Stilla Maris Massagesalon

Stilla Maris Massagesalon Reviews

Excellent rating
4.9
31 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (30)
Joeri en Brigitte Duynkerke
Joeri en Brigitte Duynkerke
2024.04.01
Advertisement
Elly Noordhoek
Elly Noordhoek
2023.10.26
Een ware oase van rust! Heerlijk even een momentje voor jezelf. Marloes neemt echt de tijd voor je en is echt goed in haar werk!
Reply from Stilla Maris Massagesalon 2023.10.26
Dankjewel Elly voor je mooie review! Ik hoop je volgend jaar weer te mogen ontvangen!
Corrinne Dekker
Corrinne Dekker
2023.10.24
Het was weer een heerlijk massage van Marloes.
Reply from Stilla Maris Massagesalon 2023.10.26
Dankjewel Corrinne voor je mooie review, tot de volgende keer!
Marianne de Koeijer
Marianne de Koeijer
2023.10.13
Een heerlijk ontspannen massage gehad.
Mariette Antonisse
Mariette Antonisse
2023.10.12
Advertisement
Bianca Otte
Bianca Otte
2023.09.28
Was de eerste x dat ik bij Marloes kwam. * fijn welkom * korte kennismaking * heerlijke massage, in ontspannen ruimte. Echt een aanrader. Bedankt Marloes
Reply from Stilla Maris Massagesalon 2023.09.28
Dankjewel Bianca voor je mooie review, tot een volgende keer!
Jaap Boogaard
Jaap Boogaard
2023.09.24
Heel goede massagesalon waar ik altijd helemaal ontspannen vandaan kom !!!
Reply from Stilla Maris Massagesalon 2023.09.24
Dankjewel Jaap, tot de volgende keer weer!
Hannie Vader
Hannie Vader
2023.09.18
Heerlijk even tijd voor jezelf , dit is een goed adres voor rust & ontspanning!
Marc Boogaard
Marc Boogaard
2023.09.16
Advertisement
Jan de Troije
Jan de Troije
2023.09.06
Vanmiddag een fijne massage gehad, lekker ontspannend en goed voor de spieren. Bedankt Marloes.
Reply from Stilla Maris Massagesalon 2023.06.30
Dankjewel Jan, voor je mooie beoordeling!
Sandra Klaasse
Sandra Klaasse
2023.09.06
Heerlijke ontspanningsmassage gehad! Marloes is een hele lieve en rustgevende dame. Ik ga zeker terug!
Reply from Stilla Maris Massagesalon 2023.09.06
Dankjewel Sandra voor je mooi review🤗 Tot de volgende keer!
Janine Leijte-Hundersmarck
Janine Leijte-Hundersmarck
2023.08.31
Heerlijk ontspannende massage met fijne muziek. Een weldaad voor mijn spieren.
Reply from Stilla Maris Massagesalon 2023.08.31
dankjewel Janine, tot de volgende keer!
Corine
Corine
2023.08.17
Een hele ontspannen hoofdpijn massage gehad. Spieren zijn nu allemaal weer lekker los. Groetjes Corine
Reply from Stilla Maris Massagesalon 2023.08.17
Dankjewel Corine! Fijn dat de massage geholpen heeft, tot snel!
Advertisement
Lizette den Hollander
Lizette den Hollander
2023.08.09
Margo de Bruine
Margo de Bruine
2023.08.05
Amber de Brouwer
Amber de Brouwer
2023.07.13
Chris Op T Hof
Chris Op T Hof
2023.07.13
Gisteren een heerlijke massage gehad, Marloes weet wat ze doet. En doet dit met veel passie en aandacht voor jou. Ik kom zeker nog een keer terug
Reply from Stilla Maris Massagesalon 2023.07.13
Dankjewel voor je mooie review Chris! Fijn om te horen, tot snel!
Advertisement
Monique de Kraker
Monique de Kraker
2023.07.12
Professionele masseuse. Mooie ruimte en na afloop massage ontspannen naar huis.
Reply from Stilla Maris Massagesalon 2023.07.13
Dankjewel voor je review Monique!
Nico Veldhuis
Nico Veldhuis
2023.07.11
Heerlijke massage gehad. Hier was ik echt aan toe
Reply from Stilla Maris Massagesalon 2023.07.11
Dankjewel, blij dat ik kan helpen. Tot volgende week!
Corneel Mertens
Corneel Mertens
2023.07.05
Een hele prettige ervaring gehad. Het is een mooie, ontspannen ruimte met een zeer professionele en vriendelijke masseuse. Zeker voor herhaling vatbaar.
Reply from Stilla Maris Massagesalon 2023.07.05
Bedankt Corneel! Tot een volgende keer!