Smartrepair

Smartrepair Reviews

Good rating
4.4
177 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (177)
klariesje vandaele
klariesje vandaele
2022.07.31
Goeie en vriendelijke service
Advertisement
Rudi Van Turenhout
Rudi Van Turenhout
2022.07.26
Zeer vriendelijk personeel. 😉
Stefan Nsr
Stefan Nsr
2022.07.26
Topservice 👍👍👍
Indira Verwichte
Indira Verwichte
2022.07.13
Mijn toestel (Samsung 22 Ultra) was al 2x bij een ander bedrijf ter reparatie geweest maar was alleen maar meer kapot dan ervoor. Hier is de gsm +- 20 dagen in herstelling geweest (ik wou liever de gsm langer kwijt dat het opgelost was dan binnen 3 dagen terug met meer problemen) en de gsm was terug als nieuw. Top service!
eddy willems
eddy willems
2022.07.12
Top service, binnen de drie uur gsm hersteld en voor de afgesproken prijs. Aan te bevelen.
Advertisement
Tom De Blieck
Tom De Blieck
2022.06.25
Uitstekende herstel dienst voor smartphones en tablets
Vantorre Géradin
Vantorre Géradin
2022.06.23
Goeie service
Ria Lammertyn
Ria Lammertyn
2022.06.23
Marian Cloetens
Marian Cloetens
2022.06.22
Al een paar keer geweest en telkens mijn probleem goed verholpen .Vriendelijk en goed uitgelegd! Een tevreden klant!
Advertisement
Clicteur Daniel
Clicteur Daniel
2022.06.21
Nieuw scherm laten plaatsen. Snel en goed gedaan.
Pascal Velle
Pascal Velle
2022.06.07
Vlotte service. Prima werk
kempinck monique
kempinck monique
2022.03.14
Vlugge bediening. En een vriendelijke ontvangst
JACEK CIASTEK
JACEK CIASTEK
2022.03.03
Ok
Advertisement
Nancy Calcoen
Nancy Calcoen
2022.02.21
Het herstellen van het toestel is in orde, maar nadien wordt ik aangemaand om 50 euro te betalen voor schade aan het vervangtoestel , en dit terwijl er geen enkele controle is gebeurd tijdens het ophalen en teruggeven van het vervangtoestel. Ik voel me hier echt bekocht, bedrogen
Reply from Smartrepair 2022.02.21
Beste. We betreuren deze review. Dat er geen controle is op deze toestellen klopt helemaal niet aangezien we de schade hebben vastgesteld aan het toestel die u in bruikleen had. Deze toestellen worden steeds vooraf gebruiksklaar gemaakt voor de volgende klant. We rekenen zelf niet een volledige herstelling door echter een klein deeltje. We begrijpen dat dit geen leuk voorval is maar de woordkeuze bedrogen is toch wel misplaatst. We stellen deze toestellen steeds in goede staat ter beschikking. We zullen u een kleine attentie toesturen om u alsnog te compenseren Mvg.
Floris De Vloo
Floris De Vloo
2022.02.16
Behulpzame service
Edmond De Decker
Edmond De Decker
2022.02.15
Service is zeer goed maar de prijs voor de reparatie is volgens mij nogal stevig.
Elsie Dudal
Elsie Dudal
2022.02.05
Heel vriendelijk onthaal en bediening
Advertisement
ElAtma Doe
ElAtma Doe
2021.12.29
Positive
Professionalism
Toen ik 2 jaar geleden een samsung A50 aankocht kreeg ik er een gratis galaxy watch bij. Deze laadde na enkele weken niet meer op. Ik bracht hem in deze winkel binnen en kreeg een tijdje later een volledig nieuw horloge.
Rudy Begas
Rudy Begas
2021.12.12
Frank Van den Abeele
Frank Van den Abeele
2021.12.10
Zeer hulpvaardige mensen