Shoefresh Reviews

Shoefresh Reviews

5.0

Excellent - based on 15 reviews

www.shoefresh.net
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (14)
Matej Mavsar
Matej Mavsar
2021-01-22
recommends
Odlično! plezalni čevlji, pancerji, box rokavice,.....Priporočam!
Advertisement
Asko Sakic
Asko Sakic
2019-12-10
recommends
Sem zelo zadovoljen z napravo Shoefresh, Posebej v deževnih dneh. Obutev je dezinficirana in suha v pol ure.
Aga Ta
Aga Ta
2016-11-20
recommends
Prfektna zadeva, ki je nepogtesljiva za mokre cevlje.
Andreja Šebenik
Andreja Šebenik
2016-11-20
recommends
Super zadeva. Mi jo doma vsi uporabljamo, kadar so čevlji mokri ali vlažni. Zelo smo zaovoljni.
Branko Bezgovšek
Branko Bezgovšek
2016-08-16
recommends
Aparat Shoefresh je zelo uporaben in razreši težave s potenjem nog, ki se pojavlja pri večjih aktivnostih, kot je igranje nogometa, tekanje... Čevlje hitro suši in jih razkuži, zato odpravi vse neprijetne vonjave. Aparat uporabljamo tudi za vsakodnevne čevlje in tako ohranjamo njihovo svežino. Priporočamo, saj je resnično ZELO UPORABNO. V primerjavi z odličnimi rezultati je strošek nakupa zanemarljiv.
Advertisement
Marko Strašek
Marko Strašek
2016-03-20
recommends
Da, zadeva deluje. Topel skoraj vroč zrak vam posuši čevlje, rokavice itd..., še prej pa vam dezinficira čevlje. Doma uporabljamo Shoefresh za košarkaške in kolesarske čevlje, v zimskem času pa rokavice in mokre škornje. Enostavno za uporabo, samo natakneš in zadeva sama (avtomatsko) začne sušiti. Od kar imamo Shoefres se ne sprašujemo ali so superge suhe. Zelo priporočam.
Karmen Berlovan Kunc
Karmen Berlovan Kunc
2016-01-12
recommends
Napravo uporabljamo šele kratek čas, vendar se je že pokazala za nepogrešljivo. Ker ima sin treninge tudi dvakrat na dan, nimamo pa neomejeno število superg, je shoefresh top stvar. Priporočam, definitivno
Viktorija Planinc
Viktorija Planinc
2015-12-31
recommends
Z uporabo Shoefresha smo zelo zadovoljni...Uporabljamo ga šele en mesec in so rezultati neverjetni..Priporočamo ga vsem, ki imajo težave s potenjem nog in posledično z vlažno in smrdečo obutvijo! :)
Samo Lahovnik
Samo Lahovnik
2015-12-09
recommends
Super stvarca za mokro obutev po napornem treningu.
Advertisement
Anna Paynich
Anna Paynich
2015-10-22
recommends
Shuefresh je naprava, ki jo uporabljam za dezinfekcijo plezalnih čevljev, ki jih nosim na boso nogo in funkcionira perfektno za zdrava stopala. Uporabljam ga tudi za izničiti vonj plesnih čevljev , ker jih uporabljam na dnevni bazi. S hčerko obe sušiva rolarje na njem in nama odlično služi. Prezadovoljna mama :-)
Heidi Klavžar
Heidi Klavžar
2015-09-02
recommends
Excellent - working as intended and also easy for kids to use.
Klemen Bedenčič
Klemen Bedenčič
2015-08-03
recommends
Zadeva funkcionira! Stestiral na starih čevljih, ki bi šli drugače v smeti, ker so kljub pranju v stroju smrdeli.
Igor Hočevar
Igor Hočevar
2015-05-21
recommends
Nora zadeva! Sem jo stestiral na 2 leti starih, smrdljivih copatih. V 10 min sterilizacije copati nimajo več vonja, kar me je res presenetilo. Zelo nam pomaga tudi pri otrocih, saj imajo pogosto mokre čevlje / superge, zahvaljujoč Shoefresh-u pa jih lahko že čez 15 min nazaj obuje, kar pa predstavlja bistveno manjši strošek, saj ne potrebujemo 3 pare obutve.
Advertisement
Sebastjan Brenčič
Sebastjan Brenčič
2015-05-02
recommends
Moja osebna izkušnja je, da brez te naprave ne poznam prave rešitve za mokro in prešvicano obutev. Preizkusil sem marsikaj, pa dolgoročno deluje samo Shoefresh. Vedno, ko pridem iz rekreacije, vem, kam bom postavil superge - na Shoefresh. In ko se program zaključi, 100% vem, da je vse razkuženo in posušeno. Tudi ocene prijateljev, ki ga imajo so, da je zadeva odlična.