Taxi Den Haag - Speedtaxi - Fixed Price Taxi

www.speedtaxi.nl

Taxi Den Haag - Speedtaxi - Fixed Price Taxi Reviews

Excellent rating
5.0
502 reviews Verified
Taxi Den Haag - Speedtaxi - Fixed Price Taxi
%title%

%offer%

Reviews ( 502 ) 5.0

Joël Rondhuis
Joël Rondhuis
2024.04.25
Vriendelijk en snel topservice!
Advertisement
Steven Lake
Steven Lake
2024.04.20
Goeie service
Suleyman Aktas
Suleyman Aktas
2024.03.13
Mijn standaard taxi centrale in Den Haag, ik bestel mijn taxi altijd via de whatsapplijn. Snelle respons en goeie tarieven
Ilyas Bingol
Ilyas Bingol
2024.03.10
Reply from Taxi Den Haag - Speedtaxi - Fixed Price Taxi 2024.03.10
Beste Ilyas, Wat geweldig om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad met Speed Taxi Den Haag! Bedankt voor het delen van je feedback en voor het kiezen van onze service. We zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben kunnen voldoen en kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Speed Taxi Den Haag
Meric Yılam
Meric Yılam
2024.03.10
You can always call the best taxi in den haag
Reply from Taxi Den Haag - Speedtaxi - Fixed Price Taxi 2024.03.10
Beste Meric, Wat fantastisch om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad met Speed Taxi Den Haag! We willen je hartelijk bedanken voor het delen van je feedback en voor het waarderen van onze service. Bij Speed Taxi Den Haag streven we er voortdurend naar om onze klanten een vlotte, veilige en comfortabele reiservaring te bieden, en het doet ons enorm veel plezier om te weten dat we daarin zijn geslaagd tijdens jouw rit. Jouw tevredenheid is onze drijfveer en we zijn dankbaar voor de kans om je van dienst te zijn geweest. Nogmaals bedankt voor het kiezen van Speed Taxi Den Haag en voor je vriendelijke woorden. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn. Als je nog verdere vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar! Met vriendelijke groet, Speed Taxi Den Haag
Advertisement
Artur Walczynski
Artur Walczynski
2024.03.10
Reply from Taxi Den Haag - Speedtaxi - Fixed Price Taxi 2024.03.10
Beste Artur, Wat fantastisch om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad met Speed Taxi Den Haag! Dank je wel voor je vriendelijke woorden en het delen van je feedback. We waarderen het enorm dat je voor onze service hebt gekozen en we kijken ernaar uit om je bij een volgende gelegenheid weer van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Speed Taxi Den Haag
Burak Kösedağ
Burak Kösedağ
2024.03.09
Speedtaxi doet wat die belooft!
Reply from Taxi Den Haag - Speedtaxi - Fixed Price Taxi 2024.03.10
Beste Burak, Bedankt voor je positieve feedback over Speed Taxi Den Haag! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service en kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Speed Taxi Den Haag
abdulbaki aran
abdulbaki aran
2024.03.09
Reply from Taxi Den Haag - Speedtaxi - Fixed Price Taxi 2024.03.10
Beste Aran, Wat fijn om te horen dat je zo'n goede ervaring hebt gehad met Speed Taxi Den Haag! Dank je wel voor het delen van je positieve feedback. We vinden het geweldig om te weten dat onze service aan je verwachtingen heeft voldaan en we staan altijd klaar om je weer veilig en comfortabel naar je bestemming te brengen. Met vriendelijke groet, Speed Taxi Den Haag
Mustafa Aran
Mustafa Aran
2024.03.09
Reply from Taxi Den Haag - Speedtaxi - Fixed Price Taxi 2024.03.10
Beste Mustafa, Dank je wel voor je lovende woorden over Speed Taxi Den Haag! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service. Het is altijd ons doel om onze klanten een aangename en zorgeloze reiservaring te bieden, en we kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Speed Taxi Den Haag
Advertisement
mustafa Aran
mustafa Aran
2024.03.09
Reply from Taxi Den Haag - Speedtaxi - Fixed Price Taxi 2024.03.10
Beste Aran, Wat geweldig om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad met Speed Taxi Den Haag! We zijn dankbaar voor je vriendelijke woorden. Het is ons streven om onze klanten altijd een uitstekende service te bieden, en we zijn blij dat we daarin zijn geslaagd tijdens jouw rit. Bedankt voor het delen van je feedback en we hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Speed Taxi Den Haag
