Supportart.pl - Prasy termotransferowe, termotransfer, sublimacja, drukarki, poligrafia. Reviews

Good rating
3.8
18 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (18)
Alex VideoChannel
Alex VideoChannel
2024.04.09
I bought a thermal press from them. Delivery to Estonia took 4-5 days. Thanks for the quick help. Helped me understand the press.
Dagmara Woźniak
Dagmara Woźniak
2023.05.18
Mimo że pierwotnie otrzymałam uszkodzoną przesyłkę, firma szybko zareagowała i otrzymałam nową dostawę w ciągu dwóch dni bez dodatkowych kosztów.
Lech Załuski
Lech Załuski
2023.04.26
Bardzo dobry kontakt z serwisem. Od ręki pomagają rozwiązać problemy techniczne z maszynami.
Gosia Maziarz
Gosia Maziarz
2023.02.25
Lepiej niż dobrze. Niezawodny sprzęt.
Traffic Alerty
Traffic Alerty
2022.10.12
Gorsze od najgorszych chińskich maszyn. Odradzam, nie ma co też liczyć na serwis.
Tv_auto android
Tv_auto android
2022.09.14
Wprawdzie kurier dostarczyl uszkodzona paczke i musialam dwa dni czekac na kolejna dostawe...Jednak bez ponoszenia kosztow.
Agencja Reklamowa Printer
Agencja Reklamowa Printer
2022.08.30
Chciałam kupić maszynę automatycznie otwieraną , otrzymałałam otwieraną ręcznie i nie działającą. Po zakupie uszkodzonej maszyny brak odpowiedzi na reklamacje. Nie polecam.
Zuzia Filipiak
Zuzia Filipiak
2018.08.06
Michał Bajer
Michał Bajer
2018.07.17
Medi La
Medi La
2017.11.29
Towar i obsługa pierwsza klasa. Super szybka realizacja zamówień.
Woncheck Woncheck
Woncheck Woncheck
2017.11.29
Polecam firmę. Doskonała obsługa, rzetelna. Otrzymałem wszystkie znaczące informacje dot. sprzedawanych pras. Co najważniejsze w przeciwieństwie do innych firm towar otrzymałem na drugi dzień od zamówienia.
Małgorzata Bartkowiak
Małgorzata Bartkowiak
2017.11.15
Fachowa pomoc, towar dostępny od ręki.
Dariusz Zając
Dariusz Zając
2017.04.25
Wiktor Stachu
Wiktor Stachu
2017.04.21
Ceny nie są niskie ale warte jakości.
Світлана Бачук
Світлана Бачук
2017.04.20
Hudzenko_serhii@mail.ru Hudzenko
Hudzenko_serhii@mail.ru Hudzenko
2016.05.29
Dorota Urbaniak
Dorota Urbaniak
2013.01.23
Mają bogaty asortyment.Odzież robocza i ochronna na każdą porę roku.
Reply from Supportart.pl - Prasy termotransferowe, termotransfer, sublimacja, drukarki, poligrafia. 2016.01.15
Polecamy się na przyszłość.
Witold Bloczek
Witold Bloczek
2013.01.10
niezły wybór. polecam zajrzeć
Reply from Supportart.pl - Prasy termotransferowe, termotransfer, sublimacja, drukarki, poligrafia. 2016.01.15
My również zapraszamy.