Suntech Energy

Suntech Energy Recensies

Uitstekend beoordeling
4.9
528 recensies Geverifieerd
%title%

%offer%

Recensies (528)
Ton
Ton
2024.04.16
Onze ervaringen met Suntech energy zijn zeer positief. Het personeel is bijzonder netjes en correct. Alles wordt keurig opgeleverd en opgeruimd. Ook als later nog iets moet worden gedaan gaat dat soepel en snel. Zeer aan te bevelen.
Berto van Egdom
Berto van Egdom
2024.04.12
Niet alleen het bestellen en plaatsen was top, maar ook de nazorg en bezoeken om het werk netjes af te ronden was geweldig!
Germaine van de Bovenkamp
Germaine van de Bovenkamp
2024.04.08
Zeer positieve ervaring. Vanaf het 1e gesprek over de mogelijkheden tm de aansluiting. Het maakt niet uit met wie je te maken krijgt; de monteurs, de verkoper of kantoormedewerkers. Allemaal zeer netjes, vriendelijk en behulpzaam. Een echte aanrader!
Germaine van de Bovenkamp
Germaine van de Bovenkamp
2024.04.08
Zeer positieve ervaring. Vanaf het 1e gesprek over de mogelijkheden tm de aansluiting. Het maakt niet uit met wie je te maken krijgt; de monteurs, de verkoper of kantoormedewerkers. Allemaal zeer netjes, vriendelijk en behulpzaam. Een echte aanrader!
AWP Louws
AWP Louws
2024.03.30
Goed advies gekregen bij de aanvraag van de zonnepanelen. De hele installatie is vakkundig en snel aangebracht.
Peter Huting
Peter Huting
2024.03.21
Goed en snel gelegd. De informatie vooraf was duidelijk en Hans was eerlijk over wat mijn woning nodig had. Uiteindelijk minder panelen laten plaatsen dan ik eerst had bedacht. De installateurs waren vriendelijk en lieten alles netjes achter. Het is ook erg leuk om via de app te bekijken wat ik elke dag opwek.
Lizzy Roelofsen
Lizzy Roelofsen
2024.03.11
Vandaag zijn onze zonnepanelen geplaatst door Suntech. Direct na getekende offerte stond de afspraak al, en binnen twee weken waren we al aan de beurt. Heel snel dus! De mannen hebben vakwerk geleverd, waren erg vriendelijk en gingen keurig te werk. Alles even checken en bespreken. Kortom: super tevreden en zeker een aanrader!
Jan Roelofsen
Jan Roelofsen
2024.03.01
Vandaag zijn Nick & Joshua van Suntech bij ons geweest om panelen te plaatsen. Erg klantvriendelijk en zeer netjes gewerkt. Zeker een aanrader!
Dennis D.
Dennis D.
2024.02.19
Van offerte tot opdracht, Suntech heeft alles netjes uiteengezet. De zonnepanelen zijn inmiddels geplaatst en alles werkt als een zonnetje. Suntech bedankt!
Laura M.v.M.
Laura M.v.M.
2024.01.02
Wat een toppers bij Suntech Energy. Zeer vakkundig en markt comfort aanbod gehad. Installatie verliep soepel begin 2023. Binnen no time was het geregeld. Nieuwe meterkast geplaatst. Recent door problemen aan ons dak helaas weer moeten demonteren en terugplaatsen. Suntech Energy heeft ontzettend met ons meegedacht en ons vreselijk geholpen in de lastige situatie waarin we waren beland. Ontzettend dank hiervoor. Wij raden Suntech Energy aan iedereen aan. De service is geweldig, ze werken met materiaal van hoge kwaliteit en de installateurs werken zeer nauwkeurig en zijn zeer vakkundig. Een hele prettige ervaring!
Rico Hein
Rico Hein
2023.12.29
Nadat we in 2020 al 10 panelen hebben laten plaatsen hebben we er nu nog 6 bij laten plaatsen op onze overkapping achter in de tuin. Ook hierbij was de service weer helemaal op orde. Alles is netjes geregeld, geleverd en aangesloten. Wederom uitermate tevreden over de service.
André van der Leeden - Google
André van der Leeden - Google
2023.12.09
Vrijdag 8 december 2023 zijn bij ons 12 SolarCell zonnepanelen geplaatst. Geheel volgens mijn wensen uitgevoerd, zowel het legplan als de bekabeling binnen. Vriendelijk personeel en verstand van zaken. Een aanrader!
Gert van Eden
Gert van Eden
2023.12.04
Wilco Boer
Wilco Boer
2023.11.17
Onze zonnepanelen liggen nu 3 jaar en we zijn hier echt heel tevreden over. Onlangs kregen we echter van Suntech bericht dat 1 van de panelen niet goed werkte en dat ze hem kwamen vervangen. Wij hadden dit zelf niet eens in de gaten! Hij was ook zo vervangen. Echt een super goede service!!!! 3 jaar geleden: Afgelopen dinsdag zijn er op ons dak van de carport 12 panelen geplaatst door Suntech Energy. Informatie vooraf was helder en ze lagen er in een snel tempo. Ondanks de wirwar aan elektra in onze achtertuin, was alles ook vlot aangesloten. Wij zijn er heel blij mee!
Rupert Agnes
Rupert Agnes
2023.11.14
Prima bedrijf, terecht al 2 jaar opvolgend winnaar nationaal kampioen zonnepanelen plaatsen. Keurig werk geleverd, plezierig personeel, goede service en nette prijzen. Een aanrader wat mij betreft.
Adriaan Neerbos
Adriaan Neerbos
2023.11.10
Heel erg blij met onze zonnepanelen. Zeer goed en geïnformeerd met de offerte en vervolgens geplaatst door een zeer kundig en sympathiek team. Kan het iedereen aanbevelen
Thomas Boorsma
Thomas Boorsma
2023.11.02
Gert Blom
Gert Blom
2023.11.02
Luco Van Tuil
Luco Van Tuil
2023.10.24
Had een defect in 1 van de panelen, hierover contact opgenomen en hierop is snel en vriendelijk gereageerd. Binnen 2 dagen is het paneel uitgewisseld. Vriendelijk personeel, heel behulpzaam en werken netjes. Jongens bedankt weer voor de zoveelste goede ervaring met Suntech Energy ga zo door 👌
Eveline Van diepen
Eveline Van diepen
2023.10.23
Heel fijn en snel geholpen. Gaan netjes te werk. Erg tevreden. Super behulpzaam!