Szczepan Ubezpieczenia

Szczepan Ubezpieczenia Opinie

Opinie Doskonały
4.9
57 opinii Zweryfikowany
%title%

%offer%

Opinie (57)
Сергей Резниченко
Сергей Резниченко
2022.09.18
С минимальным знанием польского (на пальцах) можно оформить страховку авто на украинских номерах. Мы делали на 2 месяца за 150 злотых.
Reklama
Kamil Bednarz
Kamil Bednarz
2022.07.19
Polecam kontaktować się z firmą Szczepan Ubezpieczenia, w celu uzyskania jak najlepiej dostosowanej oferty. Za każdym razem bezproblemowy kontakt oraz duże zaangażowanie.
Kamil Bednarz
Kamil Bednarz
2022.07.19
poleca
Fachowa pomoc i usługa. Kilkukrotnie u Szczepana otrzymałem najciekawszą ofertę ubezpieczeniową. Zdecydowanie polecam!
Martyna Jodłowska
Martyna Jodłowska
2022.07.07
poleca
Bardzo dobry kontakt, szeroki zakres doradztwa i pomocy w kwestii korzystnego ubezpieczenia samochodu. Polecam!
Rémi D.
Rémi D.
2022.06.29
I can only recommand Maciej. He will not only sell you insurance, he will can help you for solve many problems with insurance company. He will not send you one sms every 2 days for take OC like some company.. I recommand Szczepan Ubezpieczenia for 100%. And the best, price are cheap..!
Reklama
Anatolii Yemelianov
Anatolii Yemelianov
2022.02.28
Joanna Morawiec
Joanna Morawiec
2021.10.26
Gorąco polecam. Mega profesjonalnie i rzeczowo zarówno przy ubezpieczeniach komunikacyjnych jak i nieruchomości. Dystans pomiędzy agentem a klientem nie gra roli, zawsze, wszędzie i o każdej porze można liczyć na dobrą ofertę.
Joanna Morawiec
Joanna Morawiec
2021.10.26
poleca
Mega profesjonalna obsługa. Oferty skrojone do potrzeb klienta zarówno w ubezpieczeniach komunikacyjnych jak i nieruchomości. Dystans pomiędzy agentem a klientem nie ma znaczenia, zawsze wszystko perfekt :) Polecam gorąco.
Iza Makowska
Iza Makowska
2021.10.13
Szczerze polecam!!! Super agent ubezpieczeniowy! Bezproblemowo, szybko, miło, sprawnie. 😀
Reklama
Jaga Julia
Jaga Julia
2021.09.27
Super agent, godny zaufania. Polecam
Ania Najder
Ania Najder
2021.09.22
Super kontakt, dobre oferty i co najważniejsze, cenowo bardzo rozsądnie :) Polecam!
Krzys Pa
Krzys Pa
2021.07.17
Pozytywny
Reakcja na coś
Teres Kaempf
Teres Kaempf
2021.03.21
Miły agent, super oferta, wielkie podziękowania :)
Reklama
Kamil Wierzbowski
Kamil Wierzbowski
2021.02.18
poleca
Bardzo profesjonalna obsługa nie tylko w kwestii ubezpieczeń komunikacyjnych, dzięki Szczepanowi oszczędziłem kilka stówek, na dodatek odległość nie stanowi problemu, rewelacyjny kontakt. Szczepan to niezły agent ;)
Cortez
Cortez
2021.02.18
Bardzo profesjonalna obsługa, dzięki „Szczepanowi” oszczędziłem kilkaset złotych, Szczepan to niezły agent ;)
Łukasz Kalmus
Łukasz Kalmus
2020.10.13
Maja Z.
Maja Z.
2020.10.08
Serdecznie polecam, wszystko jasne, zrozumiałe i zgodne z umową, szybka pomoc nawet w awaryjnych sytuacjach! 😁
Reklama
szczsz
szczsz
2020.09.18
Dobra i miła obsługa, ubezpieczenie w bardzo konkurencyjnej cenie, z chęcią skorzystam z usług ponownie za rok.
Marcel
Marcel
2020.09.12
Godny zaufania agent ubezpieczeniowy od kilku lat ubezpieczam samochód dom rodzinę polecam.
Zenon Z Elei
Zenon Z Elei
2020.09.08
poleca
Najlepszy mechanik wśród ubezpieczycieli i najlepszy ubezpieczyciel wśród mechaników. Bardzo polecam :)