Spark Bike B.V.

Spark Bike B.V. Reviews

Excellent rating
5.0
18 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (18)
silvana sanches
silvana sanches
2024.03.16
Mooi uitziende fiets, die ook heel lekker fietst. Makkelijke bediening en soepel in en uit te klappen. Enthousiast team, die dit product goed in de markt aan het brengen is!
Advertisement
Zaag Molenaar
Zaag Molenaar
2024.03.16
Ik rijd nu enkele weken op mijn Spark Touring. Hij rijdt fantastisch! Echt een aanrader voor senioren, die moeite hebben met het op- en afstappen van een volwassen fiets. Mijn fiets valt op, want meerdere passanten meldden spontaan: "Leuke fiets, meneer!" De communicatie met zaakvoerders Olivier en Stefan gaat prettig. Eventuele vragen per mail worden (meestal) de volgende dag ruimschoots beantwoord. Ga zo door, mannen!
Dan Blank
Dan Blank
2024.02.15
Als je een electrische vouwfiets of een mooie Fatbike zoekt. Is dit bedrijf zeer zeker een aanrader. En zou ik als eerst hier langs gaan. Ze hebben mooie modellen elektrische vouwfietsen en Fatbikes waarmee je je onderscheid van wat er al op de markt is. En de mensen die er werken die je goede uitleg geven en je zeker niks aansmeren en ook erg aardig zijn. Je kan maar 5 sterren geven. Maar ik geef ze een cijfer 10 en is echt niet overdreven. Mijn Fatbike rijd super
jr kympie
jr kympie
2024.01.12
Vandaag proefrit gemaakt. De fiets met de lage instap geprobeerd. Fiets doet niet onder voor een normale e-bike. Zoek je vouwbare fiets dan is dit een aanrader. Sterke punt is de diverse. Kleuren die je kan kiezen.
Reply from Spark Bike B.V. 2024.01.12
Ontzettend bedankt voor de leuke review Renée!
Stijn Rutten
Stijn Rutten
2024.01.11
Betrouwbaar bedrijf, vriendelijke mensen en ze leveren ook nog eens mooie fietsen van topkwaliteit! Aanrader!
Advertisement
Mohnish Jethoe
Mohnish Jethoe
2023.12.18
De mannen van Spark Bike hebben mij goed geholpen met een nieuwe elektrische vouwfiets. Ik ben naar hun toe gegaan voor een proefrit en was meteen verkocht. Comfortabel & erg makkelijk mee te nemen in de auto.
Ellis Traa
Ellis Traa
2023.12.02
Charissa Keet
Charissa Keet
2023.11.23
De fietsen van Spark Bike zijn comfortabel, mooi en ook nog eens super praktisch! Je vouwt hem zonder moeite op waardoor hij zelfs in de trapkast opgeborgen kan worden. Hij doet zeker niet onder voor een ‘gewone’ fiets. Sterker nog, omdat hij makkelijk achterin de kofferbak overal mee naar toe kan en een accu heeft die lang mee gaat ervaar ik alleen maar voordelen! Ook was de communicatie met de heren van Spark Bike erg prettig. Kortom, ik raad iedereen een Spark Bike aan!
Freek van Wijk
Freek van Wijk
2023.11.22
Na een proefrit aan huis besloten om deze comfortabele elektrische vouwfiets aan te schaffen. Super fijn om eerst even de fiets te testen, super vriendelijk geholpen door Stefan ook. Top service en fiets, betrouwbare partij en fijne manier van werken. Aanrader!
Advertisement
Leo Parmentier
Leo Parmentier
2023.11.02
Stefan Schuurman
Stefan Schuurman
2023.11.02
Dick van Essen
Dick van Essen
2023.10.20
Op de 50 plus beurs kennis gemaakt met deze stoere elektrische vouwfietsen. Zeer degelijke en mooi afgewerkte fietsen, echt de moeite waard eens te bekijken als je een nieuwe elektrische vouwfiets overweegt te kopen. Vriendelijk geholpen door enthousiaste medewerkers.
Richard Teunissen
Richard Teunissen
2023.09.04
Vanmiddag een proefrit gemaakt op de Spark Fatbike Sport. Een stoere en onderscheidende fatbike van hoge kwaliteit en met veel comfort. Na een rondje toeren was ik gelijk verkocht.
Reply from Spark Bike B.V. 2023.10.13
Bedankt voor je geweldige review! We zijn blij te horen dat de Spark Fatbike Sport aan je verwachtingen voldeed. Veel fietsplezier!
Advertisement
Roel van der Gun
Roel van der Gun
2023.08.24
Zojuist een proefritje mogen maken, erg degelijke fietsen! Lekker veel power en een fijne houding op de fiets. Ze voelen ook een stuk steviger dan een doorsnee vouwfiets, dus geen gezwabber en gerammel :-)
Anthony Helder
Anthony Helder
2023.08.19
Geweldige fiets, mooi ontwerp. Geen standaard fiets. De functionaliteit van een vouwfiets, maar de fiets ervaring van een 'gewone' fiets. En.... Mooie kleuren. Een echte aanrader 👍
Orinda van den Bergh
Orinda van den Bergh
2023.08.17
Jozef Overeem
Jozef Overeem
2023.07.27
Gemakkelijk en snel een proefrit kunnen boeken. Vriendelijk geholpen door Danny en een paar opties van de verschillende fietsmodellen mogen proberen. Aanrader!
Reply from Spark Bike B.V. 2023.08.11
Bedankt voor je leuke review. Veel plezier met je nieuwe fiets!
Advertisement
Knuffelbeer 93
Knuffelbeer 93
2023.03.31
Als trucker een fijn adres! Zeer vriendelijke man en zeer toegankelijk met pompwagen