smartphone Express Reviews

smartphone Express Reviews

4.9

Excellent - based on 236 reviews

www.smartphone-express.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (236)
Scrobb3l
Scrobb3l
2023-12-09
Aardig, behulpbaar en snel klaar voor ook nog een goedkope prijs. Zou zeker aanraden TOP!
Advertisement
Emss
Emss
2023-12-08
Fijne service en snel. Zeker tevreden mee!
Roza Kopras
Roza Kopras
2023-11-18
Super vriendelijk en snel geholpen!!
ADAMU ISHAK JIBO
ADAMU ISHAK JIBO
2023-10-31
Wow, nice view I wish Visit every day. I have a nice breakfast, I can’t believe it 🤩
Leon Olsthoorn
Leon Olsthoorn
2023-09-27
Erg goede ervaring! Reparatie was netjes en volgens afspraak gemaakt en alles gaat helder, duidelijk en betrouwbaar. Heel erg aanbevolen!
Advertisement
Maxim Ruigrok
Maxim Ruigrok
2023-09-20
Zeer goed geholpen, binnen 5 minuten oplaad aansluitpoort schoongemaakt!
Reply from smartphone Express 2023-09-23
Bedankt voor uw review. Altijd welkom. Team Smartphone Express
Pim Ruitenbeek
Pim Ruitenbeek
2023-08-28
Manuel Maas
Manuel Maas
2023-08-03
Online afspraak gemaakt voor dezelfde dag. Kon snel terecht en was binnen half uur al geholpen. Nette zaak, goede ontvangst en goed en snel geholpen tegen een nette prijs.
mart kienhuis
mart kienhuis
2023-07-27
De man had wel een paar uurtjes nodig zei hij maar na 1 uur werd ik alweer terug gebeld dat mijn mobiel xiaomi klaar was en alles werkte weer .top geholpen voor een redelijke prijs .ik beveel hem aan .
Reply from smartphone Express 2023-07-31
Bedankt voor uw review! We waarderen dit enorm. Team Smartphone Express
Advertisement
Pepi
Pepi
2023-07-26
Kon gewoon binnenlopen en alle vragen stellen waar ik perfect antwoordt op kreeg.
Aytap S
Aytap S
2023-07-13
Vriendelijke mensen
Nisa Avci
Nisa Avci
2023-07-10
Yetkili kişi bizimle çok iyi ilgilendi ve sorunumuzu anında çözdü çok memnun kaldık. İhtiyacı olanlara öneririm. This service is very good
Dja Dolkemade
Dja Dolkemade
2023-07-07
Het scherm van mijn Poco M3 is uitstekend vervangen tegen een hele goede prijs. Chapeau, ga zo door. 👌
Advertisement
alexander jonk
alexander jonk
2023-07-07
Ondanks dat mijn verzekering moeilijk aan het doen was en ik een aantal keer mijn afspraak heb moeten verzetten vonden ze dit geen enkel probleem en bleven ze meedenken. Telefoon goed en snel gerepareerd. Op de website is het erg gemakkelijk om een afspraak te maken en zie gelijk de prijs dus weet je waar je aan toe bent. Mocht mijn telefoon weer een keer schade op lopen weet ik waar ik moet wezen. Top service.
F B
F B
2023-06-30
Vriendelijke, snel en professioneel mijn telefoon hersteld. Scherm en batterij in half uur hersteld! Goede deal.
Reply from smartphone Express 2023-07-06
Bedankt voor uw review! Team Smartphone Express
Nico
Nico
2023-06-29
Zeer fijne reparatie service. Afspraak maken gaat super makkelijk via de agendafunctie op de website. Voor het verwisselen van de batterij van mijn iPhone was er niet meer dan 15 minuten nodig. En koffie terwijl je wacht. Super!!
Reply from smartphone Express 2023-06-30
Bedankt voor uw review. We doen ons best om de beste service te bieden. Team Smartphone Express
Peter Bogaards
Peter Bogaards
2023-06-20
Vriendelijke mensen, nemen de tijd en de reparatie is top. Kosten vallen ook mee. Beeldscherm was kapot en voor nog geen honderd euro een nieuwe erop. Alles werkt weer naar behoren en bon voor verzekering zat erbij.
Reply from smartphone Express 2023-06-22
Bedankt voor uw review! Team Smartphone Express
Advertisement
ARGYRIOS KONTAS
ARGYRIOS KONTAS
2023-05-23
I recommend this place without second thought! Wonderful staff!!! They fixxed my phone and then the messaged me in order to make sure that everything is fine! Thank you for everything! Keep on the good work!
Reply from smartphone Express 2023-05-24
Thank you for your kind review. Always welcome. Team Smartphone Express
Hugo Klaassen
Hugo Klaassen
2023-05-16
Reply from smartphone Express 2023-05-24
Bedankt voor uw review. Wordt enorm gewaardeerd. Team Smartphone Express
luuk hammega
luuk hammega
2023-05-16
Geweldige service! Mijn Iphone was binnen een dag alweer gerepareerd voor een mooi bedrag.
Reply from smartphone Express 2023-05-24
Bedankt voor uw review. Wordt enorm gewaardeerd. Team Smartphone Express