Polskie Centrum Szkolnictwa Funeralnego Sp. z o.o. Reviews

Polskie Centrum Szkolnictwa Funeralnego Sp. z o.o. Reviews

4.8

Excellent - based on 40 reviews

www.szkoleniafuneralne.edu.pl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (40)
Magdalena Szostak
Magdalena Szostak
2024-01-29
Jeśli ktoś chciałby w przyszłości pracować w zakładzie pogrzebowym, bądź jest ciekaw jak wygląda praca przy osobach zmarłych ale odczuwa strach przed nieznanym to polecam szkolenie z ,,Sanitarnego Przygotowania zwłok,,. Pan Adam prowadzący/instruktor jest kopalnią wiedzy , którą potrafi przekazać w bardzo profesjonalny sposób. Ukończone szkolenie sprawia ,że człowiek posiada wiedzę, której nie jest w stanie nigdzie indziej zdobyć i dodaje skrzydeł na nowy rozwój zawodowy. Gorąco polecam.
Advertisement
Michalina H
Michalina H
2023-12-10
Jeśli ktoś się waha, nie ma co, polecam szkolenia z całego serca. Materiały, wiedza, podejście do ludzi pierwsza klasa. Z doświadczenia pana Adama można by się uczyć latami, ale i w krótkim czasie można przyswoić bardzo dużo. Strach mija, ekscytacja i zapał do działania zostaje!
Unicorn
Unicorn
2023-09-18
Agata adramelech (czarne_pluca)
Agata adramelech (czarne_pluca)
2023-09-17
Super 💙
Ewelina Suchecka
Ewelina Suchecka
2023-09-17
Polecam szkolenie u Pana Adama. Duży nacisk na praktykę, indywidualną pracę. Każdy przypadek inny, przez co,można się wiele nauczyć. Wiedza i doświadczenie przekazywane w sposób zrozumiały. Jeśli ktoś się zastanawia,czy warto. Tak,warto na 100%. Jeszcze raz dziękuję Panu za te dwa dni pełne satysfakcji 😊
Advertisement
Julia Karpińska
Julia Karpińska
2023-08-14
Polecam z całego serca. Pan Adam jest wspaniałym człowiekem, stworzonym do tego co robi. Wysoki nacisk na zajęcia praktyczne i nauka samodzielności pod okiem profesjonalisty. Przebieg szkolenia i atmosfera - 10/10. Jestem bardzo wdzięczna.
Emotional Landscape
Emotional Landscape
2023-04-03
Jedyne miejsce w Polsce, w którym zdobędziesz wiedzę i umiejętności niezbędne do pracy w branży funeralnej. Szkolenia odbywają się na zasadzie intensywnych warsztatów (nie ma tu manekinów, tylko prawdziwi zmarli, nie ma taryfy ulgowej). A szkoli sam Mistrz Ragiel. Polecam z całego serca, jeśli planujecie być profesjonalistami w swoim fachu.
Reply from Polskie Centrum Szkolnictwa Funeralnego Sp. z o.o. 2023-04-03
Dziękujemy za podzielenie się opinią. Na naszych szkoleniach warsztaty praktyczne to priorytet.
natalia mierzejewska
natalia mierzejewska
2023-03-20
Jestem bardzo zadowolona z przebiegu szkolenia. Świetna atmosfera i profesjonalnie przekazana wiedza. Sporo czasu poświęcono na praktykę. Instruktor czuwał jednocześnie uczył samodzielności. Jeszcze raz dziękuję i polecam wszystkim 😊
Halina Imbirowicz
Halina Imbirowicz
2023-03-19
Najlepsze szkolenie w moim życiu...meeega wspaniali ludzie 😊ogromne podziekiwania dla Pana Adama Ragiel za przekazanie dużej ilości wiedzy😊
Reply from Polskie Centrum Szkolnictwa Funeralnego Sp. z o.o. 2023-03-20
