STUDY2020

STUDY2020 Reviews

Excellent rating
4.8
886 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (886)
shadan shahrakimoghadam
shadan shahrakimoghadam
2024.04.04
"Highly recommend this immigration company! They provided exceptional assistance in helping my family and me obtain our Canadian visas. The staff was knowledgeable, responsive, and guided us through every step of the process with professionalism and efficiency. Thanks to their expertise, we're now on our way to starting a new chapter in Canada. Grateful for their support!"
Advertisement
Elaheh Goldoust
Elaheh Goldoust
2024.04.04
I wanted to take a moment to express my sincere appreciation for the relentless efforts and unwavering support your team has provided me throughout the visa application process. Despite facing rejection twice, your dedication and perseverance never wavered.Special thanks to study 2020 company, especially Ms. Haghighi and Mr. Izadi, for their assistance in obtaining my visa.
Asieh Hassanzadeh
Asieh Hassanzadeh
2024.04.04
Despite being rejected twice and going to court, I was able to obtain a Canadian study visa after 3.5 years of visa process. I had three consultants during this period. I want to express my gratitude to my last advisor, Miss Anahita Khan Mohammadi, who patiently answered my questions. I have always received prompt support from the company when I raise a problem with them.
mohammadreza tahmoores
mohammadreza tahmoores
2024.04.03
سلام محمدرضا طهمورس هستم، ضمن تشکر از مجموعه‌ی حرفه‌ای Study 2020 خصوصا سرکار خانم سلامات. من بهمراه همسر و دو فرزندم درزمانی کمتر از ۲۰ روز از انگشت‌نگاری، موفق به دریافت ویزای توریستی کانادا شدیم. امیدوارم تیم پرتلاش و قدرتمند Study 2020 در ادامه‌ی فعالیتشان موفق باشند.
Mehdi Bozorgi
Mehdi Bozorgi
2024.04.03
با سلام خدمت همه عزیزان دقیقا دو ماه پیش پروسه ویزای توریستی را با استادی ۲۰۲۰ شروع کردم و آماده سازی مدارک از طرف من کمی زمان برد بعدا بررسی مدارک از طرف استادی ۲۰۲۰ انجام و در مدت کوتاهی تمکن مالی را ارایه دادم و پرونده به سرعت سابمیت شد که نتیجتا در مدت ۱۲ روز ویزای توریستی بنده آمد و این خبر خوب رو سرکار خانوم قادری از مشاورین واقعا خوب این موسسه در شب عید به من دادن و امیدوارترم دوستانی که منتظر ویزاشون از هر طریق هستن بزودی بشنوند .عرضم به خدمتتون که بنده با چند موسسه مهاجرتی و ویزا کار کرده ام باید اعتراف کنم که موسسه استادی ۲۰۲۰ تو کارشون حرفه ای هستند و کار بلد ،و بدینوسیله وظیفه خودم میدونم از کلیه عوامل این مجموعه و علی الخصوص سرکار خانوم شیلا قادری عزیز و سرکار خانوم سحر افشار که در این امر خیلی صمیمانه و مهربانانه بنده راهنمایی و ارشاد نموده وپروندهرا بصورت فنی و منظم پیش بردند کمال سپاسگزاری و تشکر را دارم
Advertisement
Fatemeh Inanloo
Fatemeh Inanloo
2024.03.31
سلام من امروز ویزا شدم و خیلی خوشحالم از اینکه شرکت study2020 رو به عنوان شرکت مهاجرتی انتخاب کردم. واقعا از خدمات و مشاوره این شرکت رضایت کامل دارم و حتما این شرکت رو به عنوان شرکت مهاجرتی قابل اعتماد با پشتیبانی عالی به همه دوستانم و شما معرفی میکنم. امیدوارم با انتخاب این شرکت، رویایی که برای آیندتون تو ذهنتون ساخید رو به واقعیت تبدیل کنید. من تو آبان ماه ۱۴۰۲ پروندم تکمیل و سابمیت شد و آذرماه برای انگشت نگاری رفتم ترکیه و امروز ویزای کاری خودم و همسرم تایید شد. در آخر و البته مهتر از همه از مدیریت فوق العاده اقای دکتر دوستدار و مشاورم خانم ساناز حیدری که بسیار منو تو این راه حمایت کردند، تشکر ویژه دارم
Samira Mokri
Samira Mokri
2024.03.28
I am grateful to the experienced study 2020 company, especially our dear consultant, Mr. Iman Amini, who was with us kindly during the process.
