Sixtonwinkel Reviews

Sixtonwinkel Reviews

4.7

Excellent - based on 50 reviews

www.sixtonwinkel.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (8)
Honney Moon
Honney Moon
2021-09-10
Ze zitten heerlijk! Zou ze het liefst ook in bed aan willen houden. Bij het imkeren.
Reply from Sixtonwinkel 2021-09-10
Heel veel bijen en werkschoenen in bed lijkt mij niet niet de fijnste manier van slapen, maar als imker snap ik dat wel :-). Fijn te horen dat de schoenen zo prettig lopen, en voldoende steun geeft aan je voeten.
Advertisement
Marley -
Marley -
2020-12-23
Sixtonwinkel heeft een goede service en goede werkschoenen.
David Janssens
David Janssens
2020-11-11
De werkschoenen werden snel geleverd. Ze pasten niet en teruggestuurd . Zeer snelle en correcte afhandeling van de retour. Na 1 dag geld al teruggestort.
Liliane Scheldeman
Liliane Scheldeman
2020-10-27
Levi Schouten
Levi Schouten
2020-10-02
Goed advies en alles volgens afspraak.
Advertisement
DGpranks
DGpranks
2020-09-30
Fijne winkel, Had de Sixton Ranch schoenen besteld en de kwaliteit is top. goede service verder en snelle levering. Zou het zeker aanraden
Celine van Helvoirt
Celine van Helvoirt
2020-09-17
Hele fijne Sixton veiligheidsschoenen besteld. Nog even wat vragen via de telefoon gesteld. Heel vriendelijk personeel. Ik zal hier zeker opnieuw gaan bestellen.
Mike Koudijs
Mike Koudijs
2020-07-20
Sixton Peak werkschoenen hebben een erg prettig loopcomfort. Ze zitten verassend comfortabel en hebben een goede antislip zool. De snelle service van Sixtonwinkel zorgde ervoor dat ik de schoenen snel in huis had. Kortom, erg tevreden met deze werkschoenen voor mijn werkzaamheden!