Spruijt Klimaattechniek B.V. - Airconditioning & Warmtepompen Reviews

Spruijt Klimaattechniek B.V. - Airconditioning & Warmtepompen Reviews

4.9

Excellent - based on 64 reviews

www.spruijtklimaat.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (54)
Angelique Scheltema
2022-09-01
Zeer kundige mannen. Snelle reactie. Komen hun afspraken na. Keurig netjes gewerkt. Aanrader
Advertisement
steve fong
steve fong
2022-03-14
Top installateur Komt op tijd en werkt alles netjes af👍 Als ik nog een airco moet plaatsen dan mag dit door hem worden geplaatst. Martin werk netjes en als er nog iets moet worden afgewerkt doet hij dat met veel plezier Ik zal iedereen willen adviseren om bij dit bedrijf je airco te laten installeren omdat de kwaliteit en prijs verhouding prima is. Bedankt voor het plaatsen van onze airco Martin 👍👍
Maarten Visser
Maarten Visser
2022-02-10
Enorm tevreden over dit bedrijf, erg professioneel en keurig werk geleverd. Dikke aanrader.
Arjen van der Wijk
Arjen van der Wijk
2021-11-05
We zijn zeer tevreden over Martin en zijn team. Goed advies vooraf en goed overleg voor en tijdens de uitvoering. Netjes en rustig doorwerken, met een heel mooi eindresultaat!
Danny Veldhoen
Danny Veldhoen
2021-10-23
4 airco's en een buitenunit laten aanleggen. Dik tevreden. Volledig volgens wens geïnstalleerd, goed advies en top kwaliteit. Ook fijn in de communicatie. Ik zou ze iedereen aanbevelen.
Advertisement
Dick Kubbe
Dick Kubbe
2021-10-16
Wij hebben in drie kamers airco laten aanleggen vorige week. Super tevreden met het resultaat, en erg netjes gewerkt. Fijne samenwerking met Martin. We kunnen niet wachten op een warme zomer volgend jaar.
Rutger van Lier
Rutger van Lier
2021-09-27
Goed, flexibel en betrouwbaar bedrijf! Vriendelijke samenwerking met M. Spruijt. Hoge kwaliteit ACs.
Yorn Oosterbroek
Yorn Oosterbroek
2021-09-27
Bedrijf reageert snel en is duidelijk in zijn communicatie. Fijn dat ze de boel netjes en schoon achter laten! Een aanrader dus!
Edo Vellenga
Edo Vellenga
2021-09-27
Advies, communicatie en installatie erg goed! Martin is eerst langs geweest voor een advies op maat. Stelt een duidelijke scherpe offerte op. Plan de dag van installatie. Bij installatie neemt hij samen met jou nog even goed door waar alles komt te hangen. Hij werkt netjes en werkt alle bekabeling strak weg. Een tevreden klant!
Advertisement
Johan Tuijp
Johan Tuijp
2021-09-13
Hard werkende mensen om het beste voor de klant te halen
Niels Kramer
Niels Kramer
2021-08-30
Spruijt Klimaattechniek heeft bij ons een multi split oplossing naar alle tevredenheid geplaatst. We hebben alle verwarmingen op de bovenverdieping en de zolder verwijderd en tijdens de verbouwing het leidingwerk in de wanden weggewerkt! Martin heeft zeer goed en netjes werk geleverd. Zeer fijn in de communicatie.
Marinda vriend
Marinda vriend
2021-06-23
Nog niet aan toe gekomen om een review te schrijven...maar Martin heeft bij ons in februari 2021 airco's geplaatst in de slaapkamers en woonkamer. De airco in de woonkamer in een zwarte kleur die mooi wegvalt op de muur. Op de slaapkamers zijn de witte "bakken" zwart gespoten. Martin denkt mee en komt met mooie oplossingen. Alle keurig afgewerkt. We zijn super tevreden en raden hem zeker aan. Ook wij zijn door mond-op-mond reclame van buren bij hem terecht gekomen.
Sanny Feijen
Sanny Feijen