Noora KH
Noora KH
2024.03.28
My family and I applied for a visa through the Study2020 Company. My experience of working with this company has been very satisfying. My consultant and Study2020 Company have been very professional, and I am very pleased.
Maryam Khoshkhou
Maryam Khoshkhou
2024.03.25
تیم بسیار خوبی هستند مخصوصا خانم ها که بسیار پیگیر و صبور هستند من از تیم خامها راضی ام خانم اناهیتا و همکارانشون
Advertisement
sepideh atayi
sepideh atayi
2024.03.22
I entered into an agreement with this company for a student visa, and I found it satisfactory as I successfully obtained my student visa after 15 months. Additionally, my husband also received his work permit. In general, my encounter with this company was positive.
Roksana Rafat
Roksana Rafat
2024.03.19
خیلی ممنونم از تیم خوب و عالی study 2020 ممنون از جناب آقای محمد ایزدی که در تمامی مراحل بسیار صبورانه کمک کردن و همراه بودن که من موفق به دریافت نامه پاس ریکوئست شدم
Mohsen Kalantari
Mohsen Kalantari
2024.03.19
به هیچ عنوان توصیه نمیکنم, ۲۵۰۰ دلار کانادا فقط برای اپلای ویزا ( پذیرش دانشگاه داشتم) از من پول گرفتند و بعد از ۸ ماه یک ریجکتی گرفتند و تحویل من دادند, بعد از اینکه نت افیسر گرفتیم در توضیحات بیش از ۱۰ مورد ایراد مفصل از پرونده گرفته شده که این شرکت قبل از اپلای حتی یک مورد از این ایرادات وارده را رفع نکرده است, اگر قرار باشه پروندم با ۱۰ مورد ایراد و بعد کلی اتلاف وقت ریجکت بشه چه دلیلی داره که من به این شرکت پول بدم, خودم اپلای میکردم احتمالا نتیجه خیلی بهتری میگرفتم , و جالب اینجاست برای اپلای مجدد پرونده هم دوباره از مشتری هزینه میخوان , مواظب باشین که هم هزینه و هم وقتتون هدر میره و اخرشم یه مهر سیاه تو پروندتون میخوره , من شکایت و ریپورت خود را از طریق وب سایت انلاین به اداره مهاجرت کانادا خواهم فرستاد
Reply from STUDY2020 2024.03.22
Hi Mok, we are truly sorry to hear about your negative experience. We understand your frustration and disappointment with the outcome of your visa application process. It's important to clarify that while we strive to assist our clients to the best of our abilities, the final decision regarding visa approval rests with the Immigration, Refugees and Citizenship Canada (IRCC). Despite our efforts to ensure that all necessary documents are submitted accurately and promptly, we cannot guarantee the outcome of visa applications. We genuinely wish we could control the decision-making process, but unfortunately, it falls beyond our jurisdiction. In order for us to further investigate and address your specific case, we kindly request that you provide us with your full name. This will allow us to locate your file and address any concerns you may have. Please feel free to email us at supervision@study2020.ca with your details, and we will do our utmost to assist you promptly. Thanks!
Amin GZ
Amin GZ
2024.03.19
Our experience was positive overall, with a patient agent assisting us. However, when inquiring about a timeline for the request letter, the response consistently referenced variability case by case, lacking specific insights from past experiences. Nevertheless, we ultimately received the good news after 13 months and we are thankful for their service.
