Notariusz Sidor Janusz

www.sidor-notariusz.pl

Notariusz Sidor Janusz Reviews

Good rating
4.0
15 reviews Verified
Notariusz Sidor Janusz
%title%

%offer%

Reviews ( 15 ) 4.0

Matylda Skruch
Matylda Skruch
2023.07.21
Jake R
Jake R
2023.07.13
Przy umowie przedwstępnej ponad pół godziny opóźnienia. Przy następnym spotkaniu też poślizg. Akt nie został odczytany tylko odwalony. Ni dowidzenia ni pocałuj mnie w tył. Po odwaleniu aktu, Pan Sidor przepadł. Atmosfera napięta. Widać że Panie które tam pracują fajnej atmosfery w pracy raczej nie mają. Ceny z kosmosu. Nigdy tu nie wrócę. Trafiliśmy tu tylko dlatego że to strona kupująca wybiera notariusza. Brak parkingu też nie pomaga. Nie polecam.
Aleksandra Michalec-Bartusik
Aleksandra Michalec-Bartusik
2022.06.20
Obsługa klienta (mimo umówionej godziny)w biegu, na odwal i z łaską na twarzy. Dwie gwiazdki za usługę tylko i wyłącznie, bo jakbym miała ocenić podejście do klienta, to musiałabym dać na minusie.
Julkai Poliker
Julkai Poliker
2022.02.09
Najliepszy notarius ,dlia mojej rodziny Делала нотариальное заверение документов читает на укр языке,и непришлось делать перевод документов
Jarosław S
Jarosław S
2021.01.20
Najdroższy notariusz u jakiego byłem, a kilku w Lublinie znam... Dodatkowa gwiazdka za obsługę, która faktycznie jest miła.
Andrzej Morek
Andrzej Morek
2020.06.23
Positive
Professionalism
Pełen Profesjonalizm i do tego bardzo miła obsługa. Polecam
Radek Kosiorek
Radek Kosiorek
2019.11.07
Podpisałem kilka umów. Wszystkie były skomplikowane i wszystkie były sporządzone wzorowo. Między innymi, nie miałem żadnych problemów w Urzędach przy rejestracji SPÓŁEK Z o.o. każda umowa za pierwszym razem była 100 % zgodna i nie musiałem niczego extra wyjaśniać. Ponadto otrzymałem od Notariusza kilka darmowych , ważnych porad za które normalnie powinienem zapłacić. Notariusz posiada bardzo obszerną wiedzę. Wszystko było organizowane punktualnie, nie było żadnych poślizgów czasowych i wszystko było zaplanowane bardzo precyzyjnie. Porównując jakość obsługi oraz fachowość to pośród kilkunastu Kancelarii Notarialnych w których załatwiałem różne sprawy na przestrzeni 25 lat mojej zawodowej działalności to Kancelarię Notarialną Pana Janusza Sidora stawiam na pierwszym miejscu.
Ewa K
Ewa K
2019.05.22
Paweł Cyranek
Paweł Cyranek
2019.05.22
Pełen profesjonalizm, dogłębne zbadanie tematu. Polecam!!!
Jan Gamała
Jan Gamała
2018.07.21
Ewa
Ewa
2018.04.13
Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Polecam.
Katarzyna Zielińska
Katarzyna Zielińska
2017.05.05
Najdrozszy notariusz, u jakiego bylam. Taxy notarialne na jakich dziala to najwyzsze z mozliwych.
karol niedźwiadek
karol niedźwiadek
2017.02.09
Profesjonalista! Polecamy!
Henryk Banaszkiewicz
Henryk Banaszkiewicz
2013.04.24
Profesjonalny notariusz, konkurencyjne ceny, godny polecenia
Karol Ciok
Karol Ciok
2013.04.17
Bardzo sympatyczny człowiek o ogromnej wiedzy prawniczej. Sprawę załatwił błyskawicznie za niewielkie pieniądze a ponadto udzielił mi bezpłatnej porady. Polecam z całą odpowiedzialnością.