Solar Systems Nederland B.V.

www.solarsystems.nl

Solar Systems Nederland B.V. Reviews

Excellent rating
4.7
230 reviews Verified
Solar Systems Nederland B.V.
%title%

%offer%

Reviews ( 230 ) 4.7

Bob Boom
Bob Boom
2024.05.17
Alles was goed geregeld, met een goede service!
Roeland Van Hout
Roeland Van Hout
2024.05.12
Uitstekende service en voorlichting. Alles volgens afspraak. Ik ben geheel tevreden.
D van der Kolk
D van der Kolk
2024.05.11
Zowel privé als zakelijk gekozen voor de levering van zonnepanelen via Solar Systems. Zeer tevreden over de geleverde diensten. Eerst een oriënterend gesprek gehad met Michiel. Duidelijke uitleg, bruikbare tips en niet uit op alleen maar verkoop. Advies gekregen om even te wachten omdat de prijs van zonnepanelen nog wat kon zakken. En, ook omdat de salderingsregeling destijds nog niet helemaal duidelijk was het advies gekregen dit even af te wachten. Nette offertes ontvangen. Goeie afspraken kunnen maken. Korte lijnen, dus lekker snel schakelen. Schouw op locatie is vlot verlopen en plaatsing was zo gedaan. Netjes gewerkt, beleefd en gezellige mannen over de vloer (op het dak) gehad. Top bedrijf!
Doret Meijer
Doret Meijer
2024.04.30
Goed bedrijf, komt afspraken na, levert keurig werk door vriendelijke monteurs.
Ahmed Abdelghany
Ahmed Abdelghany
2024.04.29
Marijke Van Der Steen
Marijke Van Der Steen
2024.04.12
Zeer vriendelijke en efficiënte verkoper. Monteur heeft overdracht onvolledig gedaan. Moeizame start.
G.M.T. de Jong
G.M.T. de Jong
2024.04.10
Solar Systems heeft mij prima geholpen bij het samenstellen en realiseren van zonnepanelen op ons dak. Het proces was van begin tot einde deskundig. Wij zijn zeker tevreden.
Sven
Sven
2024.04.03
Van intake tot technische schouw en van installatie tot oplevering een goede ervaring. Vooral het advies vooraf heb ik als prettig ervaren omdat ik er zelf minder verstand van heb. Bij de installatie werd ook steeds overlegd hoe ik iets wilde hebben. Nu een aantal weken de PV installatie in gebruik naar wens.
Elangovan A
Elangovan A
2024.04.03
Excellent Services & Response
Kees Zeijler
Kees Zeijler
2024.03.28
Correcte en vriendelijke monteurs. Snelle plaatsing.
Ernst Takkenberg
Ernst Takkenberg
2024.03.21
Solar Systems Nederland heeft bij ons 16 zonnepanelen geplaatst. Vanaf het moment van de offerteaanvraag heb ik mij echt klant gevoeld. Als enig bedrijf kwamen ze direct thuis kijken en hebben een plan opgesteld. Daarop volgde een concurrerende offerte. Op het plaatsen van de zonnepanelen hoefde ik gelukkig niet idioot lang te wachten. De plaatsing zelf ging vlot en netjes. Alles is keurig aangesloten en werkt perfect. Ook op vragen die ik na afloop had werd ik nog steeds snel en adequaat geholpen. Echt een goed bedrijf en aan te raden voor als u zonnepanelen wilt. 21 maart 2024: Ik wil aan mijn review nog wat toevoegen: Het is nu bijna 1 1/2 jaar geleden dat de zonnepanelen zijn gelegd. Ik had vorige week contact met ze omdat er iets toch niet helemaal lekker zat: En wat denk je: in mum van tijd naar volle tevredenheid opgelost: ook de after sales zijn dus uitstekend. Dus zoek je een goed bedrijf waar de klant koning is en blijft dan moet je echt met Solar Systems Nederland in zee gaan!!
Hans van Rooden
Hans van Rooden
2024.03.15
Prima installatie en netjes gewerkt. Alles volgens afspraak
mr krokante
mr krokante
2024.03.13
Van het contact over de offerte, huisbezoek voor technische schouw tot het plaatsen van de zonnepanelen - fantastisch. Enorm blij met het meedenken, aandacht en vakmanschap. Signaal over een scheur bij de dakkapel en als service nog even dichten ook. Toppers bij Solar Systems! En dat voor de beste prijs vergeleken met meerdere aanbieders 👍
Paul Schaeffers
Paul Schaeffers
2024.03.10
Snelle, betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening.
Rita
Rita
2024.03.10
Bij aanschaf van zonnepanelen uitgekomen bij Solar Systems Nederland. Vertegenwoordiger Jeroen kwam langs voor uitgebreide voorlichting en meedenken over aanschaf en plaatsen van zonnepanelen. Eerlijke uitleg en mooie prijsverhouding. Na de schouw van het dak duurde het niet lang of de monteurs kwamen, na vroeg genoeg doorgeven van datum, aan de deur voor plaatsing. Plaatsing ging zeer goed en na aansluiting/vernieuwing van electrakast kon de productie van zonne-energie beginnen. Ben zeer tevreden over gang van zaken, eerst alles leggen en aansluiten en dan pas betalen. Zekerheid voor jezelf dat je niet wordt besodemieterd. Zou deze firma zeker aanraden bij de aanschaf van zonnepanelen.
Ria Spijker
Ria Spijker
2024.03.08
Freerk Helmus
Freerk Helmus
2024.02.28
Jan Van Der Sluis
Jan Van Der Sluis
2024.02.22
Kort geleden zijn er 8 zonnepanelen geplaatst inclusief aanpassing en installatie in de meterkast. Na installatie korte uitleg gekregen. Alles werkte direct naar behoren. Daarna enkele mails ontvangen m.b.t gebruikers-app en aanmelding bij de energie leverancier en electriciteits-net. De medewerkers stelden zich voor aanvang netjes voor en hebben hun werk goed gedaan.
Karin Huiberts
Karin Huiberts
2024.02.10
Dave Verdaasdonk
Dave Verdaasdonk
2024.02.09
Fijn bedrijf goede communicatie komen afspraken. Nemen de tijd om alles uit te leggen.