So Cute!

So Cute! Reviews

Excellent rating
5.0
16 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (16)
Judith van Heesch
Judith van Heesch
2024.01.22
In de winkel van Esther voelde onze oudste dochter zich heel speciaal. De roze muren, roosjes, rekken vol met prinsessen jurkjes. Zwierend in de mooiste jurkjes voor de spiegel. We zijn meerdere keren in haar winkel geweest en daar ging ze flexibel om met onze meisjes. Esther heeft samen met ons twee prachtige jurkjes ontworpen en gemaakt. Onze dochters straalden op de grote dag. Dankjewel :-)
Advertisement
Yoni van Dijk
Yoni van Dijk
2023.11.18
Ik had jurkjes besteld voor onze bloemenmeisjes op onze trouwdag. De meisjes vonden de ervaring in de winkel fantastisch en de jurkjes waren van ontzettend goede kwaliteit; zachte stoffen, met veel lage tule en pasten perfect.
Reply from So Cute! 2023.11.20
Hi Yoni, fijn om te horen dat jullie blij zijn met de jurkjes en dat de meisjes het zo leuk vonden in de winkel 🥰 De jurkjes stonden hun prachtig! Bedankt voor de review. Ik wens jullie veel geluk samen toe! ❤️
Lieke Willemsen
Lieke Willemsen
2023.09.26
Ik raad het iedereen aan om bij Esther kleding op maat te laten maken. Zij is echt fantastisch! We konden zelfs op zondagochtend bij haar terecht. Ze reageert snel, luistert goed naar je wensen en denkt mee. We waren op zoek naar 2 jurkjes voor onze dochters die bruidsmeisjes waren op onze bruiloft (1 en 3 jaar) Alles is mogelijk. Zelfs 2 super schattige jasjes met naam achterop erbij laten ontwerpen. Zowel wij, als de meiden, hebben een prachtige dag gehad en ze zagen er schitterend uit! 😍
Reply from So Cute! 2023.09.26
Lieve Lieke, bedankt dat ik een bijdrage mocht leveren aan jullie bruiloft. Fijn om te horen dat jullie zo blij zijn met de jurkjes & jasjes. Het stond de meisjes super schattig 😍 Bedankt voor het plaatsen van de lieve review, dat betekent heel veel voor mij 🥰 Gefeliciteerd met jullie huwelijk, ik wens jullie veel geluk toe samen met jullie lieve meisjes 🍀
Anne Kelders
Anne Kelders
2023.09.25
Voor onze dochter een geweldige jurk besteld hier voor onze bruiloft! Onze dochter was toen 1,5 en straalde in haar jurkje! Ze was er zelf gewoon echt heel trots op! Van te voren langs kunnen komen om de juiste maat af te stemmen, en qua kleuren alles uit te zoeken! Een aantal weken later de jurk ontvangen, en was echt perfect!!
Reply from So Cute! 2023.09.25
Bedankt voor de lieve review, Anne! Fijn om te horen dat je zo blij met je jurkje bent. Zo schattig dat je dochtertje zo trots op haar jurkje was, het stond haar ook super lief 🥰 Heel veel geluk samen toegewenst! 🍀💍
Evelien Kraayvanger
Evelien Kraayvanger
2023.07.10
Wij hebben bij So Cute! de jurken van onze dochters laten maken voor onze bruiloft. Esther was erg vriendelijk en behulpzaam bij het uitkiezen/ontwerpen van de jurken en de jurken zijn precies naar wens van ons en onze dochters gemaakt en alles keurig volgens afspraak. Jurken zijn van mooie kwaliteit en heel netjes afgewerkt. Onze meiden straalden in hun mooie jurken van So Cute! en kregen veel complimentjes over hun jurken.
Reply from So Cute! 2023.08.22
Bedankt voor de lieve review, Evelien. Leuk om te horen dat jullie dochters veel complimenten hebben gekregen over de jurken. Bedankt dat ik de jurken mocht maken voor jullie grote dag. Ik wens jullie dochters veel plezier met de jurken en jullie veel geluk samen toe 🍀❤️💍
Advertisement
g gielis
g gielis
2023.07.04
Super blij met de prachtige jurken. Helemaal geworden zoals we wilden. Ze neemt alle tijd en levert een prachtig product.
Reply from So Cute! 2023.07.04
Bedankt dat ik de bruidsmeisjesjurken voor jullie bruiloft mocht maken. Heel fijn om te horen dat jullie er blij mee zijn. Het stond de meiden prachtig! Gefeliciteerd met jullie bruiloft en veel geluk samen 🍀
Joyce Aernoudt
Joyce Aernoudt
2023.03.07
Een gepersonaliseerde doos besteld met als tekst “wil je mijn bruidsmeisje zijn?” - heel mooie doos van goeie kwaliteit! Mijn bruidsmeisjes gaan hier content mee zijn
Reply from So Cute! 2023.03.08
Bedankt voor de leuke review, Joyce. Jij bedankt voor de bestelling. Ik wens je bruidsmeisjes veel plezier met de gepersonaliseerde dozen. Een hele mooie bruiloft toegewenst en veel geluk samen!
Kristina Oestinova
Kristina Oestinova
2022.10.07
Heel tevreden over de service van So Cute! De jurk die we nodig hadden, kon met spoed worden gemaakt en zag er prachtig uit! Mijn dochter heeft veel complimenten gekregen. Dank je wel, So Cute!
Reply from So Cute! 2022.10.08
Bedankt voor review, Kristina. Fijn om te horen dat je tevreden bent en dat je dochter veel complimenten heeft gekregen. Bedankt dat ik het jurkje voor je dochter mocht maken, het stond haar prachtig!
Stephanie van der Burg
Stephanie van der Burg
2022.09.24
Geweldig mooi bruidsjurkje gemaakt op maat. Wat als idee en wens in mijn hoofd zat, heeft Esther uitgevoerd. Zo ontzettend blij mee, onze dochter zag er prachtig uit op onze grote dag! Nogmaals bedankt Esther!
Reply from So Cute! 2022.09.25
Bedankt voor je lieve review, Stephanie! Fijn om te horen dat je zo blij bent met het jurkje. Het stond je dochter prachtig.
Advertisement
Fleur
Fleur
2022.09.22
Super mooi jurkje mogen ontvangen, heel blij mee!
Reply from So Cute! 2022.09.23
Bedankt voor je lieve review, Fleur. Heel veel plezier met het jurkje!
Ivan Cerkez
Ivan Cerkez
2022.09.10
Tom Meulemans
Tom Meulemans
2022.05.28
2,5 jaar geleden terecht gekomen bij So Cute voor de kleding van onze bruidsmeisjes. Onze trouw was namelijk gepland in mei 2020. Omwille van corona hebben we alles on-hold moeten zetten en onze trouwdatum twee maal moeten verzetten (augustus 2021 en uiteindelijk mei 2022). Esther heeft zich super flexibel opgesteld en een uitstekende service geboden in moeilijke tijden (ook voor haar als zelfstandige!). De kleedjes werden verstuurd en 1 of 2 dagen later al ontvangen bij ons in België! Ze pasten perfect en de meisjes stonden er beeldig mee!! Kortom: een echte aanrader!!!
Rianne van der Poel
Rianne van der Poel
2022.05.27
Advertisement
Marloes Kloppenberg
Marloes Kloppenberg
2020.07.13
Fijn persoonlijk contact over of de maat beschikbaar was en snelle bezorging. Leuk T-shirt voor een Corona-bride!
Meisje Licia
Meisje Licia
2020.07.01
frank derix
frank derix
2020.06.07