Styrpåhjertestarteren.dk

Styrpåhjertestarteren.dk Reviews

Excellent rating
5.0
6 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (6)
Jan Svale Andersen
Jan Svale Andersen
2024.01.14
Flot kurser.God instruktører Kan anbefales
Reply from Styrpåhjertestarteren.dk 2024.01.08
Tak for de 5 stjerner, Jan
Advertisement
Willi Squindo
Willi Squindo
2023.06.21
Lars er meget kompetent og rigtig god til at få guidet gennem prøven. Jeg kan varmt anbefale Styrpåhjeretestarteren. Det er ikke sidste gang, jeg vil bruge Lars.
Reply from Styrpåhjertestarteren.dk 2024.01.08
Tak for anmeldelsen, Willi. Jeg ser frem til at køre livredderprøven åbent vand underviserprøve hos dig igen til sommer. Lars, Styrpåhjertestarteren.dk- giver tryghed i hverdagen.
Maria Brummerstedt
Maria Brummerstedt
2023.06.21
Var til åbent vand livredder prøve i juni måned, 2023. En dejlig dag med god stemning i trygge omgivelser. Instruktøren havde et stort overblik og et roligt væsen som gjorde oplevelsen rigtig god - også selvom jeg var den eneste på holder der skulle tage den første gang. Kan klart anbefales!
Reply from Styrpåhjertestarteren.dk 2023.06.21
Tak for din fine anmeldelse, Maria. Lars, Styrpåhjertestarteren.dk Trygheden er alfa og omega i det vi laver, så dejligt at høre at du følte dig tryg hele vejen igennem.
Adnan Suhonjic
Adnan Suhonjic
2023.02.27
Vi har haft Lars og hans kollega som livredder til vores Camp. Begge to var meget profesionelle og tog opgaven meget seriøs. Vi vil bestemt benytte dem begge igen :) Jacob Molboe UngEvent
Reply from Styrpåhjertestarteren.dk 2023.03.05
Tak for anmeldelsen. Det var en fornøjelse at arbejde sammen med en virksomhed som jeres, der vægter sikkerheden så højt. /Lars
Noah Markvorsen
Noah Markvorsen
2023.02.27
Fantastisk!!!!
Reply from Styrpåhjertestarteren.dk 2023.03.05
Tak for anmeldelsen Noah. God fornøjelse på bassinkanten - håber du føler dig godt klædt på til livredderjobbet!
Advertisement
peter gorm larsen
peter gorm larsen
2023.02.26
Har været til mange livredderprøver og førstehjælps kurser. Det her var det bedste👍👍👍
Reply from Styrpåhjertestarteren.dk 2023.03.05
Tak for anmeldelsen Peter. Jeg er glad for at du værdsætter oplevelsen i forbindelse med den årlige bassinlivredderprøve. /Lars