Stoelmassagehouten

www.stoelmassagehouten.nl

Stoelmassagehouten Reviews

Excellent rating
5.0
20 reviews Verified
Stoelmassagehouten
%title%

%offer%

Reviews ( 20 ) 5.0

Ingrid Koolen
Ingrid Koolen
2024.05.22
Tijdens onze jaarlijkse Health & Safety & Wellbeing week heeft Stoelmassage Houten op diverse locaties fijne stoelmassages verzorgd. De organisatie & de massages waren supergoed geregeld!
Reply from Stoelmassagehouten 2024.05.22
Dank je wel voor deze mooie review!
Advertisement
svengelen
svengelen
2024.05.16
Een goede start van de dag op kantoor met een ontspannende massage gegeven door Mark.
Reply from Stoelmassagehouten 2024.05.16
Zo’n fijne review geeft mij weer een goede start van de dag. Dank je wel!
Nidhi Kumra
Nidhi Kumra
2024.04.08
We had great experience with Stoelmassage for an office event. Mark is highly professional and clear in communication. He assigned and facilitation coordination with Masseurs seamlessly. And the masseurs were also all really good at their job. Highly recommended!
wimme klaver
wimme klaver
2024.03.22
Zeer fijne stoelmassage. Aanrader!
Hypertronic
Hypertronic
2024.03.15
Great Hand Work
Advertisement
Fabiënne Wieman
Fabiënne Wieman
2024.03.15
Ons team heeft onwijs genoten van deze stoelmassage op kantoor! Ondanks dat de sessie slechts 15 minuten per persoon duurde, viel het ontzettend in de smaak. Ook het contact met Mark vooraf en op de dag zelf was erg prettig. Als we besluiten om vaker stoelmassages op kantoor te doen, weet ik bij wie ik moet zijn!
Evelien Middelweerd
Evelien Middelweerd
2024.03.10
Lieke Nijland
Lieke Nijland
2022.09.20
Binnen 10 minuten voel je je meteen beter! Echt een aanrader.
Gerco van Dijk
Gerco van Dijk
2022.05.10
Heerlijke massage gehad tussen mijn werk door even een rust moment. Mag van mij vaker op mijn werk komen!
Reply from Stoelmassagehouten 2022.05.10
Bedankt voor de 5 sterren. Laat het gerust weten als je weer toe bent aan een stoelmassage.
Advertisement
Miranda Vdwaardt
Miranda Vdwaardt
2021.12.02
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Super ontspannend, goed rekening houdend met wensen en goede communicatie tijdens de massage. Echt een aanrader
Reply from Stoelmassagehouten 2021.12.05
Dankjewel voor deze mooie review.
Annemieke Veenma
Annemieke Veenma
2021.11.03
Positive
Quality
Op de dag van de leraar een heerlijke stoelmassage gehad. Alleen 15 minuten is te kort! Het was erg ontspannend.
Reply from Stoelmassagehouten 2021.11.06
Dank voor je review. Fijn dat de stoelmassage zo goed bevallen is.
Menno Kleijn
Menno Kleijn
2021.05.27
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Ramiro Gomes Monteiro
Ramiro Gomes Monteiro
2017.04.21
recommends
Super goede massage door een professioneel en tof iemand die weet waar hij het over heeft. Echt een aanrader!
Advertisement
Sandra Leemreis
Sandra Leemreis
2017.04.21
recommends
Fijn om onder werktijd even te kunnen relaxen in de stoel van Mark. Mijn nek is er blij mee :-)
Jorien De Rooij-Lenting
Jorien De Rooij-Lenting
2015.12.09
recommends
Super genoten van een heerlijke stoelmassage vanmiddag! Het was erg fijn, alles weer even los. Een aanrader :)
Mandy Spruijt
Mandy Spruijt
2015.10.27
recommends
Ik ben een paar weken geleden door mijn rug gegaan. Stoelmassage Houten heeft mij erg geholpen met het herstel. Mijn onderrug en de rest van mijn rug schouders en nek zijn gemasseerd en ik had erna vrijwel direct geen last meer. Erg prettige ervaring!
Corine Verkleij
Corine Verkleij
2015.10.27
recommends
Kom altijd lekker ontspannen terug op de afdeling na een stoelmassage van Mark!
Advertisement
Krijn Toet
Krijn Toet
2015.10.15
recommends
Een Stoelmassage is sowieso prettig en Mark is een topper!
Marleen Ettema
Marleen Ettema
2015.10.14
recommends
Elke maand kijk ik weer uit naar de ontspannende en effectieve massage van Stoelmassage Houten.
Ben van Vliet
Ben van Vliet
2015.10.14
recommends