Sophie van den Bogaard - Balance Company Reviews

Sophie van den Bogaard - Balance Company Reviews

4.9

Excellent - based on 50 reviews

www.sophievandenbogaard.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (50)
marjolein raas
marjolein raas
2023-12-08
Een hele fijn voetreflex behandeling mogen ontvangen van Sophie. Je voelt jezelf gelijk ontspannen door haar prettige praktijkruimte en haar warme, hartelijke ontvangst. Liefdevol, respectvol en Sophie beschikt over veel kennis zowel de mindfulness kant maar ook vanuit de ( neuro)wetenschap bekeken. Ik ben blij dat ik haar heb mogen ontmoeten. Voor herhaling vatbaar. Zij maakt het verschil!
Advertisement
H. MISAEL Centeno
H. MISAEL Centeno
2023-12-03
Dank Sophie, . 2 cursus heb ik bij jou al gedaan (basis voetreflexologie, holistische mindset massage) , de manieren hoe je je kennis en professionaliteit en aandacht aan alle cursisten doorbrengt is heel bijzonder, want jij maakt ook het heel persoonlijk & bijzonder. meteen geeft jij de juiste technieken per student. Jij raakt en inspireert. Ik ben op zoek naar een 2de toekomt omdat ik weet dat ik niet kan functioneren in mijn actuele carrier. Maar nu heb ik een betere focus en zeker goede methoden, technieken geleerd om wat voor mijn toekomst te mogen doen. kan niet meer wachten voor de komende modulen. Jij bent een bijzonder mens, en dat maakt zeker een bijzondere belevenis voor anderen door je heen. Enorm dankbaar, Misa
Reply from Sophie van den Bogaard - Balance Company 2023-11-29
Mi agradecimiento es grande. Met enorme veel liefde je een kijkje in de magische wereld van reflexologie en acupressuur gegeven. Bijzonder je te mogen ontmoeten en enorme dank voor je heerlijke energie tijdens deze cursus dagen. Een feestje was het met jou erbij.
Florien van Bommel
Florien van Bommel
2023-11-15
Ik kwam bij Sophie voor het opwekken van mijn bevalling. Sophie neemt echt alle tijd voor je en heeft ontzettend veel kennis, ervaring en passie voor haar vak. Naast voetreflexologie weet ze ook met haar vragen de juiste snaren te raken. Ze heeft er bij mij voor gezorgd dat ik met meer vertrouwen de bevalling in ging. We hadden 2 afspraken gepland. 3 dagen na de eerste afspraak is onze dochter na een hele vlotte bevalling geboren! Ik kom zeker terug!
Reply from Sophie van den Bogaard - Balance Company 2023-11-29
Een eer om jullie tijdens deze bijzondere fase ondersteuning te mogen bieden, dank je wel lieve Florien voor deze mooie terugkoppeling. Geniet intens van je prachtige gezin en zondermeer altijd welkom.
Ariana Visman
Ariana Visman
2023-10-31
Sophie heeft mij ontzettend geholpen waar ik haar heel dankbaar voor ben. Ik was snel zwanger en de gehele zwangerschap en de bevalling verliepen heel erg soepel. Haar behandelingen waren fijn, ontspannend en hebben heel goed bijgedragen om mijn lichaam klaar te maken. Sophie is zowel in haar werk als als mens fantastisch! Super mooi, lief, zacht en open. Neemt alle tijd voor je. Ik raad iedereen aan die zwanger is of wil worden om naar haar te gaan. Nu trotse moeder van een gezonde zoon. Dankjewel lieve Sophie!
Reply from Sophie van den Bogaard - Balance Company 2023-11-29
Dank je wel lieve Ariana voor deze mooie terugkoppeling. Bijzonder om vanaf de start jullie in het hele proces te kunnen bijstaan. Geniet intens van elkaar.
Esther
Esther
2023-10-19
Wat een bijzondere ervaring. Op mijn uitgerekende datum heb ik een behandeling gehad van Sophie. Ik wilde namelijk dolgraag dat de bevalling op een natuurlijke manier zou starten. De bevalling zelf liet nog 4 dagen op zich wachten, maar wat heb ik een zachte, snelle bevalling gehad. Vanuit kracht en volledige regie en zelfvertrouwen. Een enorm contrast met mijn eerste bevalling. Initieel was dit dus niet eens de aanleiding voor een behandeling. Maar ik ben ervan overtuigd dat de behandeling hier een heel groot aandeel in heeft gehad. Sophie is zo’n pure, zachte vrouw die voelt waar je blokkades zowel fysiek als mentaal zitten en behandelt deze op een hele prettige manier. Oprecht een bijzondere ervaring en erg dankbaar!