Dziękujemy za zaufanie i wybranie naszej placówki szkoleniowej :-)
Advertisement
Kinga Kosiewicz
Kinga Kosiewicz
2023-02-12
Wspaniałe szkolenie, niesamowite przeżycie. Adam jest odpowiednią osobą na odpowiednim miejscu. Uczestniczyć w Jego szkoleniu to spełnienie marzeń, ogromny zaszczyt i jeszcze większą satysfakcja z osiągniętych rezultatów. Serdecznie polecam wszystkim, którzy jeszcze się zastanawiają czy wahają :). Adamie, bardzo dziękuję za ogrom przekazanej wiedzy, cierpliwość i niesamowite podejście! :)
ANNA SERWA
ANNA SERWA
2023-01-30
Szkolenie w, którym uczestniczyłam ,przebiegło w bardzo miłej i serdecznej atmosferze. Pan Adam w bardzo profesjonalny a jednocześnie przystępny i wesoły sposób przekazywał nam swoją wiedzę i praktykę. Szkolenie uważam za godne polecenia. Komunikacja z Panem Adamem na najwyższym poziomie.....😊chętnie wróciła bym ponownie ☺️🥰
Kakita Doll
Kakita Doll
2023-01-30
To był zaszczyt móc pod Pana Adama Ragiel czujnym i pełnym ciepła, szacunku i profesjonalizmu okiem , przygotować Zmarłych. Móc oddać Im hołd w oprawie szacunku i należytej godności na każdym etapie przygotowań , zacierając tym samym ból i cierpienie , a dając spokój i ukojenie . Pan Adam nie tylko nauczył jak z należytą starannością krok po kroku przygotować Zmarłych , lecz przede wszystkim zatarł widok dawnych praktyk stosowanych niestety jeszcze w wielu zakładach czy prosektoriach. A co najważniejsze , mnie osobiście upewnił , iż wrażliwość , ciągły rozwój , szacunek, pomocna dłoń dana Rodzinom czy sanitarna rodzinna troska w przygotowaniu Zmarłych, nie są emocjonalną słabością, a ponadczasową i najwyższą wartością , którą tak jak od początku , tak jak i wciąż się kieruje i kierować zawsze będę - Z całego serca dziękuje ! -K.W.
Kaśka Zielińska
Kaśka Zielińska
2023-01-30
Szkolenie rzetelne i skuteczne . Nie da się wyjść z niego bez dużej dawki wiedzy i przydatnych umiejętności . Prowadzone konkretnie i na temat oraz z wyczuciem . Polecam
Advertisement
Natalia Strachanowska
Natalia Strachanowska
2022-11-28
Profesjonalizm, profesjonalizm i jeszcze raz profesjonalizm! Kto się waha - nie warto, lepszego kursu nie znajdziecie 😁
asia wolicka
asia wolicka
2022-11-27
Mr Company Marek Rejent
Mr Company Marek Rejent
2022-11-27
Joanna Gontarz
Joanna Gontarz
2022-10-28
Bardzo miła atmosfera, fajni ludzie. Szkolenia bardzo ciekawe, można się wiele dowiedzieć i nauczyć. Gorąco polecam kursy u Pana Adama :)
Advertisement
Żaneta Ociepa
Żaneta Ociepa
2022-10-26
Mnóstwo cennej wiedzy i doświadczenia przekazane przez p.Adama, które ułatwią mi teraz pracę za co serdecznie dziękuję.
Sylwia Goh
Sylwia Goh
2022-10-24
Najlepsze miejsce jakie mogliśmy sobie wybrać na szkolenie. Pan Adam wspaniały człowiek, pełen profesjonalizm. Mamy nadzieję, że wrócimy na kolejne szkolenie:) Pozdrawiamy Sylwia i Andrzej
Oliwia Kiernikowska
Oliwia Kiernikowska
2022-08-30
Pełen profesjonalizm ze strony Pana Adama ,niesamowite doświadczenie A przede wszystkim ogrom wiedzy przełożony na praktykę . Szczerze polecam !!! 😊