Pracownia Rzeźbiarska Boguccy

www.statuetki.rzezba.pl

Pracownia Rzeźbiarska Boguccy Reviews

Excellent rating
5.0
18 reviews Verified
Pracownia Rzeźbiarska Boguccy
%title%

%offer%

Reviews ( 18 ) 5.0

Joanna Frankiewicz
Joanna Frankiewicz
2024.06.17
Wspaniała statuetka wykonana dla Laureata Nagrody im. Macieja Frankiewicza. Wszyscy byli pod wrażeniem. Bezproblemowa współpraca, szybki termin realizacji. Polecam z całego serca, my na pewno wrócimy.
Reply from Pracownia Rzeźbiarska Boguccy 2024.06.18
Dziękujemy serdecznie za miłe słowa! Cieszymy się, że statuetka wywarła pozytywne wrażenie i spełniła Państwa oczekiwania. Mamy nadzieję na ponowną współpracę wkrótce!
Advertisement
Con Way
Con Way
2024.05.06
Współpracujemy z Pracownią Rzeźbiarską Boguccy już przy kilku projektach. Zamówione statuetki idealnie spełniają oczekiwania klienta, autorski projekt perfekcyjnie wykonany i zrealizowany. Wszystko na czas i bardzo miły kontakt. Polecamy współpracę
Reply from Pracownia Rzeźbiarska Boguccy 2024.05.07
Dziękujemy za miłe słowa i polecanie naszej pracowni.
Adam Gabryś
Adam Gabryś
2024.04.12
Pracownia Rzeźbiarska Boguccy wykonywała dla nas tablicę pamiątkową dedykowaną pamięci Śp. Adama Sajnagi - Pomysłodawcy, Inicjatora i Patrona Centrum Logistycznego ASMET. Dziękujemy za całokształt pracy, zaangażowanie oraz wierne oddanie podobieństwa. Na szczególne słowa uznania zasługuje Państwa indywidualne podejście do klienta, otwartość oraz pomoc w wyborze najkorzystniejszego rozwiązania. Jesteśmy przekonani, że Państwa dzieło jest godnym uhonorowaniem tak ważnej dla nas osoby. Z przyjemnością rekomendujemy usługi Pracowni, niezwykle doświadczonego, rzetelnego i kreatywnego Partnera.
Reply from Pracownia Rzeźbiarska Boguccy 2024.04.12
Bardzo serdecznie dziękujemy za tak wyjątkową opinię. Cieszymy się, że nasza praca została przez Państwa doceniona. To dla nas ogromna motywacja do dalszej pracy i doskonalenia naszych umiejętności.
ALVO Medical
ALVO Medical
2024.04.08
Wyjątkowe statuetki, dzieła sztuki! Dodatkowo profesjonalna i przyjemna obsługa. Fachowa i zwięzła. Nasi wymagający klienci docenili jakość wykonania i pomysł. Statuetki dotarły do klientów z Ameryki Południowej, Afryki, Środkowego Wschodu i Europy. Polecamy współpracę z Pracownią Rzeźbiarską Boguccy.
Reply from Pracownia Rzeźbiarska Boguccy 2024.04.08
Bardzo dziękujemy za Państwa ocenę. Zadowolenie klienta ma dla nas szczególne znaczenia.
Wojtek Berczynski
Wojtek Berczynski
2022.08.28
Fantastyczni ludzie z pasją i wizją! Artyści przed duże ART !
Advertisement
Bartłomiej Grenda
Bartłomiej Grenda
2021.12.20
Wojtek Konik
Wojtek Konik
2021.08.21
Profesjonaliści w każdym calu 👍
Wioletta Krzysztoforska Krzysztoforska
Wioletta Krzysztoforska Krzysztoforska
2019.12.18
Pracownia od wielu lat z nami współpracuje tworząc oryginalne niepowtarzalne i przepiękne statuetki Tłuchowianina Roku. Pełen profesjonalizm i jednocześnie spełnienie wszelkich nawet najbardziej dziwnych wizji artystycznych klienta. Szczerze polecam ❤️
Galeria Wielkopolska
Galeria Wielkopolska
2019.03.28
Advertisement
Iwona Grenda
Iwona Grenda
2019.03.26
TFOE CREW
TFOE CREW
2018.11.30
Dominika Witalewska
Dominika Witalewska
2018.06.27
Pełen profesjonalizm i piękno
maria pieszak
maria pieszak
2018.05.24
Advertisement
Barbara Majewska
Barbara Majewska
2018.05.16
Najlepsi ludzie a rzeźby są przepiękne
Jarek Jasik
Jarek Jasik
2018.05.04
Leonard Wojnowski
Leonard Wojnowski
2017.10.02
Super ludzie bardzo zdolni i bardzo pracowici
Dawid Szafrański
Dawid Szafrański
2017.02.13
Advertisement
igor mikoda
igor mikoda
2015.11.16