Sunworkx zonwering veranda's glaswanden rolluik reparatie

Sunworkx zonwering veranda's glaswanden rolluik reparatie Reviews

Excellent rating
4.8
59 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (59)
Jannick Jorissen
Jannick Jorissen
2024.03.04
Bij een defect aan mijn oude/bestaande rolluik, super snelle (binnen 24uur) en kundige service! Bedankt!
Advertisement
li jong
li jong
2024.01.24
Joris Jansen
Joris Jansen
2023.12.05
Prachtige glazen schuifwand geplaatst. Erg blij mee! Zeer nette service, goede prijs, snel geleverd en vakkundig geplaatst. Aanrader!
Danny Martens
Danny Martens
2023.07.14
Bedankt voor de top service! Woon + slaapkamer rolluiken laten plaatsen. Materiaal en afwerking zeer professioneel. Ga zo door!
Remco Verhulst
Remco Verhulst
2023.06.21
Hartstikke tevreden. Met zijn tweeën gekomen, probleem snel opgelost zonder van alles te vervangen en vriendelijk geholpen
Advertisement
Harald Van der Weel
Harald Van der Weel
2023.06.07
Prettige communicatie, snelle reactie, goed meedenken en tijdige afhandeling van de opdracht. Efficient en professioneel.
Zanger Victor
Zanger Victor
2023.05.25
Echte vaklieden die mijn sunscreens vanuit een zeer lastige positie konden plaatsen met een hoogwerker. Komen afspraken na, geven goede voorlichting over de mogelijkheden . Ook nog eens een redelijke prijs.. Echt een aanrader.
Rick Leijssen
Rick Leijssen
2023.05.05
De rolpoort van de garage was defect, we konden snel telefonisch een afspraak inplannen voor een reparatie en Maikel heeft deze vakkundig gerepareerd. Goede service, zeker een aanrader!
Tom Leemburg
Tom Leemburg
2023.03.23
Goede prijs, vakkundige en prettige demontage en plaatsing van 14 stuks nieuwe moderne grijze rolluiken. Wij zijn er erg tevreden mee.
Advertisement
Mark Teasdale
Mark Teasdale
2023.03.16
I had a blind refurbished , 2.5m x 3m new fabric and motor. Friendly & professional . Reasonably priced. Very happy with the work. I do recommend sonworkx
Marc Linden
Marc Linden
2023.02.03
Door Sunworkx screen laten plaatsen. Sunworkx is een geweldig bedrijf denken met je mee uitstekend advies nette afwerking zeer aan te bevelen.
T. Donkers
T. Donkers
2022.11.25
Super tevreden over Sunworkx uit Geldrop in samenwerking met Clean Works uit Helmond. Zij hebben mijn defect rolluik gerepareerd. Komen afspraken direct na en denken mee. Zeker aan te bevelen.
Dan Thomas
Dan Thomas
2022.11.19
Super service. Rolluik werd snel en voor niks gemaakt. Echte aanrader.
Advertisement
John van Lierop
John van Lierop
2022.11.01
Op verzoek van Cleanworkx uit Helmond zijn deze mensen gisteren langs geweest om een rolluik te repareren. Hele prettige en vakkundige mensen! Ook mooi om te zien dat deze bedrijven zo goed samenwerken om een afspraak na te kunnen komen. Grote klasse!
Hein Sloots
Hein Sloots
2022.10.31
Bart van Erp
Bart van Erp
2022.10.21
Vandaag heeft Sunworkx bij ons rolluiken en een screen geplaatst. Wij zijn super tevreden over de manier van communiceren, werken en het eindresultaat. Bedankt mannen!
J N
J N
2022.10.18
Super goede service! Fijn bedrijf met aardige werknemers. Echte aanrader👍
Advertisement
Stan van den Hurk
Stan van den Hurk
2022.10.08
Screen was stuk, en rolluik ging niet meer helemaal open. Maikel benaderd, en hij heeft het meteen kunnen oplossen. Zag gelijk wat er aan de hand was, echt een vakman. Kan ik zeker aanbevelen!
margreet wingbermuhle
margreet wingbermuhle
2022.10.04
Heb een nieuwe screen en ben daar superblij mee. Sowieso ook de service is geweldig. Kan iedereen echt Sunworkx aanbevelen. Krijg je geen spijt van. Heb voor volgend nog een screen in de planning en dat wordt zonder twijfel weer dit bedrijf.
Reply from Sunworkx zonwering veranda's glaswanden rolluik reparatie 2022.10.05
Bedankt margreet, veel plezier met de nieuwe screen!
Robin Blans
Robin Blans
2022.10.04
Nette vriendelijke jonge ondernemer. Het is hem met de paplepel ingegoten. Als ik hem bel reageert hij snel, komt zijn afspraken na en levert goed werk voor een eerlijke prijs.