St Eriks Hiss AB Recensioner

St Eriks Hiss AB Recensioner

2.9

Genomsnittligt - baserat på 35 recensioner

www.sterikshiss.se
är verifierad av Trustindex

Vi garanterar att alla recensioner är 100% riktiga.
Vad är Trustindex?
%title%

%offer%

Mer
Recensioner (35)
Roi Ruhl
Roi Ruhl
2024-02-16
Tagit på sig mer än dom klarar av. Felanmäld tar evigheter varje gång tills någon kommer och ser över felet.
Carina Jämtell
2023-12-02
Hiss strul Hissen pajade 13:20 1 december vi bor i ett trygghetsboende, vi har ringt flertal gånger det va kö i entré med rullstolar rullatorer, min man kom från dialysen 18:30 med elrullstol som väger ca. 300 kg. Reparatörern kom 21:30 fick upp honom manuellt 6 trappor. Han ska ha all heder, men dom som sitter i kundservice borde skaffa ett nytt jobb.vi bor i ett TRYGGHETSBOENDE.
Fredrik p
Fredrik p
2023-09-18
Trevlig VD
Severin Adam
Severin Adam
2023-08-18
Jag bor i Bredäng i ett hyreshus där hissen hissen underhålls av St Eriks Hiss. Hissen är ur funktion 1-2 gånger i veckan den senaste tiden. Om ni inte kan fixa den, prova med att fixa kaffebryggare, spisar och dylikt istället. Hissar är inte er grej!!!
Uffe B
Uffe B
2023-08-09
Har bara gott att säga om detta företag! Hjälpen kom snabbt och vi har fått nya hisskorgar som är fantastiskt fina!!
Pelle Karlsson
Pelle Karlsson
2023-07-13
Ted Edin
Ted Edin
2023-07-11
Hanna Sebzda
Hanna Sebzda
2023-07-11
Collin Sebzda
Collin Sebzda
2023-07-11
KONE 2017
KONE 2017
2023-06-04
V M
V M
2023-04-03
Återkommande problem med samma hiss i fyra dagar… Sämst…
Viviana Valenzuela
Viviana Valenzuela
2023-01-26
Hissen sönder i en månad, deras reparation varade i 3 dagsr
Britmarie Ytterberg
Britmarie Ytterberg
2023-01-21
Återkommande problem med hissdörr som inte stänger helt, hiss fungerar då inte, det kräver 3 besök ( hittills) av S:t Eriks Hiss för att åtgärda . De lever inte upp till våra förväntningar, i proffsighet.
Gino Sandatröm
Gino Sandatröm
2022-12-30
Det var en super trevlig tjej som var på service på våran hiss som var väldigt trevlig och service minded och hjälpte gärna till med att få tillbaka nycklar som tappats ner i hissgropen
Bengt Odenholm
Bengt Odenholm
2022-10-13
Henrik Jynnesjö
Henrik Jynnesjö
2022-08-18
Att inte komma fram till hissjour när man sitter fast i en hiss ger inte bra betyg.. i skrivande stund har jag suttit i telefonkö i 15 min
tiberiu telegdi
tiberiu telegdi
2022-05-30
Jens Deneberg
Jens Deneberg
2022-05-14
Jag sitter fast i en S:t-Eriks-Hiss i detta nu och väntar på hjälp… vi hör musiken från festen vi är påväg till som ligger ett par våningar upp - har aldrig känt mig så nära men ändå så långt borta… om bara hiss-jouren kunde komma snabbare :(
Simon Löhf
Simon Löhf
2021-12-04
Vår hiss har stannat i över 9 månader. Smama upprepade problem händer flera gånger i veckan. Trots att de är ute och "fixar" problemet och till följd stänger av hissen över helger så händer aldrig någonting. Helt värdelösa
M R
M R
2021-09-30
Good service and prices! Worked with them many times and always shown huge professionalism, knowledge of the topic and great service.