Reply from Sophie van den Bogaard - Balance Company 2023-11-29
Lieve Esther. Heerlijk om te horen dat het jullie zo"n kostbare ervaring heeft gegeven. Dat is zo waardevol wanneer je op deze manier terug kunt kijken op je bevalling en dan met dit gevoel. Dank je wel voor deze lieve woorden. Eveneens dankbaar voor. Geniet intens van elkaar.
Advertisement
Khadija Oulahsen
Khadija Oulahsen
2023-09-22
Sophie heb ik benaderd op een zaterdag (wat haar werkdag niet is) met de vraag of zij mij kon helpen omdat ik al dagen met weeen en gebroken vliezen rondliep en niet wou doorzetten. Ik probeerde er alles aan te doen om een kunstmatige verlossing te voorkomen! En wat een geluk, Sophie reed naar huis om mij vervolgens een uur later al te willen ontvangen. Zelden zo’n lief en zachtaardig persoon ontmoet, kom je nog iemand tegen met het hart op de juiste plek! Dankbaar om haar ontmoet te hebben. De volgende dag zijn wij (weer) trotse ouders geworden en zeker weten met hulp en steun van Sophie! Ik gun het iedereen haar een keer (of meer) te ontmoeten! Nogmaals bedankt! ❤️
Reply from Sophie van den Bogaard - Balance Company 2023-11-29
Lieve schatten, met liefde gedaan. Dank je wel voor het vertrouwen en deze bijzonder mooie review. Heerlijk je te mogen ontmoeten en natuurlijk altijd welkom. Geniet intens van je prachtige gezin.
Wilma Schenk
Wilma Schenk
2023-07-28
Elk bezoek bij Sophie voelt voor mij als een ‘warm bad’. Zij is een intelligente, empathische en ontzettend lieve vrouw met een brede kennis van zaken. Haar behandelingen zijn enorm heilzaam voor mij en ik ben dan ook heel dankbaar dat deze lieverd op mijn pad is gekomen.
Bianca Jalving
Bianca Jalving
2023-07-27
Wat is Sophie een mooie, liefdevolle en wijze vrouw. Voelde me gelijk op mijn gemak, gezien, gehoord en geholpen. De reflexologie behandeling werkt ook echt nog door daarna. Ook geeft Sophie voedingstips en eventueel advies mbt supplementen, wat voor jou ondersteunend zou kunnen zijn. Vanuit haar hart coacht zij jou naar de liefde voor jezelf en je wens/hulpvraag. Dankbaar voor deze engel op mijn pad!
Ina Van dijk
Ina Van dijk
2023-06-27
De cursus reflexologie gedaan bij Sophie en was heel leuk en leerzaam om te doen. Sophie is een hele warme persoonlijkheid waardoor je je heerlijk op je gemak voelt.
Advertisement
Sandra Schot
Sandra Schot
2023-06-26
Sophie is een heel lief en warm persoon en tijdens een weekend cursus voetreflex heb ik een heleboel van haar geleerd. Super leuke ervaring.
Michelle de Beer
Michelle de Beer
2023-03-02
Ik ben 1x bij Sophie geweest voor een behandeling icm kinderwens. Ze nam alle tijd voor mij en voor ze het wist zat ze ruim over de tijd heen. Ik voelde me daarna echt heel gek maar wel in een goede zin. Een paar dagen later had ik de IUI behandeling en ben nu al 10 weken zwanger. En zelfs nu vraagt Sophie nog hoe het met mij gaat. Aanrader!!
Reply from Sophie van den Bogaard - Balance Company 2023-03-24
Lieve Michelle. Met liefde gegeven. Geniet intens van deze bijzondere zwangerschap, en ik blijf je graag volgen.
Maria Rieke
Maria Rieke
2023-02-22
Zeer verwelkomende ontvangst door Sophie. Sophie verbindt professioneel en waardevrij haar brede kennis en kunde tot een vloeiend geheel. Een mooie indringende leerervaring rijker. Dank je wel Sophie.
