Suit Up

Suit Up Reviews

Excellent rating
5.0
40 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (40)
jacco smit
jacco smit
2023.07.13
Wij als Novotel Eindhoven & Novotel Breda zijn erg tevreden! Uitstekende service en ondersteuning in alle opzichten! Top
Bas Bredenoord
Bas Bredenoord
2022.08.15
Een korte telefoontje naar Suit Up. ik zocht een product en had het diezelfde dag nog nodig. Aanvankelijk was dit product niet op voorraad. Helaas. Twee minuten later werd ik door Laura teruggebeld. Samen met een collega had ze een oplossing gevonden en kon ik vijf minuten later het geweldig mooie pand van Suit Up betreden. Daar bleek het product in kwestie, de perfecte oplossing! Geweldig als mensen zo snel schakelen en dat stapje verder gaan om iemand te helpen. Indien er zich een gelegenheid voordoet om bedrijfskleding in te kopen: ik ga naar Suit Up! Bedankt Laura en team!
Reply from Suit Up 2022.09.11
Dank voor de review Bas!
Fernanda & Sandrijn van Hoof
Fernanda & Sandrijn van Hoof
2021.08.19
Mandy van Oosterhout
Mandy van Oosterhout
2021.08.11
Suit Up maakt hele mooie bedrijfskleding van een kwalitatief hoog niveau. De creativiteit van de organisatie vertaalt zich door in de kleding die zij produceren. Het heeft altijd net die extra touch die je bij reguliere bedrijfskleding niet hebt. Dit gevoel krijg je al als je hun prachtige bedrijfslocatie binnen stapt, wat een warmte en creativiteit komt je dan tegemoet!
Ferry Dekkers
Ferry Dekkers
2021.06.28
Milou van beek
Milou van beek
2020.11.17
Great collaboration and stock variety!
martijn burgers
martijn burgers
2020.09.24
Afgelopen maanden een hele prettige samenwerking met Suit Up mogen hebben. Ondanks door Corona is er alles aan gedaan om ons van goede service te voorzien. Ze hebben zowel de kleding voor onze Facilitaire dienst, Promotie en Horeca-afdeling mogen maken. Vooral het meedenken en andere suggesties aandragen heeft ons erg geholpen. Al met al een TOP bedrijf, een echte aanrader.
Maastricht Aachen Airport
Maastricht Aachen Airport
2020.09.09
Zeer professioneel. Ze denken echt met je mee en komen met oplossingen die niet voor de hand liggen. Wil je niet de 13 in dozijn maar iets dat bij jouw merk hoort? Leg dan zeker je vraag hier neer.
Reply from Suit Up 2020.09.10
Veel dank voor deze mooie review Hella!
Ab van der Kooij
Ab van der Kooij
2020.07.16
Reply from Suit Up 2020.07.16
Bedankt voor de review Ab. Top dat we je weer mochten inmeten!
Matthijs Hut
Matthijs Hut
2020.06.22
Een toegewijd en inspirerend team met kennis van zaken en oog voor detail. Een bezoek aan het Suit Up hq in Breda is een echte beleving.
Reply from Suit Up 2020.06.22
Bedankt voor je mooie review Matthijs!
Fanny Stoppelenburg
Fanny Stoppelenburg
2020.06.18
Great experience working with Suit Up. Our introduction meeting were full of ideas and enthusiasm, this was appreciated, as they were listening to our needs and wants. They were very professional and willing to help and give advice. The training we got during the launch event was a great addition as well as having professional photos taken. As always there were some changes we needed to make after the final fitting. This all made the process take a bit longer and resulted in us wearing our new clothes later than expected. Overall we are happy with the end result and feel that we have a uniform that fits our style and company brand.
