Simtex matrassenfabriek Zeeland Reviews

Simtex matrassenfabriek Zeeland Reviews

4.9

Excellent - based on 34 reviews

www.simtexvof.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (34)
Gemar Meinen
Gemar Meinen
2023-10-17
Na zes weken slapen op onze fijne en goed op maat gemaakte matrassen zijn we helemaal tevreden. De vier sterren zijn dus veranderd in vijf sterren. We hebben Simtex al verschillende keren bij vrienden en bekenden aangeraden.
Advertisement
Petra Siemers
Petra Siemers
2023-10-06
Super service!
Reply from Simtex matrassenfabriek Zeeland 2023-10-11
Bedankt voor uw review Petra, we vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent! Wij wensen u veel slaapplezier!
Ludo Sips
Ludo Sips
2023-10-05
Super bedrijf. Zeer aardig personeel, verstand van zaken en eerlijk. Echt vakwerk . Super snelle levering. Bij ons was het topdekmatras 4 uur later klaar! Een zeer goed product tegen zeer goede prijs. Top
Reply from Simtex matrassenfabriek Zeeland 2023-10-11
Bedankt voor uw review Ludo, we vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent! Wij wensen u veel slaapplezier!
Wilma Damen
Wilma Damen
2023-09-26
Meneer heeft ons goed en vriendelijk geholpen!!! Matras ligt heerlijk! Binnen 8dagen geleverd! Prima prijs en service! Bedankt👍👍
Reply from Simtex matrassenfabriek Zeeland 2023-09-29
Bedankt voor uw review Wilma, we vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent! Wij wensen u veel slaapplezier!
Sefa Coban
Sefa Coban
2023-07-16
Via de telefoon om wat informatie gevraagd en ze hadden voorgesteld om een gedetailleerde mail te sturen met alle info. Klantenservice is 10/10 Na de mail heb ik nogmaals gebeld met mijn contactpersoon en heb een persoonlijk matras laten maken. Tot nu toe geen problemen met de matras en ben erg zeer tevreden mee
Reply from Simtex matrassenfabriek Zeeland 2023-09-29
Bedankt voor uw review Sefa, we vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent! Wij wensen u veel slaapplezier!
Advertisement
Kees Huizen
Kees Huizen
2023-07-04
Ik slaap als een engeltje door de matras die ik bij Simtex heb gekocht. En super vriendelijk personeel! Ik raad het zeker aan.
Reply from Simtex matrassenfabriek Zeeland 2023-09-29
Bedankt voor uw review Kees, we vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent! Wij wensen u veel slaapplezier!
Rene Verhage Verhage
Rene Verhage Verhage
2023-06-17
Keurig nette matrassen gemaakt, goed meegedacht, snelle levering en vriendelijk te woord gestaan we zijn zeer tevreden
Reply from Simtex matrassenfabriek Zeeland 2023-06-21
Bedankt voor uw review, René. We vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent! Wij wensen u veel slaapplezier!
Joke Van Soest
Joke Van Soest
2023-06-12
Wij zijn enthousiast over de manier waarop met onze enig ingewikkelde vraag is meegedacht en uiteindelijk de matrassen voor de caravan zijn uitgevoerd. Helaas weten we nog niet hoe ze lliggen, omdat we ze pas kunnen uitproberen als we met vakantie gaan. Een leuk en interessant bedrijf. Familie Meinen - van Soest
Reply from Simtex matrassenfabriek Zeeland 2023-06-13
Bedankt voor uw review Joke, wij wensen u alvast veel slaap plezier !
Henk van Doesum
Henk van Doesum
2023-06-10
Fantastische service en uitstekende kwaliteit.Wij zijn heel blij met onze camper-matrassen perfect gemaakt!Prijs kwaliteit is uitstekend! Een absolute aanrader voor nieuwe matrassen voor camper/caravan of boot!👍
Reply from Simtex matrassenfabriek Zeeland 2023-06-11
Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze product en service Henk! Bedankt voor uw review, wij wensen u veel slaap plezier!
Advertisement
Al Hajaji
Al Hajaji
2023-06-09
Top service en super vriendelijke, meedenken personeel die daar werken. Wij zijn bij jullie terecht gekomen dankzij tevreden klanten van jullie. En wij zijn ook zeer te vrede. Nogmaals heel erg bedankt !
