y de un solo uso. Esto me generó una gran angustia y la certeza de que nunca volvería a visitar este lugar. Además, el dentista no tomó en serio mis problemas y parecía minimizar mis preocupaciones, a pesar de sentir dolor. Realizó fotografías de mis dientes y me sugirió una limpieza bucal, lo que me dejó dudando sobre si continuar con la cita. Para empeorar las cosas, al finalizar mi consulta, la recepcionista no estaba en su puesto, lo que dificultó la coordinación de cualquier seguimiento necesario. En resumen, mi experiencia fue decepcionante en todos los aspectos, desde la puntualidad hasta la atención y la higiene. La actitud de la recepcionista tampoco contribuyó a mejorar mi percepción del lugar, ya que parecía más preocupada por su apariencia que por brindar un buen servicio a los clientes.
Reply from Tandarts & Specialisten Centrum Blaak 2023.09.29
Goedendag A. Houhh, Bedankt voor uw revieuw. Helaas zie ik u niet in ons patienten bestand staan. Wij herekennen ons absoluut niet in uw verhaal. Wij werken met de nieuwste technieken en materialen. Daarnaast neemt de tandarts iedere patient serieus. Zou u ons kunnen bellen om het een en ander uit te leggen? Wij betreuren deze gang van zaken. Assistente tandarts Blaak Tel 010 414 03 41.
Q.A.Q
Q.A.Q
2023.09.14
Quite odd place, dentist calls all his assistants “baby”
Владимир Вилимайтис
Владимир Вилимайтис
2023.09.11
Thanks for a good and reasonably priced service!
Vincent Tadé Alao
Vincent Tadé Alao
2023.09.04
Heel erg tevreden over deze tandarts. Ik kan er altijd snel terecht en het personeel is erg vriendelijk. Over de prijzen is de tandarts altijd erg transparant, zo kom je niet voor een verassing te staan. Toen het een keer voorkwam dat ik erge klachten had en er geen plek meer was voor de desbetreffende dag heeft de tandarts mij buiten kantooruren geholpen. Een aanrader voor iedereen in de omgeving!
Reply from Tandarts & Specialisten Centrum Blaak 2023.09.04
Hoi Vincent, Bedankt voor je review. Leuk om te horen dat je tevreden bent. Groetjes, Team Tandarts & Specialisten Centrum Blaak
Jamal Hokke
Jamal Hokke
2023.08.26
Zeer goed geholpen, zowel met de behandeling als op het gebied van advies/nazorg.
Reply from Tandarts & Specialisten Centrum Blaak 2023.09.04
Hoi Jamal, Bedankt, we doen onze best. Groetjes, Team Tandarts & Specialisten Centrum Blaak
benjamin samadi
benjamin samadi
2023.08.13
Ik wil graag mijn oprechte waardering uitspreken voor Tandartspraktijk Blaak. Vanaf het moment dat ik hun praktijk binnenliep, voelde ik me welkom en op mijn gemak. Het team was buitengewoon vriendelijk en professioneel, en ze namen de tijd om mijn vragen te beantwoorden en mijn zorgen te bespreken. De tandarts gaf me duidelijke uitleg over mijn behandelingsopties en stelde me gerust tijdens het hele proces. Deze tandarts praktijk De hygiëne en netheid van de praktijk vielen me ook op; alles was goed georganiseerd en schoon. Mijn ervaring bij Tandartspraktijk Rotterdam Blaak was uitstekend en ik kijk uit naar mijn volgende afspraak. Ik beveel deze praktijk ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en zorgzame tandarts.
Reply from Tandarts & Specialisten Centrum Blaak 2023.09.04
Hoi Benjamin, Leuke review, bedankt! Groetjes, Team Tandarts & Specialisten Centrum Blaak
Angelo
Angelo
2023.07.31
Tandarts Alex is een kunstenaar.Mijn Kronen met Dummie ertussen is prachtig op maat gemaakt en gemonteerd. Een top tandarts
Reply from Tandarts & Specialisten Centrum Blaak 2023.09.04
Angelo, Bedankt voor je leuke review, zijn we blij mee. Groetjes, Team Tandarts & Specialisten Centrum Blaak
Ali Alo
Netherlands | 2023.07.19
Oplichters. Uitkijken mensen
Jessica Mahon
Jessica Mahon
2023.07.13
Very good teeth cleaning! Nice staff. Thorough consultation with Dentist!
Reply from Tandarts & Specialisten Centrum Blaak 2023.09.04
Goedendag Jessica Mahon, Bedankt voor je review! Tot de volgende keer. Medewerker tandarts Blaak.
Atze Den Ouden
Atze Den Ouden
2023.06.24
De heer Monjezi is een rustige, wat mij betreft zeer bekwame tandarts. Hij heeft bij mij inmiddels drie keer een zenuwbehandeling uitgevoerd, naar volle tevredenheid en zonder pijn. Hij is rustig en verstrekt de nodige informatie. Ook is het zo dat de keren dat ik last van mijn gebit had hij altijd bereid was om tijdens de dag ergens ruimte te vinden, zodat ik er niet lang mee rond hoefde te lopen. Ik bezoek de praktijk dan ook in het volste vertrouwen.
Reply from Tandarts & Specialisten Centrum Blaak 2023.07.06
Beste dhr. Den Ouden, Bedankt voor uw goede beoordeling. Wij waarderen dat enorm! Team Tandarts & Specialisten Centrum Blaak
Annemarie Kramer
Annemarie Kramer
2023.06.20
Ik ben voor een tandarts altijd gespannen, maar bij Tandarts Arash werd ik perfect geholpen geen pijn en werd op mijn gemak gesteld, afspraak was op tijd. Gewoon fijn geholpen.
Erwin Bakker
Erwin Bakker
2023.06.19
Prima geholpen waarvoor dank. Vlak voor het weekend enorme last van kiespijn en zaterdag moest ik echt op zoek naar een tandarts in de buurt van Rotterdam. Bij Tandarts Aras was ik welkom en hij heeft mij goed geholpen, blij mee, u heeft mijn weekend gered.
Serdar Tohumcu
Serdar Tohumcu
2023.06.17
I went there for an emergency situation. The lady at reception was very welcoming and friendly. She is a trained dentist who then treated me and she was very nice and informative. I am very happy about the results. I would highly recommend it!
kimejj
kimejj
2023.06.16
Afspraak voor controle/schoonmaken. (Eerste afspraak) Verliep chaotisch. Foto gemaakt tandarts kon niet zien dat ik een kroon had en deed alsof ik niet wist wat ik in mijn mond had. Ik had een gaatje binnen 5 min verdoving erin hij wilde een wortel kanaal behandeling doen. Ik was overweldigd zo snel ging alles. Zijn assistent smeerde mijn lippen in met vaseline na het boren zei ik nee stop hier kwam ik niet voor. Hij zei ik heb “een medicijn” (zijn woorden) er in gespoten. Hij heeft het opgevuld, de vulling viel eruit na 2 dagen. Had gigantisch veel pijn 3 weken lang tot ik ergens anders terecht kon. De andere tandarts zat echt zo van wat is hier gebeurd.