Skortskaer

www.skortskaer.dk

Skortskaer Reviews

Good rating
4.3
179 reviews Verified
Skortskaer
%title%

%offer%

Reviews ( 180 ) 4.3

fido2211
fido2211
2024.05.20
Trip type
Business
Solo
Location
Rooms
Tomasz
Tomasz
2024.05.16
9.0 Verified
Fajne miejsce na zrelaksowanie się ☺Dużo przyjaznych domowych zwierząt 😊
Anders Aastrøm
Anders Aastrøm
2024.04.30
Stefan
Stefan
2024.04.27
1.0 Verified
Virkelig dårligt
Rasmus
Rasmus
2024.04.25
10 Verified
Super hyggeligt ☺ Det hele
pmhc1965
pmhc1965
2024.02.02
Verified
Hyggeligt overnatningssted Hyggelig bondegård. Godt og stort værelse. Det samme gælder badeværelse. Meget rent og gode køkkenfaciliteter. Værtinden var meget snaksaglig og serviceminded. Godt alternativ til sommerhus eller bed and breakfirst. Mulighed for morgenmad og aftensmad.
Lotte Thiim
Lotte Thiim
2023.12.29
Verified
Jeg havde 3 skønne nætter/dage i Østhytten, som er en rigtig fin og hyggelig hytte. Jeg nød området, naturen, dyrene og roen.
Tobias Madsen
Tobias Madsen
2023.11.17
Great place
Location
Rooms
Service
Reply from Skortskaer 2023.12.25
Thank you for the kind words. We hope to see you again.
Tobias Løvgren Fellov
Tobias Løvgren Fellov
2023.11.17
Verified
Glimrende! Lækker mad, søde folk og godt værelse. Bestilte aftensmad og fik lækker hjemmelavet mad. Rene faciliteter. God kommunikation med ejerne. Flot natur i området. Fin afstand til større vej. TV med Chrome cast på værelset.
Jacob
Jacob
2023.09.30
10 Verified
Enestående
Bernd
Bernd
2023.09.25
10 Verified
☺Sehr familiär
Dorthe Dahl
Dorthe Dahl
2023.09.19
Skortskærs værtinde Karen er sød, hjælpsom, imødekommende og meget gæstfri. Hun fortalte gerne om sine dyr, delte sin viden og serverede dejlig morgenmad. Har du nogensinde smagt gedemælk? Uhm! Prøv det! Karen, tak for hyggeligt samvær 🥰 PS: stort kys til alle dyr... især til Shetlænder ponyerne Cody og Bodil, det var en fornøjelse at være på tur med jer... Kys, kys 😘 også tak til gederne for deres kærlighed og opmærksomhed. 😘
Trip type
Vacation
Solo
Rooms
Service
Reply from Skortskaer 2023.12.25
Tak for den flotte anmeldelse. Vi er glade for at du kunne lide at være her.
Poul
Poul
2023.09.18
10 Verified
Enestående
Yukiko
Yukiko
2023.09.17
10 Verified
とても楽しいファームステイ ☺動物(うさぎ、猫、山羊、豚、馬など)が人に慣れていて、沢山触れ合えたこと。 オーナーは気さくな人でとても優しくステイする人達に色々体験させてくれました。 またひとりだったので2人部屋を広く使えました。 現地の話も教えて下さり、貴重な体験が盛沢山でした。 初めてのデンマーク宿泊先がここで本当に良かったです!
Tina
Tina
2023.08.30
5.0 Verified
Rimeligt ☺ Lidt dyrt i forhold til at det blødkogte æg var hård kogt og at brødet var meget ristet.
Kristina
Kristina
2023.08.27
Verified
Vi havde en overnatning hos Karen. Der var støj om natten, da vi boede i et værelse tæt på køkkenet. Vi havde håbet på at få tilbudt en kop kaffe eller morgenmad om morgenen, men det fik vi ikke. Stedet er fint, hvis man ønsker landlige omgivelser.
Waldemar Due
Waldemar Due
2023.08.27
Verified
Kaninungenes Mekka Idyllisk bondegård, perfekte omgivelser og dejlig mad. Dyrene er meget kælne og vidner om en lykksalig tilværelse. Jeg har aldri i mitt liv sett sødere kaninunger, og især en ved navn Sisi Columbus Sandkorn stjal våres hjerte.
Michael
Michael
2023.08.24
3.0 Verified
Ringe
Anina
Anina
2023.08.19
9.0 Verified
Fabelagtigt
André
André
2023.08.17
7.0 Verified
Für 4 Personen ist die Suite zu klein, aber sonst war es ein guter Aufenthalt. ☺Kleine eigene Terrasse, ruhige Umgebung, Frühstück und Abendessen war frisch und lecker zubereitet (vorherige Absprache über Abendessen wäre wünschenswert, damit die Geschmäcker auch getroffen werden und nicht umsonst gekocht wird). Auf dem Hof ist genügend für Kinder zu erkunden und sie können beim Füttern mithelfen. Nette Gastgeber, es wurde nach Indooralternativen auf Grund des schlechten Wetters gesucht und weitere Sehenswürdigkeiten vorgeschlagen. 2 Toiletten vorhanden ☹Schlafcouch in der Suite ist nicht zum ausklappen, man schläft schräg auf der Sitzfläche. keine Schränke für die Kleidung, somit mussten wir aus den Koffern leben. bei einem B&B muss man sich mit den gegebenen Umständen in der Küche arrangieren, andere als wenn man eine eigene Unterkunft hat. Küche ist zu klein, wenn eine Familie Frühstück von der Unterkunft erhält und man gleichzeitig sein eigenes Frühstück zubereitet-eigener Essensraum wäre wünschenswert.