Sollab Fotowoltaika - Gdańsk, Pomorskie Reviews

Sollab Fotowoltaika - Gdańsk, Pomorskie Reviews

5.0

Excellent - based on 65 reviews

www.sollab.pl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (52)
czerwiec650
czerwiec650
2021-06-22
Bardzo fachowe i rzetelne podejście do klienta. Instalacja wykonana sprawnie i estetycznie.
Advertisement
Andrzej Twarużek
Andrzej Twarużek
2021-06-21
Wszystko zgodnie z ustaleniami. Polecam jako solidnego wykonawcę
Jakub Karwowski
Jakub Karwowski
2021-06-18
grzegorz girjat
grzegorz girjat
2021-06-18
Basia Danielska
Basia Danielska
2021-06-18
Zanim zdecydowałam się na Sollab zrobiłam szerokie rozeznanie na rynku spotykając się z technikami z wiodących firm oferujących fotowoltaikę. Konsultant (p. Bartłomiej) w zrozumiały sposób wszystko przedstawił, wyliczył i zaproponował, z pełną dyspozycyjnością odpowiadał na wszelkie moje pytania. Montaż po ok 2 tyg w jeden dzień z zachowaniem najwyższego stopnia bezpieczeństwa (systemy, uziemienia etc). Panele produkują energię tyle ile powinny co widać w aplikacji. Cena również bardzo atrakcyjna. Polecam!
Advertisement
K D
K D
2021-06-18
Na każdym etapie współpracy jesteśmy zadowoleni z usługi ,cena konkurencyjna, wykonanie solidne i w terminie umownym,kontakt z firmą bardzo dobry,produkcja prądu super -instalacja 9.88 naziemna solarEdge
Jan Wojtkiewicz
Jan Wojtkiewicz
2021-05-28
Bardzo sprawna i profesjonalna firma. Wybrałem ich na podstawie opinii w Internecie i się nie zawiodłem. Polecam.
Marcin Grygorowicz
Marcin Grygorowicz
2021-05-19
Polecam! Profesjonalne podejście do klienta, atrakcyjne ceny.
Jaroslaw Sova
Jaroslaw Sova
2021-05-14
Advertisement
boles3
boles3
2021-05-13
Mogę jak najbardziej polecić te Firmę. Z wielu ofert wybraliśmy właśnie ją i jak dotąd nie żałujemy. Szukaliśmy dobrej firmy z dobrymi produktami w przystępnych cenach. Najbardziej zależało nam na dobrym falowniku Solar Egde . Firma Solab zgłosiła wszystko do Energii, pozostało nam czekanie na montaż dwukierunkowego licznika, trwało to 7 dni (Energa), teraz z przyjemnością podglądam co chwilę na aplikacji do Solar Edge Jak na razie jesteśmy bardzo zadowoleni i oby tak dalej Polecam tę Firmę, tych montażystów i całą obsługę .
Marecky
Marecky
2021-05-13
Firma Sollab wykonała dla mnie instalację 7,6kWp. Równolegle do mojej wykonali również deko mniejszą instalację u sąsiada. Wszystko przebiegło sprawnie, fachowo, solidnie, oraz względnie terminowo (tu pogoda rozdawała karty :-). Instalacje są młode (zaledwie pół roku), ale na tą chwilę nie may żadnych uwag - wszystko działa prawidłowo. Zanim zdecydowaliśmy się na ich usługi przeanalizowaliśmy oferty kilku firm - wybraliśmy akurat Sollab ponieważ Pan Marek (właściciel) jako jedyny mówił rzeczowo na temat, bez zbędnego pitu pitu, którego ja osobiście nie lubię. Szczerze polecam!
Chris Zet
Chris Zet
2021-05-13
Długo zastanawiałem się nad fotowoltaiką. Teraz wiem, że mogłem to zrobić szybciej. Firmę Sollab Fotowoltaika znalazłem w necie i wybrałem na podstawie opinii :) , mimo, iż miałem już inne sprawdzone kontakty od znajomych. Postawiłem na tą firmę i nie zawiodłem się :) Wszystko szybko, sprawnie, wykonanie projektu, wycena różne warianty, profesjonalne podejście do sprawy, dobry kontakt, w dobrej cenie dobry sprzęt i co ważne, to to, że kontakt i pomoc jest po montażu.
Daniel Bojanowski
Daniel Bojanowski
2021-05-12
Profesjonalizm od pierwszego kontaktu do samego końca. Godni polecenia.
Advertisement
Slawek D
Slawek D
2021-05-12
Jestem zadowolony z wykonania instalacji. Monterzy pracowali dzielnie mimo niesprzyjających warunków atmosferycznych (na przełomie stycznia i lutego). Nie uszkodzili żadnej dachówki i położyli kable dokładnie tak jak chciałem. Energa wymieniła licznik na dwukierunkowy bez problemu w ciągu 2 dni od poprawnego złożenia wniosku. Aktualnie wszystko działa poprawnie. Rachunek za prąd zmniejszył się o 80% i produkcja energii póki co jest mniej więcej zgodna z prognozami.
Przemek K
Przemek K
2021-01-11
Profesjonalna firma, oferta, wykonanie, przygotowanie dokumentacji do odbioru na wysokim poziomie. Dobry kontakt z Wykonawcą. Polecam firmę Sollab.
Liliana Krawczyk
Liliana Krawczyk
2020-12-28
Rzetelnie wykonana praca w umówionym terminie. Brak jakichkolwiek zastrzeżeń.
Michal Sochacki
Michal Sochacki
2020-12-24
Advertisement
maciej stefaniak
maciej stefaniak
2020-12-17
Rzetelnie i terminowo wykonana usługa. Polecam
Paweł Zięba
Paweł Zięba
2020-12-15
Do decyzji zakupu przymierzałem się ponad dwa lata. W tym czasie zbierałem informacje i organizowałem spotkania z przedstawicielami różnych firm zakładających instalacje. Firma Sollab jest firmą bardzo profesjonalną jej oferta była bardzo dobrze przygotowana, była atrakcyjna cenowo do innych firm. Panowie monterzy zamontowali panele tak jak żadna firma nawet nie zaproponował czyli na stronie południowej zmieścili wszystkie panele. Prace monterskie trwały 5 dni, instalacja na 9,92kWp.na SolarEdge. Montaż w czerwcu. Bardzo polecam firmę. Obecnie od lipca do grudnia zapłaciłem 71zł rachunek za prąd.
Caro Caro
Caro Caro
2020-12-15
Profesjonalna kompleksowa firma w każdym calu. Od chwili rozmów na temat mocy oraz marek komponentów instalacji do montażu ( w terminie co do dnia) i pomocy w złożeniu wniosku o dofinansowanie i Energa. Świetne doradztwo na etapie projektowania, nic na siłę. Wysłuchane każde sugestie oraz ich analiza. Ekipa montażowa to profesjonalni fachowcy znający się na tym co robią. Wszystko zamontowane estetycznie i bez szkód na dachu. Jeśli chodzi o cenę sa bardzo konkurencyjni na rynku nie tylko trójmiejskim. Bardzo polecam!!!!