Studio Koesteeg Reviews

Excellent rating
5.0
49 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (49)
Marisol
Marisol
2024.03.31
Verified
Een fantastische stek om te verblijven tussen etappe 9 en 10 van het Pieterpad. Overal aan gedacht, zelfs gele tulpen op de tafel om de lente te vieren. Heerlijk geslapen en een goed gevulde koelkast.
Bert
Bert
2024.03.18
Verified
Aan alles was gedacht, hele mooie studio en voor wandelaars perfecte locatie
Claire
Claire
2024.01.02
Verified
Dingen waar ik altijd op let als ik ga boeken:OV: kleine wandeling vanaf station OmmenBed: Was voor mij te hardBad: comfortabel en zelfs ruim genoeg voor twee, mét schuim.Keuken: klein, maar redelijk ruime inventarisKoffie: filterapperaat en melkopschuimer (en melk plus plantaardige melk) aanwezigPrivacy en rust: erg stille omgeving en is fijn privé, maar met oud en nieuw was er tot laat een vrij luid feest in een feesttent. Zoek dat vooraf even op. ;)
Marianne
Marianne
2023.12.10
Verified
Super verblijf, mooie ruime studio, alles wat je nodig hebt is er. We komen graag nog eens terug
Marleen
Marleen
2023.10.01
Verified
Fantastisch overnacht na een etappe Pieterpad. Mooi, ruim en schoon! Het huis ligt in een heerlijk rustige straat, vanwaar je zo het gezellige centrum van Ommen in loopt. Een aanrader!
Evelyn
Evelyn
2023.09.17
Verified
A wonderful stay in ommen, lovely views and a peaceful sleep! Was delighted at all the amenities Arthur had food-wise, I had some meat on toast as well as oats in the morning!
André
André
2023.09.16
Verified
Voor mij was het overnachtingsplek in mijn Pieterpad-traject. Het is een mooie B&B, heel dicht bij het Pieterpad, met hartelijke ontvangst door de hosts. Prima geslapen en een heerlijk ontbijt gehad.
Nancy
Nancy
2023.09.14
Verified
Arthur and Jennifer's place was immaculate. We have never experienced such a pristine Airbnb. Not only that, but Arthur was friendly, helpful, and made us feel right at home. Their place is so relaxing and comfortable, away from any hustle/ bustle. I would strongly recommend a stay at this location.
Arjan
Arjan
2023.08.29
Verified
Mooie studio vlakbij het centrum van Ommen. Heerlijk groen en stil.De studio is van alle gemakken voorzien en luxe uitgevoerd. Aardige host.
Allison
Allison
2023.07.23
Verified
I cannot say enough good things about our stay at Arthur’s! He went above and beyond to make sure we felt at home. The place is even more stunning than in the pictures! Will absolutely be staying here again.
Frank
Frank
2023.07.13
Verified
Wir waren super zufrieden. Tolle Vermiter und die Wohnung 1A. Jederzeit wieder.
Henk
Henk
2023.06.12
Verified
What an incredible place to stay! My wife and I spend 10 nights at Studio Koesteeg, and enjoyed every minute. I only wish I could rate this property higher than 5 stars! I would have no hesitation at all about staying here again.
Pieternel
Pieternel
2023.05.29
Verified
We hébben ontzettend genoten van ons verblijf in Ommen. Erg mooie lokatie, perfect om direct mooie wandelingen te maken. Het was er heerlijk stil waardoor we lang hebben uitgeslapen. Het ontbijt was erg lekker. Het geeft een warm welkom dat alles voor je klaar staat. Verder is echt alles aanwezig in de studio. We hébben het heerlijk gehad en komen zeker terug. Aanrader!!
Leonie
Leonie
2023.05.13
Verified
Mooie B&B, en van alle gemakken voorzien! Aardige gastheer. Fijne dagen hier gehad tijdens mijn Pieterpad-wandelingen
Youri
Youri
2023.05.06
Verified
Wonderful cozy getaway in the East of the Netherlands. We stayed for 1 night, spent the time hiking in the forest and chilling in the studio. Good restaurants close-by. The included breakfast really hit the spot. Would come again!
Roel
Roel
2023.05.05
Verified
AANRADER !Wij hebben heerlijk genoten, geslapen en ontbeten (!!) in jullie fijne en complete appartement in jullie prachtige paradijs in het mooie Ommen.Alle comfort, alle gemakken, alles met aandacht en zorg tot in de puntjes verzorgd, hartelijkheid, en grote gastvrijheid: dank voor dit alles !Wij komen graag een keer terug naar jullie huis en prachtige omgeving.
Niels
Niels
2023.03.22
Verified
Prima gelegen aan het pieterpad route Hardenberg - Ommen. Fijne studio, goed voorziene keuken inclusief ontbijt.
Jaap
Jaap
2023.03.13
Verified
een hele fijne plek om een paar nachten door te brengen. Arthur was heel behulpzaam. Ook was er voor een heel goed ontbijt gezorgd.
Luuc
Luuc
2023.02.09
Verified
Alles was goed
Patrick
Patrick
2023.01.15
Verified
Superhost in alle opzichten!!!Aangename en vriendelijke ontvangst gekregen. Koelkast was gevuld! Zeer ruim en brandschoon onderkomen. En in goed overleg mochten wij ook nog eens eerder dan de afgesproken tijd inchecken. Super super super 😃