Studentea Läxhjälp Reviews

Studentea Läxhjälp Reviews

4.9

Excellent - based on 51 reviews

www.studentea.se
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (51)
Alma Söderström
Alma Söderström
2024-01-22
Trevliga och proffsiga. Supernöjd med hjälpen!
Angelina Wilhelmsson
Angelina Wilhelmsson
2024-01-22
Började med deras intensivkurs och höjde mig med 0,5. Och tack vare kom jag in på min drömutbildning…. Kunniga och trevliga !!
Hanna Karlsson
Hanna Karlsson
2024-01-22
Hjälpte mig med högskoleprovet! Super duktiga och professionella!
Sinisa Dragic
Sinisa Dragic
2024-01-22
Professionella och duktiga lärare, rekommenderas.
Esraa Elhams
Esraa Elhams
2024-01-20
Började med att plugga till Högskoleprovet i höstas. Fick enormt mycket hjälp av min HP-coach David som hjälpte mig att höja mitt snitt till 1.4. Tack så mycket för all hjälp och enormt bra service. Rekommenderar starkt deras intensivkurs!
Jasmine Alkilani
Jasmine Alkilani
2023-12-19
Mycket bra läxhjälp, med bra privatlärare som är engagerade och smidiga!!!
The Hanna
The Hanna
2023-12-12
Underbara lärare som verkligen brydde sig om mig och mina studier. Rekommenderar starkt till alla som känner att de behöver privatundervisning!
aya turkmani
aya turkmani
2023-12-12
Mycket bra hjälp och underbara lärare
Abbas Hotait
Abbas Hotait
2023-12-05
Verkligen super, bra planering och bra tillgänglighet! Pedagogiska och erfarna!
Vivian Cubas Manfredini
Vivian Cubas Manfredini
2023-11-29
Gjorde högskoleprovet och kom in på läkarprogramet. Rekomenderar verkligen att ta hjälp av Studentea!
Hadeel Megdad Jawad
Hadeel Megdad Jawad
2023-11-18
rekommenderar starkt
Thalia Fatma Kassem
Thalia Fatma Kassem
2023-11-13
Rekommenderas starkt!
Alisa S
Alisa S
2023-11-09
Bästa läxhjälpen som finns! Har haft dåliga betyg i hela min skolgång, tack vare en av deras lärare så lyckades jag komma in på min drömutbildning vilket jag aldrig hade trott kunde hända mig!
Dodi Ahmed
Dodi Ahmed
2023-10-30
Väldigt duktiga lärare. De förklarar bra, ger dig olika perspektiv på frågor och hjälper dig bl.a med att sätta upp ett studieupplägg som du kan enkelt följa vilket underlättar plugget när man är själv. 10/10
Wassem Hadid
Wassem Hadid
2023-10-27
Aniss
Aniss
2023-10-14
Fick hjälp med att strukturera studierna inför Högskoleprovet. Jag kom snabbt i kontakt med företaget och fick ett studieschema som var väldigt personligt utformat på bara några dagar. Prisvärt och rekommenderar starkt. Tack Studentea!
Lana Sinno
Lana Sinno
2023-09-07
Vi är så nöjda med den läxhjälpen som vår son får. Alve, hans lärare har gjort att vår son tycker om matematiken nu. Vi har valt att fortsätta med Alve resten av terminen.
Amer Bihorac
Amer Bihorac
2023-07-23
Mycket bra plattform för hjälp till läxor och uppgifter, rekommenderas starkt och självklart. 💪😉
Tiwi
Tiwi
2023-07-12
Jätte lärorikt, det märks att personalen bryr sig om sitt yrke
Melida Gigovic
Melida Gigovic
2023-06-21
Rekommenderar starkt. Med väldigt kort varsel hittade Studentea en lärare som resulterade i att sonen klarade nationella provet i matte 3 galant. Vi körde digitalt och det funkade minst lika bra som på plats.