Studio Kiński - Film, Fotografia, Foto Lustro, Częstochowa

Studio Kiński - Film, Fotografia, Foto Lustro, Częstochowa Reviews

Excellent rating
4.6
182 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (180)
Dorota Nowicka-Stefaniak
Dorota Nowicka-Stefaniak
2024.04.11
Pełen profesjonalizm! Pięknie doświetlone i super jakości zdjęcia, naturalna kolorystyka. Pięknie nakręcony i zmontowany film. Super zorganizowana ekipa i świetne efekty. Polecam!
Advertisement
Jacek cccdds
Jacek cccdds
2024.01.26
Reply from Studio Kiński - Film, Fotografia, Foto Lustro, Częstochowa 2024.01.27
Dziękuje za opinie
Kasia P
Kasia P
2024.01.25
Gorąco polecam, super firma, super ludzie a ich praca jest na najwyższym poziomie.
Reply from Studio Kiński - Film, Fotografia, Foto Lustro, Częstochowa 2024.01.27
Dziękujemy Pani Kasiu za opinie - pozdrawiamy serdecznie ,
Paulina X
Paulina X
2024.01.25
Reply from Studio Kiński - Film, Fotografia, Foto Lustro, Częstochowa 2024.01.26
Dziękujemy za opinie pozdrawiamy serdecznie
Sandra Purgal
Sandra Purgal
2024.01.23
recommends
Gorąco polecam! Pełen profesjonalizm na najwyższym poziomie, dbałość i doradztwo. Dziękujemy za przepiękny film oraz zdjęcia, pamiątka na całe życie! Jesteśmy bardzo zadowoleni i na pewno i Ty będziesz🙂 Pani Dorotko - Love❤️
Advertisement
Michał D
Michał D
2024.01.21
Profesjonalizm, Nic więcej nie można powiedzieć wspaniale wykonane zdjęcia ze chrztu polecam !
Reply from Studio Kiński - Film, Fotografia, Foto Lustro, Częstochowa 2024.01.22
Dziękuję za opinie i Pozdrawiamy serdecznie
Edyta Lubanska
Edyta Lubanska
2024.01.20
Super udany film z wesela. Przepiękne zdjęcia. Dziękujemy Pani Dorotce i Panu Maćkowi za uwiecznienie naszego ślubu. Pozdrawiamy Edyta i Jacek
Reply from Studio Kiński - Film, Fotografia, Foto Lustro, Częstochowa 2024.01.20
Dziękujemy za opinie i pozdrawiamy parę młodą
Jasiu Polak
Jasiu Polak
2024.01.03
Razem z Żoną z całego serca polecamy usługii Pana Macieja,jego żony Doroty oraz Syna.Jesteśmy bardzo zadowoleni.Wszystko na najwyższym poziomie😊Marzysz o przepięknych zdjęciach i wyjątkowym filmie ? Lepszej ekipy nie znajdziesz! Nie zastanawiaj się 🙂Pozdrawiamy Sandra i Dominik
Reply from Studio Kiński - Film, Fotografia, Foto Lustro, Częstochowa 2024.01.06
Dziękujemy Sandra i Dominik za piękne słowa! Cieszymy się, że byliście zadowoleni z naszych usług. Służymy zawsze na najwyższym poziomie i staramy się spełnić oczekiwania naszych klientów. Jeśli macie jakiekolwiek pytania lub sugestie dotyczące naszej pracy, prosimy o kontakt. Pozdrawiamy serdecznie, Maciej, Dorota i Syn.
sandra Kujawska
sandra Kujawska
2024.01.03
Gorąco polecam! Pełen profesjonalizm na najwyższym poziomie, dbałość i doradztwo. Dziękujemy za przepiękny film oraz zdjęcia, pamiątka na całe życie! Jesteśmy bardzo zadowoleni i na pewno i Ty będziesz🙂 Pani Dorotko - Love❤️
Reply from Studio Kiński - Film, Fotografia, Foto Lustro, Częstochowa 2024.01.06
Dziękujemy za wspaniałą recenzję! Cieszymy się, że byliście zadowoleni z naszych usług filmowych i fotograficznych. Nasz zespół zawsze stara się zapewnić profesjonalizm i dbałość o szczegóły, aby stworzyć pamiątkę na całe życie. Jeszcze raz dziękujemy za rekomendację i życzymy Wam wszystkiego najlepszego!
