Silkeprint

www.silkeprint.dk

Silkeprint Anmeldelser

Fremragende bedømmelse
4.9
614 anmeldelser Verificeret
Silkeprint
%title%

%offer%

Anmeldelser ( 609 ) 4.9

Karen Larsen
Karen Larsen
2024.03.14
Lige lavet en foto bog hos Silkeprint. Lige lavet en foto bog hos Silkeprint. Super nemt at lave, bogen blev super flot. Efter 3 dage have jeg bogen. Glæder mig til at give bogen i gave.
Doris Birch Friis
Doris Birch Friis
2024.03.04
Hurtig ekspedition Trods absolut sen indlevering af materiale/ ordre leverede Silkeprint en flot fotobog som bestilt. Firmaet har aldrig skuffet os 😊
Jette
Jette
2024.03.04
God kvalitet og hurtig levering Nemt at fremkalde billeder, super hurtig levering og god kvalitet!
Birthe Hansen
Birthe Hansen
2024.03.01
Kvalitet til fin pris Flotte kort. God pris. Hurtig levering og god kundeservice 👍
Bjarne Fredriksen
Bjarne Fredriksen
2024.02.21
Meget nemt Meget nemt at lave sit album selv, eller lade siden gøre det. Utrolig hurtig levering. Jeg er imponeret og vil fremad rettet bruge jeres side
Teglgaard13
Teglgaard13
2024.02.20
Super nemt at bruge værktøjerne på… Super nemt at bruge værktøjerne på hjemmesiden, og min vare blev produceret med det samme. Kundeservice hjalp mig samme dag, som jeg havde et spørgsmål. Vil give Silkeprint mine bedste anbefalinger.
Stine Højrup Larsen
Stine Højrup Larsen
2024.02.16
God service og god kvalitet Jeg har bestilt nogle fotobøger og fået fremkaldt lidt billeder. Produkterne havde alle rigtig god kvalitet, og levede op til forventningerne. Jeg synes, at programmet til at designe fotobøger i var lidt tungt at danse med, og krævede en del tålmodighed at lære at kende.
Camilla
Camilla
2024.02.12
Flot produkt og utrolig hurtig levering. Flot produkt og utrolig hurtig levering.
Marlene
Marlene
2024.02.11
Super kvalitet på kalender. Jeg lavede en kalender, og det var super nemt og med en masse valgmuligheder i design. Jeg modtog hurtigt kalenderen. Kvaliteten er super god til en billig pris i forhold til mange andre firmaer. Jeg er MEGET glad for min kalender. 🤗👍
Peder H
Peder H
2024.02.09
God kvaltet og hurtig levering Har nu fået lavet 4 forskellige fotobøger i A4 inden for et år, i alt 16 eksemplarer. Hver gang er der leveret med GLS 2 dage efter at jeg har bestilt - bortset fra én gang, hvor der gik 3 dage. Men det fik jeg også en mail med undskyldning for! God kvalitet hver gang.
Anette Vadum
Anette Vadum
2024.02.08
Fantastisk hurtig og god service Fantastisk hurtig og god service. Nemt at gå til produkterne på nettet, og vores fotobøger var tilgængelige dagen efter bestillingen. Servicen var venlig og imødekommende. De får vores bedste anbefalinger.
Martin Jørgensen
Martin Jørgensen
2024.02.06
Fantastisk god og hurtig service Fantastisk god og hurtig service. Deres online værktøj til at lave fotobøger med, er nemt at finde ud af og kvaliteten er god. De er hurtige til at sende varen, så man har den ofte inden for to hverdage.
Per Guldborg
Per Guldborg
2024.01.27
Super hurtig service produkt helt i top Super hurtig service produkt helt i top
Ester Jensen
Ester Jensen
2024.01.26
Intet at sætte en finger på Jeg er altid helt tilfreds med både service og produkt og har brugt Silkeprint til at lave fotobøger igennem flere år. Jeg har erfaring med flere forskellige hjemmesider, og dette er klart min favorit! Desuden er der hurtig levering.
Rikke Reif
Rikke Reif
2024.01.24
Hurtig service til yderst rimelig pris… Hurtig service til yderst rimelig pris og flot arbejde leveret
Katrine Marie Overgaard
Katrine Marie Overgaard
2024.01.24
Super brugervenligt Super brugervenligt, og virkelig hurtig levering. Flot kvalitet. Bliver IKKE sidste gang jeg bestiller herfra!
Lisbeth Hagstrøm
Lisbeth Hagstrøm
2024.01.23
Virkelig hurtig levering Dejlig nemt arbejdsredskab, da jeg skulle lave en fotobog. Trykkede bestil en aften, næste formiddag kom besked om, at bogen var sendt. Næste dag kunne jeg hente bogen, der var i super god kvalitet! Har fundet mit faste sted at lave fotobøger!
Freja
Freja
2024.01.23
Nem, hurtig og flot Nem og overskuelig hjemmeside, hurtig levering og flot produkt!
Gitte Mortensen
Gitte Mortensen
2024.01.23
Fantastisk produkt, super kundeservice Vi har bestilt et antal fotobøger, alle er virkelig flotte i god kvalitet. Da jeg havde nogle spørgsmål til bestillingen, ringede jeg og talte med dem. Meget søde og professionelle, jeg fik svar på alle mine spørgsmål, og fik den hjælp jeg havde brug for.
Pixie
Pixie
2024.01.22
Silkeprint.dk fortjener 5+ stjerner! Silkeprint.dk fortjener 5+ stjerner!