Umut ERDOĞAN
Umut ERDOĞAN
2024.03.09
Betrouwbare taxi onderneming in Den Haag. Ik raad dit bedrijf aan!
Reply from Taxi Den Haag - Speedtaxi - Fixed Price Taxi 2024.03.09
Beste Umut, Wat geweldig om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad met Speed Taxi Den Haag! We willen je hartelijk bedanken voor het delen van je feedback en voor het waarderen van onze service. Bij Speed Taxi Den Haag streven we er voortdurend naar om onze klanten een vlotte, veilige en plezierige reiservaring te bieden, en het is fantastisch om te weten dat we daarin zijn geslaagd tijdens jouw rit. Jouw tevredenheid is onze grootste beloning en we zijn dankbaar voor de gelegenheid om je van dienst te zijn geweest. Nogmaals bedankt voor het kiezen van Speed Taxi Den Haag en voor je vriendelijke woorden. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn. Als je nog verdere vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar! Met vriendelijke groet, Speed Taxi Den Haag
Arfhaaz Bhageloe
Arfhaaz Bhageloe
2024.03.08
Goeie taxi Den Haag
Reply from Taxi Den Haag - Speedtaxi - Fixed Price Taxi 2024.03.09
Beste Arfhaaz, Wat fantastisch om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad met Speed Taxi Den Haag! We willen je hartelijk bedanken voor het delen van je feedback en voor het waarderen van onze service. Bij Speed Taxi Den Haag streven we er altijd naar om onze klanten een snelle, betrouwbare en comfortabele reiservaring te bieden, en het doet ons enorm veel plezier om te weten dat we daarin zijn geslaagd tijdens jouw rit. Jouw tevredenheid is onze drijfveer en we zijn dankbaar voor de kans om je van dienst te zijn geweest. Nogmaals bedankt voor je vriendelijke woorden en voor het kiezen van Speed Taxi Den Haag. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn. Mocht je nog verdere vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar! Met vriendelijke groet, Speed Taxi Den Haag
Sjoerd de Ronde
Sjoerd de Ronde
2024.02.29
Netjes op de afgesproken tijdstip gekomen, fijne rit
Reply from Taxi Den Haag - Speedtaxi - Fixed Price Taxi 2018.12.24
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaringen met ons. Met vriendelijke groeten, Speedtaxi.
Advertisement
Muhammed Atay
Muhammed Atay
2024.02.24
Top service, gezellige sfeer, snel aangekomen! 💪🏻💪🏻
Reply from Taxi Den Haag - Speedtaxi - Fixed Price Taxi 2024.03.09
Beste Muhammed, Wat fantastisch om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad met Speed Taxi Den Haag! Het doet ons enorm veel plezier om te weten dat onze service aan je verwachtingen heeft voldaan. Bij Speed Taxi Den Haag streven we er voortdurend naar om onze klanten een snelle, betrouwbare en comfortabele reiservaring te bieden, en het is geweldig om te horen dat we daarin zijn geslaagd tijdens jouw rit. Jouw tevredenheid is onze prioriteit en we zijn dankbaar voor de kans om je van dienst te zijn geweest. Nogmaals bedankt voor je vriendelijke woorden en voor het kiezen van Speed Taxi Den Haag. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn. Als je nog verdere vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar! Met vriendelijke groet, Speed Taxi Den Haag
S Koç
S Koç
2024.02.24
Goeie taxibedrijf regio Den Haag eerlijke bedrijf reageert heel snel voor eerlijke prijs
Reply from Taxi Den Haag - Speedtaxi - Fixed Price Taxi 2024.03.09
Beste S Koc, Wat geweldig om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad met Speed Taxi Den Haag! We willen je hartelijk bedanken voor het delen van je feedback en voor het waarderen van onze service. Bij Speed Taxi Den Haag streven we er altijd naar om onze klanten een vlotte, betrouwbare en plezierige reiservaring te bieden, en het is fantastisch om te weten dat we daarin zijn geslaagd tijdens jouw rit. Jouw tevredenheid is onze grootste beloning en we zijn dankbaar voor de gelegenheid om je van dienst te zijn geweest. Nogmaals bedankt voor het kiezen van Speed Taxi Den Haag en voor je vriendelijke woorden. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn. Als je nog verdere vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar! Met vriendelijke groet, Speed Taxi Den Haag