Advertisement
Samira Sabernia
Samira Sabernia
2024.03.15
A heartfelt appreciation to Mrs. Ghazaleh Rahmani, my exceptional consultant at Study 2020!  Her conscious, compassionate, professional, and patient approach truly shone throughout my visa journey. I'm genuinely thrilled to have had such an excellent consultant by my side. Big thanks to the entire Study 2020 team for their outstanding support and service.
Elahe Atri
Elahe Atri
2024.03.14
شرکت study 2020 بسیار شرکت مهاجرتی خوب و safe هست ، مشاوران با تجربه و پیگیر و با حوصله دارد.
reza nahavandi
reza nahavandi
2024.03.14
بسیار حرفه ایی وکار بلد هستند
mahya yarmohamady
mahya yarmohamady
2024.03.14
Greetings, I am Mahia Arab Yar Mohammadi, a client of the Study Immigration Company 2020. I wanted to express my heartfelt gratitude to the hardworking consulting team and lawyers who dedicated their efforts to the visa process for my husband, my daughter, and myself. I am truly thankful to have had the opportunity to work with this company and witness the exceptional level of service they have provided.
Advertisement
Arash Rajabi
Arash Rajabi
2024.03.10
با سلام خیلی ممنون از شرکت استادی ۲۰۲۰ که به من کمک کردند تا بتوانم ویزای توریستی گرفته و به دیدار برادرم بروم و تشکر ویژه از سرکار خانم سعیده محمدی بزرگوار
Rtaherifar GBG
Rtaherifar GBG
2024.03.10
بدترین و ضعیف ترین، بی کفایت ترین سیستم مهاجرتی که فقط فکر گرفتن پول از مشتری هستن و بعد از واریز پول این کلاینت بدبخته که باید بدوه دنبال اونا و تازه بعدش هم رشته و دانشگاهایی ک دانشجو میخاد و آینده اش رو میخاد با رشته مرتبط و درست بسازه اصلا براشون مهم نیست!!! فقط میخوان از دانشگاه های low level پذیرش بگیرن که پورسانتشونو از دانشجو و دانشگاه به جیب بزنند!!! شرم بر شما که از جیب خانواده های ایرانی رو اینجوری با بی شرمی و بی کفایتی خالی میکنید و تنها چیزیکه براتون مهم نیست اینه که اون خانواده، اون پدر اون مادر با هزار امید در تلاشن تا بچه هاشون یا خودشونو به امید فردایی بهتر همه زندگیشونو آِنده شونو به شما میسپارن. هزاران مشتری هستن که از اینستاگرام شما بلاک شدن یا در گروههای تلگرامیتون ریموو شدن! از خانواده های ایرانی خواهش میکنم با چشم باز تحقیقات کنند و پولاشونو توی حلق این موسسات آبدوغ خیاری نریزن کیفیت خدمات= صفر کیفیت دانشگاههای طرف قرارداد= بسیار پایین راهنمایی دانشجو= صفر گرفتن ویدیوی اجباری از دانشجوهایی که ویزا میشن عدم پایبندی به بندهای قراردادی ک با شما بسته میشه و هزاران مورد کلاهبرداری دیگه.
Reply from STUDY2020 2024.03.22
Dear Reviewer, Thank you for providing your name as R Taherifard. We have attempted to locate your profile in our CRM system, but unfortunately, we could not find anyone with that name. Your feedback is crucial to us, and we are eager to address your concerns. Please feel free to reach out to us directly at supervision@study2020.ca with any additional details or questions you may have. We are committed to resolving any issues you've encountered and restoring your trust in our services.
82 consulting
82 consulting
2024.03.03
Extremely slow, not deadline accountability, they ask for entire fee in advance!
Reply from STUDY2020 2024.03.22
Hi 82 Consulting, unfortunately, as we do not have your real name, we cannot locate your file to resolve the issue. However, please take note that our agreements' fee is usually paid in two or three sessions.