Shipshapebarber

Shipshapebarber Reviews

Excellent rating
5.0
34 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (34)
Brecht De Ridder
Brecht De Ridder
2024.04.03
Advertisement
Miloš Cvetković
Miloš Cvetković
2024.03.21
To recommend, nice and cozy place with a great service. I will be back ✌️
Jan van Zon
Jan van Zon
2024.03.21
Great atmosphere and hospitality, with a nice drink served! Will definitely come again!
Simon Hunnerup Kardos
Simon Hunnerup Kardos
2024.03.13
Super great experience, in a relaxed atmosphere. 5/5
Klaas Schollaert
Klaas Schollaert
2024.02.15
Altijd begaan met comfort, voor de dorst altijd een remedie. Ontspannende top-ervaring!
Advertisement
Tom Schollaert
Tom Schollaert
2024.02.15
Hij neemt zijn tijd, muziek, drankje en vooral comfort.
Tantalic Maximus
Tantalic Maximus
2024.01.26
I was looking for a real, good guy, professional barber. And after a long search... I finally discovered that wonderful guy who is as good as a person than with cisors. I 100% recommend that place if you want a proper treatment. Thank you for being here.
Giovanni Sciancalepore
Giovanni Sciancalepore
2024.01.26
Louis Dumont
Louis Dumont
2024.01.18
Goeden service en knipt zeer mooi en netjes aou zeker een keer gaan 😉
Advertisement
Joris Pruymboom
Joris Pruymboom
2023.09.16
Vaste kapper gestopt wegens nieuwe uitdaging en bij Shipshape terecht gekomen. Super ervaring, clean cutting & good music. Kortom; aanrader!
Mohamed Haddad
Mohamed Haddad
2023.09.13
Best in town
William Charlier
William Charlier
2023.09.13
Al jaren klant van Salam. Hij heeft veel kennis van zaken en kennis en haalt enorm veel energie en voldoening uit zijn werk. Altijd uitstekende service en snit.
Stef Dewinter
Stef Dewinter
2023.09.06
Zalige, professionele barber! Altijd warm onthaal, leuke persoonlijke babbel en het belangrijkste: een fantastische knipbeurt!
Advertisement
Brendan
Brendan
2023.08.30
Best haircut I've had in Leuven! Great service
Xayehh
Xayehh
2023.08.27
A professional barber takes his time for the cut no rush everything to the last detail you feel like home🔥 I recommend it!
Bartender At Home
Bartender At Home
2023.08.24
Thanks Salam! Het is lang geleden dat ik nog een echte Barber heb ontmoet! Top werk! Top kerel! Top style!!! Sterke aanrader!!!
Maarten Aviron
Maarten Aviron
2023.08.23
Private barber shop with a nice view while you're getting cut. Passionate guy that knows his stuff!
Advertisement
Lander Claes
Lander Claes
2023.08.21
Top service en zeer clean qua haircut! Ben al 3 jaar klant en nog nooit klachten. Fijne sfeer tijdens de haircut en salam is altijd relaxed en klaar voor een babbel. Vakwerk !
Tim Bronselaer
Tim Bronselaer
2023.08.20
vakman in zijn werk en een super locatie .
Arno Dehairs
Arno Dehairs
2023.08.20
Neemt zijn tijd en doet exact wat men vraagt. Uitstekende knip en scheerbeurt, echt een aanrader.