Reply from Simtex matrassenfabriek Zeeland 2023-06-11
Bedankt voor je review, fijn om te horen dat jullie tevreden zijn met ons product! Wij wensen u veel slaap plezier!
Kitty van Overbeeke
Kitty van Overbeeke
2023-06-09
Snelle afhandeling van de door ons bestelde matrassen ( 2x ) voor onze camper, en van een prima kwaliteit. In Juni 2022 hebben wij onze matrassen voor de camper laten namaken en de dikte laten aan passen, we waren reuze tevreden en we sliepen er voortreffelijk op. De prijs en de leveringstermijn waren fantastisch. Dit jaar in 2023 hebben we ook het opklapbare tussen stuk van onze bedden laten verdikken en na laten maken. Alles paste perfect, zelfs de plank in het klapgedeelte heeft Simtex er in geplaatst. Wij zijn meer dan tevreden, ook is het personeel super vriendelijk.
Reply from Simtex matrassenfabriek Zeeland 2023-06-08
Fijn om te horen dat alles bevalt ! Wij wensen u en uw kinderen veel slaap plezier !
Peter Donk
Peter Donk
2023-06-02
Goede voorlichting over de juiste matrassen voor onze camperbus. Vervolgens waren de matrassen binnen een paar dagen gereed en konden we ze ophalen. We hebben er inmiddels al heerlijk op geslapen. Dus ze bevallen goed!
Reply from Simtex matrassenfabriek Zeeland 2023-06-07
Bedankt voor uw review Peter, wij wensen u nog veel slaap plezier!
Marciano De Rijke
Marciano De Rijke
2023-05-31
Mijn oude matrassen gebracht en in de punt is er nog een stuk bij gekomen. Paste gelukkig en binnen 3 weken al klaar. Niet duur en al 3 keer heerlijk op geslapen. Vriendelijk behandelend koffie gehad. Goeie aankoop en waar voor je geld!
Reply from Simtex matrassenfabriek Zeeland 2023-06-01
Bedankt voor uw review Marciano, wij wensen u veel slaap plezier!
Advertisement
Harry Van Der Klooster
Harry Van Der Klooster
2023-05-29
Supervriendelijk mensen. Ze denken met je mee en kwa maatvoering, uitvoering en vorm is niets te gek. Top adres.
Reply from Simtex matrassenfabriek Zeeland 2023-05-31
Bedankt voor uw review, wij wensen u veel slaap plezier!
Kobus Botman
Kobus Botman
2023-05-28
Prima matrassen, een voor thuis en een voor de boot. Ook prima geprijsd en korte levertijd.
Reply from Simtex matrassenfabriek Zeeland 2023-05-31
Bedankt voor uw review Kobus, ik wens u thuis en in uw boot veel slaap plezier!
Peter van den Berg
Peter van den Berg
2023-05-28
Via internet kwamen we bij Simtex terecht voor een matras op maat voor onze camper. We werden uitgebreid rondgeleid en geïnformeerd over de mogelijkheden. We konden ook proberen uiteraard. Snel op maat gemaakt en snel geleverd.
Reply from Simtex matrassenfabriek Zeeland 2023-05-31
Bedankt voor uw review Peter, wij wensen u veel slaap plezier!
Henk de Visser
Henk de Visser
2023-05-27
Recent een matras gekocht, zeer tevreden. Mocht zelf alles uit testen en heb zelf mijn matras kunnen opstellen. Super mooie prijs! Jammer dat ik hier niet eerder van wist, dan had ik ook de matrassen van mijn kinderen hier gekocht.
Reply from Simtex matrassenfabriek Zeeland 2023-05-31
Bedankt voor uw review, wij wensen u veel slaap plezier ! Jammer dat u het niet eerder wist, vanaf nu kent u ons wel😉
Advertisement
Ercan Batmaz
Ercan Batmaz
2023-05-21
Matrassen voor mijzelf en mijn kinderen gekocht. Alle mogelijkheden te zien gekregen bij simtex en heb matrassen mogen testen. Top service !
Reply from Simtex matrassenfabriek Zeeland 2023-05-31
Bedankt voor uw review, wij wensen u veel slaap plezier!
Saint Denis
Saint Denis
2023-05-11
Pooh vandaag een topper op maat binnengekregen van Simtex. Het zit 'm in de naam want het is ook echt een topper.
Reply from Simtex matrassenfabriek Zeeland 2023-05-15
Bedankt voor uw review, wij wensen u veel slaap plezier met uw gold gel topper Denis !
Martijn van Dinther
Martijn van Dinther
2023-05-11
helemaal top