Solar.frl

Solar.frl Recensies

Uitstekend beoordeling
4.8
111 recensies Geverifieerd
%title%

%offer%

Recensies (111)
henry kreeft
henry kreeft
2024.04.12
Slechte communicatie,ik kreeg zelfs een mail dat de panelen al waren bezorgd terwijl ik ze niet eens had ontvangen. Telefoniste neemt wel de telefoon op na een keuzemenu dan mag je verwachten dat ze wat voor je kan betekenen maar helaas. Ik heb wel netjes betaald maar kreeg een service van een pond worst. Ik mis trouwens ook nog de zijplaten maar ik heb helemaal geen zin om erachteraan te gaan.
andre groen
andre groen
2024.04.05
Een lever belofte op de site is niet de ware tijd. Binnen 5 werkdagen is meer dan 8 a 9 werk dagen. En. Nu bestellen zaterdag in huis. Ook dat houdt in de woensdag Of donderdag erna.
Gerard Strikwerda
Gerard Strikwerda
2024.03.25
Hebben oktober 2023 zonnepanelen set gekocht zelf gemonteerd alles paste perfect zijn hier zeer tevreden over Gerard Strikwerda
Jesper Bodelier
Jesper Bodelier
2024.03.22
Service kent dit bedrijf niet! Verwacht niet dat je geholpen word als er iets mist bij je bestelling. Hier telt enkel de verkoop, bij klachten is dit bedrijf niet thuis. Ouderwets afschuiven naar de leverancier ipv zelf je verantwoordelijkheid nemen als verkopende partij en je klant helpen. Verkeerde dongel ontvangen bij de solplanet omvormer, klacht gemeld op 13 januari men ging dit uitzetten naar de fabrikant, naar herhaaldelijk mailen met verzoek tot status update / oplossing reageerd men na 2 reacties helemaal niet meer op mijn e-mails (ook niet meer via whatsapp). Verzoek tot terug bellen word ook niet aan voldaan. Tot opheden geen oplossing / reactie meer gehad van solar.frl. (22-3-24)
remco greydanus
remco greydanus
2024.03.15
Goede ervaring gehad. Mooie zonnepanelen en goed geholpen gehad met het installeren van de panelen.
Rob van Gansewinkel
Rob van Gansewinkel
2024.03.14
Het initiële advies voor de aankoop was prima echter ben ik ontevreden over de service. Er was een 1-fase systeem geleverd ipv het gekochte 3-fase systeem. Dat kan natuurlijk gebeuren maar ik zou wel verwachten dat men dit dan spoedig oplost. Telefonisch krijg je geen update (alles moet via de mail), maar vragen op de mail worden niet adequaat beantwoord. Ondertussen zijn we meer dan 2 weken verder en heb nog steeds geen nieuwe onderdelen ontvangen. Daarnaast heb ik nog steeds geen idee wanneer ik wel de juiste spullen kan verwachten. Hierdoor zal ik de afspraak met m’n elektricien weer moeten verplaatsen.
Rick Boelsma
Rick Boelsma
2024.03.09
Bedankt voor deze fijne ervaring! Ik heb begin januari 12 panelen gekocht bij Solar.frl, en omdat het zo goed geleverd is en ik goed geholpen ben heb ik op advies nog 5 panelen bij besteld voor maximale opbrengst! Ik zou ze zeker aanraden! Goede service goed contact vragen worden vlot beantwoord!
Benny Boelhouwer
Benny Boelhouwer
2024.03.04
Betrouwbare en erg behulpzame leverancier!
Willem-Jan Bovee
Willem-Jan Bovee
2024.02.29
Zonnepanelen besteld bij Solar.frl. Goed gesprek gehad en na overleg is er veel mogelijk. Duidelijk advies voor wat er mogelijk is. De levering was snel en volgens afspraak. De zonnepanelen zijn gelegd en alles is naar wens aangesloten. Nu bijna een jaar gebruik gemaakt van de zonnepanelen en gelukkig geen problemen gehad en wat de zonnepanelen opleveren is zoals voorspeld. Erg blij met de zonnepanelen.
Adriaan Steensma
Adriaan Steensma
2024.02.29
Een zonnepanelen set gekocht. Scherp geprijsd en goede kwaliteit. Goede service en laagdrempelig in communicatie
Han K
Han K
2024.02.20
Snelle levering van zonnepanelen, zonder hak en breekwerk netjes geplaatst, concurrerende prijs, goede communicatie met dhr. Duindam. We zijn er blij mee!
juf regina
juf regina
2024.02.18
Klantvriendelijk en goede service!
Sjoukje Duindam
Sjoukje Duindam
2024.02.17
Een top bedrijf alles perfect geplaatst
Esmee
Esmee
2024.02.17
Zeker een aanrader! Goede service en de de zonnepanelen werken goed. Ik ben zeer tevreden.
enrico schlundt bodien
enrico schlundt bodien
2024.02.17
Dit is een top bedrijf, en beste service. Vriendelijke jongens.
Önder Tasar
Önder Tasar
2024.01.14
solar frl..... ik moet zeggen dat ik een hele goeie ervaring heb mogen doen bij jullie begin november contackt gehad voor zonnepanelen alle vragen worden netjes en geduldig beantwoord gekocht 12 x platdak opstelling +omvormer en klein matriaal alles compleet. na het plaatsen van het order werd het de week erop netjes geleverd goed verpakt panelen geleverd op een pallet alle matriaal netjes in dozen geleverd in het kort prima prijs kwalitiet verhouding ik ben tevreden bedankt jongens ga zo door.
Glen S
Glen S
2024.01.04
Prijs prima, onderstel na een maand nog niet ontvangen... Zou deze week geleverd worden, maar dat gaat dus niet gebeuren. Jammer.
marcel riegman
marcel riegman
2023.11.20
Snelle reactie per mail. Mooie panelen en zeer scherpe prijs!
Antwoord van Solar.frl 2023.11.21
Mooie opstelling Marcel! Bedankt voor je recensie.
Cobi Hoekstra
Cobi Hoekstra
2023.11.15
Wij zijn uitstekend geholpen door Max Duindam. Door zijn advies hebben wij optimale dak benutting en zijn er 15 panelen van 560Wp geïnstalleerd. Wij raden iedereen solar.frl aan!
Bas Sparreboom
Bas Sparreboom
2023.11.14
Goede service en snelle levering!