Advertisement
--
--
2024.01.02
Nieodpowiedzialna firma, właściciel potrafi odłożyć telefon w trakcie rozmowy, naraził mnie na stratę głupich kilkudziesięciu złotych, prosił abym mu coś wysłał za pobraniem ale nie odebrał przesyłki, to chyba o czymś świadczy, przekonajcie się sami, wszystko kolorowo do czasu aż szanownemu panu Maciejowi coś się nie odmieni.
Reply from Studio Kiński - Film, Fotografia, Foto Lustro, Częstochowa 2022.06.12
Jeżeli ktoś jest nachalny a mówię ze mnie nie interesuje towar to wystarczy raz powiedzieć a nie dzwonić po kilka razy nerwy każdemu by puściły
Anna Kwiatkowska
Anna Kwiatkowska
2024.01.02
Pełen profesjonalizm! Piękne zdjęcia, ciekawe kadry oraz świetny film. Polecamy z całego serca :)
Reply from Studio Kiński - Film, Fotografia, Foto Lustro, Częstochowa 2024.01.02
Dziękujemy za opinie i pozdrawiamy serdecznie
Zesstos Energy Solutions
Zesstos Energy Solutions
2023.12.07
Wyjątkowe zdjęcia podczas naszej integracji i szkolenia. Bardzo doceniamy profesjonalne podejście Studio Kiński do fotografii podczas tego wydarzenia. Gorąco polecamy jego usługi wszystkim, którzy szukają nie tylko doskonałych zdjęć, ale również doświadczenia z prawdziwym profesjonalistą. Dziękujemy za wspaniałe udokumentowanie akcji w naszej firmie. Zesstos Energy Solutions
Martyna We
Martyna We
2023.11.16
Bardzo fajni ludzie, Pani Dorota robi mega robotę. Świetne podejście do ludzi. Zdjęcia i film mega ❤️ Ślub odbył się w Rybniku.
Reply from Studio Kiński - Film, Fotografia, Foto Lustro, Częstochowa 2023.11.17
Dziękujemy za opinie i pozdrawiamy Parę Młodą Serdecznie
Advertisement
Jolanta Radek-Filip
Jolanta Radek-Filip
2023.11.14
Zdjęcia wyszły super film ładnie się ogląda czysty wyrazisty jak na zywo jestesimy zadowoleni
Reply from Studio Kiński - Film, Fotografia, Foto Lustro, Częstochowa 2023.11.15
Dziękujemy za Opinie - pozdrawiamy serdecznie Maciej Dorota Kinski
Ewelina Trybuszewska
Ewelina Trybuszewska
2023.11.04
recommends
Firma Studiokińscy to wspaniali profesjonaliści, którzy zapewnili doskonałą oprawę foto/video na ślubie i weselu. Wiele cennych wskazówek, dbałość o detale, fantastyczna atmosfera, cierpliwość i pasja sprawiły, że mamy cudowną pamiątkę najpiękniejszego dla nas dnia. Pan Maciej i Pani Dorota to nie tylko znakomici fachowcy, ale również pełni świetnego humoru, fantastyczni ludzie. Sesja plenerowa była czystą przyjemnością, a spędzony wspólnie czas na długo pozostanie w naszej pamięci. 🥰 Ogromne podziękowania również dla syna - Pana Macieja, który zrobił przepiękne zdjęcia. 😍 Za wszystko serdecznie dziękujemy i bardzo polecamy. 👌 Ewelina i Kamil
Edyta
Edyta
2023.10.30
Wybraliśmy i zaufaliśmy Studiokiński by uwiecznili nasz wyjątkowy dzień i nie żałujemy, wspomnienia są uwiecznione na zdjęciach w pięknych i wzruszających momentach, a do filmu chce się w kółko wracać. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Dziękujemy!