Reply from Suit Up 2020.06.22
Fanny, many thanks for your recommendation. Looking forward to continue our partnership. Warm regards from our crew
Kristiaan Dijkstra
Kristiaan Dijkstra
2020.05.26
In november 2017 hebben we ons hotel geopend en via een collega hotel ben ik in contact gekomen met Suit UP Corporate Fashion! Ik ben vanaf het begin af super vriendelijk en vooral eerlijk geholpen! Door regelmatig in contact te blijven over de wensen en behoeften vanuit ons hotel concept en visies hebben we een aantal gave, stoere ideeën ontvangen en ze zijn niet te beroerd om naar heinde en ver te reizen en de ideeën d.m.v. een mode show te presenteren. Dat geheel vrijblijvend! Prijs / kwaliteit super tevreden en van allerlei soorten 'fashion' voorzien! Ik kan het iedereen absoluut aanbevelen!!
Reply from Suit Up 2020.05.27
Hartelijk dank voor de lovende woorden Kristiaan. Goede zaken toegewenst!
Martin Overes
Martin Overes
2020.05.25
Reply from Suit Up 2020.07.16
Bedankt voor de review Martin. Tot snel!
Esther Bruinenberg
Esther Bruinenberg
2020.05.18
Reply from Suit Up 2020.07.16
Bedankt voor de mooie review Esther! Tot snel!
Sidney Lachdaf
Sidney Lachdaf
2020.05.16
Reply from Suit Up 2020.05.18
Dank voor je beoordeling Sidney! Tot gauw!
gwen huijbregts
gwen huijbregts
2020.05.16
Sinds een aantal jaar werken wij samen met Suit Up voor onze bedrijfskleding. Na een eerste gesprek op locatie is Suit up naar ons hotel gekomen om alle medewerkers op te meten zodat de kleding perfect voor hun past. We zijn erg tevreden over de kwaliteit en de service naar onze collega's toe. Suit Up denk daarnaast mee aan de 'zomer' varianten van de door ons gekozen bedrijfskleding zodat wij dezelfde stijl kunnen doortrekken naar alle seizoenen. Ook wanneer er artikelen toch nog niet de juiste maten blijken te hebben is het geen probleem om deze aanpassingen door te voeren. De enigste reden dat wij geen 5 sterren beoordeling geven is de 'soms' lange levertijden die Suit up hanteert! Al met al zijn we zeer tevreden over Suit Up, ga vooral zo door!
Reply from Suit Up 2020.05.18
Dag Gwen, bedankt voor je mooie review en feedback. De feedback zijn we hard mee bezig. Doordat je nu digitaal kunt bestellen via ons KMS systeem is onze levertijd alweer wat sneller geworden. Nogmaals dank en tot gauw!
Mus Woonwinkel
Mus Woonwinkel
2020.05.15
Goede ervaringen, Met name het contact met de medewerkers is heel open. Staan altijd klaar voor je. Geven zelfs advies. Denken mee. Mooi assortiment kleding voor ieder wat wils. Een mooi jong goed team.
Reply from Suit Up 2020.05.18
Bedankt voor de mooie review. Tot gauw.
MAISON de la Bonne Vie
MAISON de la Bonne Vie
2020.05.15
We wilden een relatief kleine bestelling plaatsen voor onze B&B en restaurant. We zijn prima geholpen en geadviseerd in Breda door Timothy. De kwaliteit van de kleding en service van borduren zijn prima en keurig op tijd voor ons eerste seizoen in Frankrijk geleverd.
Reply from Suit Up 2020.05.18
Bedankt voor de mooie review heren. Tot gauw.
Ken Theuns
Ken Theuns
2020.05.04
Het American Hotel Amsterdam heeft al meerdere orders met ruime tevredenheid mogen ontvangen. Voor de transitie naar Hard Rock Hotel Amsterdam American hebben we weer een nieuwe kledinglijn laten ontwerpen door Suit Up. Professionele aanpak van zaken gedurende het hele proces. Transparant en duidelijk over deadlines wat erg fijn werkt voor ons. De kleding is van uitstekende kwaliteit en ontworpen met oog voor Fashion. Kortom, een aanrader voor corporate fashion!
Reply from Suit Up 2020.05.05
Dank voor de lovende woorden Ken. Het was een groot plezier weer samen te werken met jullie. Hartelijke groet, Team Suit Up
Harry Verkooijen
Harry Verkooijen
2020.01.10
Heel leuk bedrijf, met mooie schowroom
Reply from Suit Up 2020.01.13
Bedankt Harry, goed om te horen!