Stille Willy's Silent Disco

www.stillewillys.nl

Stille Willy's Silent Disco Reviews

Excellent rating
5.0
255 reviews Verified
Stille Willy's Silent Disco
%title%

%offer%

Reviews ( 255 ) 5.0

Ton Maas
Ton Maas
2024.05.21
We hebben op ons Turf-festival genoten van de silent disco. De zender heeft meer dan genoeg bereik. Het was een groot succes. Met vriendelijke groet, Ton Maas, Organisatie Turf-festival Asten-Heusden
Mandy Beemster
Mandy Beemster
2024.02.27
Zeer prettige service, prettig in communicatie over ophalen van de headsets, hele goede prijs voor top koptelefoons. Alles werkte, zenders zijn stabiel, één groot feest!
marlien roelofs- van schaik
marlien roelofs- van schaik
2024.02.13
Super snelle levering. Daarvoor ook goed met ze in contact te komen. Enige nadeel is dat er alleen een connectiekabel voor de iphone bijgeleverd was. Hierdoor moesten we zoeken naar de juiste telefoons met ook spotify mogelijkheden ( om zo samen gestelde playlisten ook te kunnen gebruiken). Tip is dus ook een koppelingskabel met mini usb toe te voegen, zodat Androids telefoons ook gebruikt kunnen worden. Verder super om gelachen en genoten.
Lukas Blaukovitsch
2024.02.06 2024.02.06 | Germany
Great Experience for my Theaterplay Great experience! The email exchange was very on time and always helpful and solution orriented. They helped me out with headphone while producing an experimental and immersive theaterplay. I am a student and they were very supportive concerning the price. Delivery was on date, they even resent some headphones because the guy from the mailing service didn't deliver the headphones on time. All in all very great experience and I can 10/10 recommend their Silent Disco Headphones.

Date of experience: 19 November, 2023
Tine Decoene
Tine Decoene
2024.01.03
Geweldige ervaring met de silent disco die we huurden voor de feestdagen. De bestelling werd snel geleverd, en ruim op tijd. Vriendelijke service en communicatie. Een aanrader.
Valverde184
Valverde184
2024.01.02
Hervorragende Dienstleistungen. Pünktlich angekommen trotz Feiertagen. Technik funktionierte einwandfrei! Danke!
Jasper Hof
Jasper Hof
2024.01.02
John van der Pas
John van der Pas
2024.01.02
Met oud-nieuw 2023-2024 silent disco gehuurd. Is zeer leuk icm bingo
Tamara N
Tamara N
2024.01.02
Super makkelijk geleverd, duidelijke instructies en een groot succes!
Mels
Mels
2023.12.29
Met onze school een mega leuke kerst disco avond gehouden! Levering netjes en ruim op tijd met duidelijke instructies ook voor het retourneren! Duidelijke communicatie via de mail. Erg vriendelijk en behulpzaam!!
Familie Van buren
Familie Van buren
2023.12.23
Duidelijke communicatie, goede producten, prijs kwaliteit verhouding goed, een aanrader dus!
Nita Slijfer
Nita Slijfer
2023.12.18
Wat een super ervaring met de Stille Willy’s, top service en ideaal in gebruik!
Droene Bex
Droene Bex
2023.11.14
Ruim op tijd geleverd! Ideaal om een grote groep met uiteenlopende muzieksmaak aan het dansen te krijgen!
Mariska de Ridder
Mariska de Ridder
2023.11.12
Op tijd ontvangen en duidelijke handleidingen. Super!
Joni De Cock
Joni De Cock
2023.11.05
Sharon russel
Sharon russel
2023.11.03
Top ervaring, fijne service! Zeker voor herhaling vatbaar
Sara Rice
Sara Rice
2023.10.29
Hugely happy after a successful silent disco house party. Our first time going silent, and what a difference! Happy neighbours, lots of dancing, and plenty of conversation throughout the night. Everyone who came said the same: a silent disco is the way to go!! Yay Stille Willy’s for making it so easy.
G.J U
G.J U
2023.10.16
Super bedrijf! Goede levering! Nette materialen, makkelijk te bedienen! Op tijd! Kortom: wij hadden een mooi feestje!!
Mila Roos
Mila Roos
2023.10.13
Apparatuur goed, makkelijk te installeren en fijne service. Voor herhaling vatbaar!
Thomas
2023.10.13 2023.10.13 | Netherlands
Great service and great sounds make for a great party Recently we had a office party. Due tot the restrictions of the building, playing music was not allowed. One of us suggested a silent disco. Stille Willy's were great. They were very approachable guys who really helped us a lot with installation an tips. Their playlists were very good and the sound was great. Would definitely do it again! 10/10