Kiran K
Kiran K
2024.02.17
Goeie taxi in Den Haag, Maak er dagelijks gebruik van. Aardige chauffeur
Reply from Taxi Den Haag - Speedtaxi - Fixed Price Taxi 2024.02.17
Beste Kiran, Wat geweldig om van je te horen! We zijn zo blij dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad met Speed Taxi Den Haag. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je positieve feedback met ons te delen. Het is fantastisch om te horen dat je tevreden was met onze snelle en betrouwbare service, evenals met de vriendelijkheid van onze chauffeurs. We doen altijd ons best om ervoor te zorgen dat onze klanten een aangename en comfortabele reiservaring hebben, en het is geweldig om te weten dat we daarin zijn geslaagd bij jouw recente rit. We stellen je vriendelijke woorden enorm op prijs en zullen ze delen met ons team als erkenning voor hun harde werk en toewijding. Bedankt dat je voor Speed Taxi Den Haag hebt gekozen, en we kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn. Als je nog verdere vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar! Met vriendelijke groet, Speed Taxi Den Haag
harun bingol
harun bingol
2024.02.04
Ik ben zeer tevreden over de service van Speedtaxi Den Haag. De chauffeur was punctueel, vriendelijk en reed veilig. De taxi was schoon en comfortabel. De rit verliep vlot en de prijs was redelijk. Ik zou Speedtaxi Den Haag zeker aanbevelen aan anderen en zal in de toekomst weer van hun diensten gebruikmaken.
Reply from Taxi Den Haag - Speedtaxi - Fixed Price Taxi 2024.02.17
Beste Harun, Bedankt voor je vriendelijke woorden en positieve feedback! Het doet ons echt goed om te horen dat je zo'n geweldige ervaring hebt gehad met Speed Taxi Den Haag. We zijn blij dat je tevreden was met onze service en de vriendelijkheid van onze chauffeurs. Bij Speed Taxi Den Haag streven we er altijd naar om onze klanten een vlotte en aangename reiservaring te bieden, en het is geweldig om te horen dat we daarin zijn geslaagd tijdens jouw rit. We waarderen je vertrouwen in ons bedrijf en bedanken je voor het kiezen van Speed Taxi Den Haag voor je transportbehoeften. Als er in de toekomst iets is waarmee we je kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar! Nogmaals bedankt voor je vriendelijke woorden. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Yannick Speed Taxi Den Haag
Advertisement
Lisette Kiljan
Lisette Kiljan
2024.02.02
Reply from Taxi Den Haag - Speedtaxi - Fixed Price Taxi 2024.02.17
Bedankt voor de 5 sterren! Mvg, Speedtaxi Den Haag
Rijk 108
Rijk 108
2024.01.20
Reply from Taxi Den Haag - Speedtaxi - Fixed Price Taxi 2024.02.17
Bedankt voor de positieve beoordeling. Mvg, Speedtaxi Den Haag
Wurqun Soltani
Wurqun Soltani
2024.01.19
Deze man is de eerste man die mij op professionele maar eerlijke wijze ooit heeft geholpen.
Reply from Taxi Den Haag - Speedtaxi - Fixed Price Taxi 2024.02.17
Beste Wurqun, Wat fantastisch om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad met Speed Taxi Den Haag! We willen je hartelijk bedanken voor het delen van je feedback en het waarderen van onze service. Het doet ons enorm veel plezier om te horen dat je tevreden was met onze dienstverlening en de vriendelijkheid van onze chauffeurs. Bij Speed Taxi Den Haag streven we er altijd naar om onze klanten een comfortabele en betrouwbare reiservaring te bieden, en het is geweldig om te weten dat we daarin zijn geslaagd tijdens jouw rit. We zijn dankbaar voor je vertrouwen in ons bedrijf en waarderen het dat je voor Speed Taxi Den Haag hebt gekozen voor je transportbehoeften. Als er in de toekomst iets is waarmee we je kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar! Nogmaals bedankt voor je vriendelijke woorden. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Yannick Speed Taxi Den Haag