SIMPLY TALKING Angielskie konwersacje i nie tylko Reviews

SIMPLY TALKING Angielskie konwersacje i nie tylko Reviews

5.0

Excellent - based on 17 reviews

www.simplytalking.pl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (12)
Anna Harężlak
Anna Harężlak
2021-12-28
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Value
Po wielu próbach poszukiwania idealnego nauczyciele, wreszcie trafiłam na Panią Edytę! Pani Edyta dobiera metody nauki dostosowane do ucznia. Zwraca wielką uwagę nie tylko na to co się mówi, ale i JAK! Co nigdy wcześniej mi się nie zdarzyło, przez co wiele słów wymawiałam błędnie. Zajęcia są ciekawe i angażujące, nie wiem, kiedy ten czas tak szybko leci! Polecam serdecznie naukę z Panią Edytą!
Advertisement
Natalia Koszuta
Natalia Koszuta
2021-12-25
Z przyjemnością rekomenduję naukę j. angielskiego w Simply Talking. Dzięki kreatywności Edyty i pełnego Jej zaangażowania udało mi się pokonać bariery językowe z którymi dotąd nie mogłam sobie poradzić. Dowiedziałam się też różnych ciekawostek dotyczących brytyjskiej kultury oraz poznałam fajne triki dotyczące brytyjskiego akcentu . Ponadto zajęcia prowadzone są w miłej atmosferze oraz z poczuciem humoru :) Serdecznie polecam!
Natalia Staszak
Natalia Staszak
2021-06-28
Jestem bardzo zadowolona z zajęć prowadzonych przez Edytę. Przede wszystkim zajęcia są dopasowane pod klienta. Dzięki nim dostrzegłam wiele błędów w dotychczasowej edukacji, dowiedziałam się też wielu nowych rzeczy o których nigdy wcześniej nie słyszałam. Pokazała mi wiele nowych i świetnych metod nauki dzięki czemu nauka idzie sprawniej i przede wszystkim przyjemniej. Angielski stał się dla mnie ciekawy a przede wszystkim zrozumiały. Nie znam nikogo kto podchodzi z takim zaangażowaniem do swojej pracy.
Agnieszka Mazur
Agnieszka Mazur
2021-06-02
Bardzo polecam Edytę. Pełen profesjonalizm, świetnie prowadzone zajęcia, zawsze ciekawe :) ponadto duża elastyczność względem zapotrzebowania :)
Karolina Maćkowiak
Karolina Maćkowiak
2021-03-08
Od zawsze język angielski był dla mnie bardzo dużym problem, a każde zajęcia były ogromnym stresem. Niestety na studiach musiałam zmierzyć się z egzaminem certyfikacyjnym na poziomie B2, a ja ledwo sobie radziłam z podstawami. Do Pani Edyty trafiłam dopiero 2 miesiące przed egzaminem, jednak dzięki indywidualnemu podejściu do studenta oraz odpowiedniemu doborowi metod do moich umiejętności przez Panią Edytę udało mi się zdać egzamin certyfikacyjny! Jestem przeszczęśliwa i ogromnie wdzięczna za pomoc w przygotowaniu mnie do tego egzaminu. Serdecznie polecam Panią Edytę, ponieważ doskonale diagnozuje potrzeby studenta, a następnie dobiera odpowiednie do tego metody.
Advertisement
Kamila Kuik
Kamila Kuik
2020-11-13
Uczestniczyłam w zajęciach z języka angielskiego, zorganizowanych przez moją firmę. Zajęcia były prowadzone bardzo profesjonalnie. Edyta jest przygotowana na 200%. Na zajęciach panuje miła atmosfera, nie ma stresu przed mówieniem w obcym języku, a żadne pytanie nie pozostaje bez odpowiedzi. Serdecznie polecam!
Tomasz Mielcarek
Tomasz Mielcarek
2020-11-13
POLECAM! Dzięki zajęciom posiadłem nareszcie umiejętność swobodnego porozumiewania się językiem angielskim i zdałem egzamin doktorski. Coś co zawsze było dla mnie problemem, dzięki zaangażowaniu, cierpliwości i wiedzy prowadzącej, okazało się całkiem proste.
Franciszek Stark
Franciszek Stark
2020-10-29
Mocno polecam, lekcje są prowadzone w miłej atmosferze, z indywidualnym i profesjonalnym podejściem, cieszę się że brałem w nich udział
Marta Natunewicz
Marta Natunewicz
2020-10-18
Bardzo polecam! Lektorka jest pełna pasji do języka angielskiego, przez co zajęcia prowadzone są w bardzo miłej atmosferze i są naprawdę pomocne dla mnie, zarówno w korespondencji biznesowej jak i konwersacjach. Ponadto dowiedziałam się też wielu ciekawostek związanych m.in. z wymowa i akcentem, których nie usłyszałam nigdy wcześniej od żadnego lektora, a trochę już ich przerabiałam ;-)
Advertisement
urszula endler
urszula endler
2020-10-05
pełen profesjonalizm, super atmosfera, polecam wszystkim, którzy chcą zgłębić tajniki angielskiego :)
Magda Jesiołkiewicz
Magda Jesiołkiewicz
2020-09-20
Niesamowita energia i zaangażowanie Edyty sprawiają, że nauka angielsko w szkole językowej Simply Talking to czysta przyjemność! Ogromny plus za usystematyzowane przekazywanie wiedzy oraz dostosowanie materiału do potrzeb klienta. Zdecydowanie polecam!
Joanna Lubecka
Joanna Lubecka
2020-09-11
Jestem klientem Simply Talking w ramach prywatnych lekcji Business English. Lekcje bardzo ułatwiły mi codzienną pracę, w której używam języka angielskiego (negocjacje, bieżące rozmowy, sporządzanie umów). Atmosfera lekcji jest świetna i w zasadzie nie można doczekać się każdej następnej. Pani Edyta potrafi rewelacyjnie dostosować się do indywidualnych potrzeb klienta, lekcje są bardzo ciekawe?. Polecam wszystkim!