2021-06-10
Beste Martin Spruijt, We hebben afgelopen zomer een hete zomer gehad. In huis werd het 30 graden. Veelste heet 🥵 Tijd voor een airco. Heb op internet gezocht en kwam jou site tegen. Je site zier er mooi, goed, betrouwbaar uit. En je reviews gelezen. Daar werd ik blij van. Heb jou gecontacteerd via WhatsApp. En toen is het balletje gaan rollen. Alles doorgenomen/ doorgegeven wat je nodig had. Daarop volgde een afspraak dat je langskwam voor hoe wat en waar. Offerte gekregen en akkoord gegeven. Afgelopen donderdag de 29e van oktober kwam je de airconditionings installeren. Je hebt netjes gewerkt. Denkt met de klanten mee. Voorbeeld, de snoeren/ pijpen van de buiten unit zijn bij ons via de buitenmuur door onze kledingkast achterin verwerkt. 👍🏻Anders zou het zichtbaar geweest zijn op een binnen muur. Wij zouden jou zeker aanraden als mensen vragen voor een airco. Mvg Sanny en Mike
Advertisement
Frans Van Eunen
Frans Van Eunen
2021-05-29
Ik heb in mijn huis- en slaapkamer een airco laten plaatsen door Spruijt klimaat-techniek. De installatie is op een prettige en zeer vakkundige manier verlopen. Ik ben erg tevreden met het resultaat en ga deze zomer genieten van 2 koele kamers. Bedankt mannen ! !
Martijn de Boer
Martijn de Boer
2021-05-20
Martin heeft bij ons eind vorig jaar 3 mooie binnen units geplaatst en de buitenunit netjes vanaf de achtertuin uit het zicht op het dakkapel neergezet. Martin komt vooraf even kijken en meedenken en heeft een super mooi systeem opgeleverd. Overigens is Martin ook prettig in omgang en reageert netjes op whatsapp. Heel fijn proces en een mooi resultaat!
Ron Van Dorp
Ron Van Dorp
2021-05-20
Dit bedrijf uitgezocht op internet vanwege de goede beoordelingen en die heeft Martin ook allemaal keurig waar gemaakt. Een echte aanrader👍
Jan Willem Schadee
Jan Willem Schadee
2021-05-07
accuraat, snel en erg netjes gewerkt. Alles is perfect weggewerkt. Absoluut aan te bevelen!!
Advertisement
Mary de Boer
Mary de Boer
2021-04-20
Wij wilden 3 airco's laten plaatsen en hebben verschillende offertes aangevraagd. In het gesprek voor de offerte dacht Martin goed mee wat betreft de mogelijkheden voor het plaatsen en de keuze van de airco's. Prima offerte uitgebracht waardoor de keuze op Spruijt Klimaattechniek viel. De plaatsing is goed verlopen, toen de elektricien tegen een issue aanliep was Martin snel ter plaatse om een oplossing te bedenken die er dan ook meteen kwam en uitgevoerd werd. Ook de communicatie verliep prima en snel, de gemaakte afspraken werden keurig nagekomen. Wij zijn super tevreden en dus is Spruijt Klimaattechniek zeker een aanrader! Groeten, Marcel en Mary
Piet de Boer
Piet de Boer
2021-03-19
He Martin, afgelopen week heb je de airco geplaatst, en daar zijn er super blij mee. Je had een goede offerte en kwam je afspraken keuring na. Het plaatsen van de airco ging super snel, en alles keuring afgewerkt en opgeruimd. Het is een super stille airco die ook nog kan verwarmen. Bedankt voor de goede service. Groetjes Miriam en Piet
Hugo Heilema
Hugo Heilema
2020-11-01
Martin Spruijt reageerde snel op mijn aanvraag. Ik kreeg vooraf een nette offerte waar niet van afgeweken is. Martin en zijn medewerker waren vriendelijk en werkten netjes. Mijn huis was schoon na de oplevering en alle dozen etc. hebben ze weer meegenomen. Ik zou iedereen dit bedrijf aanbevelen.