Reply from Sophie van den Bogaard - Balance Company 2023-03-24
Jij ook enorm bedankt voor deze prachtige terugkoppeling, geniet en voel je altijd welkom.
Noukk Ewy
Noukk Ewy
2023-02-21
Als kraamgeschenk een sessie met Sophie cadeau gekregen, een prachtig cadeau bleek. Tijdens en na mijn zwangerschap kreeg ik namelijk last van verschillende lichamelijke klachten. Sophie is een hele liefdevolle vrouw bij wie je je meteen op je gemak voelt. Een fijne stem en energie. Na de sessie ga je ontspannen en met een opgeruimd gevoel in je hoofd weer weg. Moeilijk in woorden te vatten, je moet het ervaren. Inmiddels een tweede sessie gehad en een derde gepland!
Reply from Sophie van den Bogaard - Balance Company 2023-03-24
Wat een heerlijke cadeau :-) Bijzonder jullie met z'n drieën te ontmoeten. Twee prachtige ouders van een heerlijk klein schatje. Wat fijn dat het jullie zoveel heeft gegeven. Met liefde.
Advertisement
Tiny
Tiny
2023-02-20
Meerdere keren bij Sophie geweest (en van plan om nog veel vaker te gaan!). Sophie is een lief en inspirerend persoon, nooit een oordeel en altijd fijne gesprekken. Tijdens de behandelingen geeft ze praktische tips waarmee je zelf dagelijks aan de slag kunt. Ik ervaar meer rust en balans. Sophie zet je weer in je kracht. Dankbaar daarvoor!
Reply from Sophie van den Bogaard - Balance Company 2023-03-24
Dank je wel voor deze mooie terugkoppeling, een sessie met jouw is altijd een feestje. Geniet van de rust en balans en wees altijd welkom.
Kim Muurling
Kim Muurling
2023-02-04
Nog maar 1 sessie gehad en nu al zoveel verlichting in m'n hoofd en lijf. Ik kijk uit naar de volgende sessie, en onze droom waarmaken! ✨❤️
Reply from Sophie van den Bogaard - Balance Company 2023-03-24
Lieve Kim, fijn je te mogen ontvangen en dat het je zoveel moois heeft gebracht. Dank je wel voor deze mooie review en geniet van alle mooie dingen die nog gaan komen.
Remi Veldhoven
Remi Veldhoven
2023-01-31
Bij Sophie geweest voor een coaching sessie in combinatie met reflexologie. Sophie is een fijn persoon waarbij je je meteen op je gemakt voelt en waarbij je doormiddel van een relax gesprek nieuwe inzichten krijgt.
Reply from Sophie van den Bogaard - Balance Company 2023-03-24
Lieve Remi, Bijzonder om je zowel zwanger als na je zwangerschap met je kleintje te mogen ondersteunen en even met je mee te lopen. Met liefde gedaan. Dank je wel voor deze mooie terugkoppeling.
Annu Sharma
Annu Sharma
2023-01-23
Zeer ervaren docent met een zeer fijne energie, uitstraling en stem. Veel kennis die ze goed weet over te dragen zonder veel poespas. Makkelijk te begrijpen en te volgen.
Reply from Sophie van den Bogaard - Balance Company 2023-03-24
Enorm bedankt voor deze mooie review. Een weekend therapeuten opleiden op diverse plaatsten in Nederland en kennis delen blijft iedere keer een feestje. Met jou erbij zeker. Dank je wel voor je toffe energie.
Advertisement
Suzanne Lammens
Suzanne Lammens
2023-01-23
Sophie is een super goede docent. Brengt haar kennis goed over en legt alles goed uit.
Reply from Sophie van den Bogaard - Balance Company 2023-03-24
Dank je wel voor deze mooie terugkoppeling na een heerlijke weekend met jou erbij. Genoten.
Laila
Laila
2022-12-06
Bij Sophie geweest toen ik bijna 41 weken zwanger was. Binnen 48 uur kwamen de weeen op gang. Wat ook je doel is, relaxt en met nieuwe inzichten ga je sowieso bij Sophie weg.
Frank van Es
Frank van Es
2022-11-13
Sophie is een baken van rust! Het was een hele fijne therapeutische sessie (voetreflex massage). Ik ben goed geholpen door haar en kwam helemaal tot rust. Heb je ergens last van of zoek je ontspanning, dan ben bij Sophie aan het goeie adres!