Sílon Official

www.silon.nl

Sílon Official Reviews

Excellent rating
5.0
180 reviews Verified
Sílon Official
%title%

%offer%

Reviews ( 180 ) 5.0

Frederique Ypenburg
Frederique Ypenburg
2024.05.23
Mega blij met mijn haar!! Precies geworden zoals ik voor ogen had. De zit was lang maar het was het meer dan waard. Oh en het allerleukste, mijn haar werd zo mooi geföhnd! Heb er een week plezier van gehad <3 Een hele blije klant
GET FIT GIRL
GET FIT GIRL
2024.05.08
Fijne salon, leuke spontane dames met veel talent! Dankjewel voor de prachtige aubergine kleurige kleur!
Shannah van der Leij
Shannah van der Leij
2024.05.04
Weer zo fijn geholpen door Marit! Zo’n leuke meid! Heel blij met mijn haar, nu de tweede keer en meestal gaat het bij kappers niet echt zoals ik het in het hoofd heb, bij haar wel! :D
Son vd meulen
Son vd meulen
2024.04.16
Prachtige kapsalon met vriendelijk en kundig personeel! Altijd gezelligheid, een aanrader!
Lysanne Douwes
Lysanne Douwes
2024.04.11
Beste en leukste kapper waar ik ooit ben geweest. Ik ga al jaren naar Silon official en ben van plan altijd te blijven. Altijd erg blij met het resultaat en de sfeer is altijd erg fijn en gezellig 👌🏼❤️
majella vermie giraldo
majella vermie giraldo
2024.04.09
Voor het eerst dat ik echt oprecht heel tevreden en blij ben na een bezoek van de kapper!!! Een super leuk team, ik vond het heel gezellig. Helemaal verliefd op me haar!🤩🤩
Janoek Jissink
Janoek Jissink
2024.03.28
Waar moet ik beginnen?? De looks van de kapsalon zijn al 5 sterren! De service en het personeel zijn al 5 sterren 🤩 En het resultaat dat geef ik wel 10 sterren! Ik ga altijd erg tevreden bij ze weg en krijg altijd één confidence boost🫶🏼🫶🏼. Beste kapper van het Noorden 😍✨
Beauty Reg
Beauty Reg
2024.03.27
Vandaag voor het eerst bij Silon geweest. Wat een fijne salon is dit. Ze begrijpen erg goed wat de klant fijn vindt en je komt er met prachtige haren vandaan! Hier kom ik zeker snel terug!
Elisa Broer
Elisa Broer
2024.03.25
Geweldige haar salon met super lieve medewerkers. Je word heel vriendelijk ontvangen met een lekker kopje thee of koffie en een brownie erbij voor als je even moet wachten❤️ ze leveren top service en met fijne uitleg erbij❤️ echt een top salon! Ik zou het iedereen aanraden hier heen te gaan🥰
Janneke Laanstra
Janneke Laanstra
2024.03.24
Ik volg Silon al tijdje op insta! En zag hier altijd super mooie resultaten voorbij komen. Ik wou graag extension. En mijn huidige kapper was hier geen ervaring mee. Dus na twijfelen toch een afspraak gemaakt bij Silon, Het voelde echt als thuiskomen! Heerlijke sfeer, super mooie kapsalon. Vriendelijk personeel die professioneel te werk gaat, duidelijke uitleg geeft. En verstand hebben van het vak! Inmiddels meerdere keren langsgeweest. En wil niet meer anders,
Djura Postma
Djura Postma
2024.03.22
Fantastische haarsalon! Het is er altijd gezellig en je kapsel is er absoluut in goede handen. Op het gebied van haarkleuring en haarextensions zijn ze echt specialist. Mijn haar is ondanks blonderen een stuk gezonder geworden sinds ik hierheen ga. Daarnaast kan ik de avonden waarbij ze je leren om zelf je haar mooi te stylen erg aanraden ☺️.
Ilse Rodenhuis
Ilse Rodenhuis
2024.03.21
Altijd erg tevreden! Super mooie extensions en de dames die er werken zijn gezellig!
Rianne Heikoop
Rianne Heikoop
2024.03.20
Nadat m'n vorige kapper mijn haar had verpest, kwam ik in contact met Silon Official. Ik snap niet dat ik hier niet eerder naar toe ben gegaan. Het zijn geweldig lieve meiden met verstand van het kappersvak. Mijn haar was niet in 1x te fixen dus hebben we gelijk een behandelplan gemaakt. Kan niet wachten tot het eindresultaat! Ik voelde me echt weer mooi toen ik de deur uitstapte! Ben heel blij dat ik hier terecht ben gekomen 🥰
Talitha De Jong
Talitha De Jong
2024.03.20
Prachtige salon met lieve meiden die de tijd nemen om van je haar wat moois te maken ik kan niet wachten tot de volgende afspraak een echte aanrader om hier eens heen te gaan! 🤍
Hillie Corbie
Hillie Corbie
2024.03.20
De beste kapper in Sneek! Altijd meedenkend en er heerst een leuke sfeer. Ze zijn altijd opzoek naar de nieuwste methodes. Zeker een aanrader 💇‍♀️
Serena Sanna
Serena Sanna
2024.03.20
Super goede en vakkundige kapper! Ik kom hier nu al een aantal jaar en altijd zeer tevreden naar huis gegaan!
Cher Danitsja Osinga
Cher Danitsja Osinga
2024.03.20
Zeer fijne salon, professioneel, goede sfeer en altijd tevreden met het resultaat!
Irene de Bruijn
Irene de Bruijn
2024.03.20
Bij deze prachtige salon krijg je goed advies. De dames zijn allemaal erg vriendelijk en ze helpen je aan de juiste producten voor jouw haartype. De cursussen om zelf je haar te leren stylen zijn ook een aanrader, eigenaresse Silvia heeft me hier echt goed mee verder geholpen! Bedankt hiervoor.
Sijtsma Dressage
Sijtsma Dressage
2024.03.20
Een ontzettend vakkundige salon met de meest fijne producten. Bij Silon zijn ze super aardig en wordt er goed voor je gezorgd tijdens de behandelingen met allerlei lekkernijen en koffie, thee of fris. Wat ik een extra lichtpuntje vind bij Silon, is dat ze gespecialiseerd zijn in het kleuren!
Nynke Marije Faber
Nynke Marije Faber
2024.03.20
Ontzettend blij met mijn nieuwe set extensions! 🫶🏼