Reply from Studio Kiński - Film, Fotografia, Foto Lustro, Częstochowa 2023.10.31
Pani Edyto dziękujemy za opinie , pozdrawiamy serdecznie Was Dziękujemy ze byliśmy na waszym Ślubie i Weselu było cudownie , Goście bawili się wspaniale , atmosfera ślubu i wesela była nie zapomniana i cieszymy się ze jesteście zadowoleni z filmu i zdjęć pozdrawiamy serdecznie Maciej i Dorota
Ewelina Trybuszewska
Ewelina Trybuszewska
2023.10.15
Jeśli marzysz o wyjątkowym filmie i pięknych zdjęciach, wybierz firmę Studiokiński. To wspaniali profesjonaliści, którzy zapewnili doskonałą oprawę foto/video na ślubie i weselu. Wiele cennych wskazówek, dbałość o detale, fantastyczna atmosfera, cierpliwość i pasja sprawiły, że mamy cudowną pamiątkę najpiękniejszego dla nas dnia. Pan Maciej i Pani Dorota to nie tylko znakomici fachowcy, ale również pełni świetnego humoru, fantastyczni ludzie. Sesja plenerowa była czystą przyjemnością, a spędzony wspólnie czas na długo pozostanie w naszej pamięci. Ogromne podziękowania również dla syna - Pana Macieja, który zrobił przepiękne zdjęcia. Za wszystko serdecznie dziękujemy i bardzo polecamy. Ewelina i Kamil
Reply from Studio Kiński - Film, Fotografia, Foto Lustro, Częstochowa 2023.11.14
Dziękujemy za Opinie oraz za Opinie synowi Maciejowi Junior
Advertisement
Wiktoria Bartczak
Wiktoria Bartczak
2023.10.05
recommends
Serdecznie polecamy Studio Kiński każdej przyszłej Młodej Parze. Jeśli oczekujecie pełnego zaangażowania, doświadczenia i pięknych ujęć od usługodawców to tutaj właśnie to wszystko znajdziecie. Pełen profesjonalizm przy puszczaniu ciężkiego dymu. Pan Maciej i Pani Dorotka-z nimi nigdy nie jest nudno! Dużo pomysłów na zdjęcia i super atmosfera 😍 Polecamy 🥰
Kamil Bartczak
Kamil Bartczak
2023.10.04
Reply from Studio Kiński - Film, Fotografia, Foto Lustro, Częstochowa 2023.10.06
Dziękujemy bardzo za opinie i pozdrawiamy
Wiktoria Bartczak
Wiktoria Bartczak
2023.10.04
Serdecznie polecamy Studio Kiński każdej przyszłej Młodej Parze. Jeśli oczekujecie pełnego zaangażowania, doświadczenia i pięknych ujęć od usługodawców to tutaj właśnie to wszystko znajdziecie. Pełen profesjonalizm przy puszczaniu ciężkiego dymu. Pan Maciej i Pani Dorotka-z nimi nigdy nie jest nudno! Dużo pomysłów na zdjęcia i super atmosfera 😍 Polecamy 🥰
Reply from Studio Kiński - Film, Fotografia, Foto Lustro, Częstochowa 2023.10.06
Pani Wiktorio i Kamilu dziękujemy za opinie , pozdrawiamy serdecznie Was Dziękujemy ze byliśmy na waszym Weselu było wspaniale Udało nam się zrobić plener o którym marzyła Pani Wiktoria i było wspaniale - pozdrawiamy serdecznie