Sevils Hairplace

Sevils Hairplace Reviews

Excellent rating
4.6
262 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (262)
S S
S S
2024.04.21
Advertisement
Ghiyath Fidda
Ghiyath Fidda
2024.04.20
Femke Van der Haag
Femke Van der Haag
2024.04.17
🩷
Reply from Sevils Hairplace 2023.12.30
Bedankt voor je review en heel veel Plezier ermee, tot de volgende keer.
Melanie Reuvers
Melanie Reuvers
2024.04.13
Ze zijn gewoon de aller beste💜 tis me eigen haar maar ze zijn de aller beste met alles
Reply from Sevils Hairplace 2024.04.20
Hoi Melanie, bedankt voor je review en heel veel plezier ermee.
Silvie
Silvie
2024.04.11
Topservice weer!
Reply from Sevils Hairplace 2023.11.11
Heel veel plezier ermee en tot de volgende keer.
Advertisement
karin klees
karin klees
2024.04.09
Prima kapster ook voor mensen met kort haar,fijne omgeving,en heel vriendelijk allemaal
Reply from Sevils Hairplace 2023.11.30
bedankt voor je review, heel veel plezier ermee en tot de volgende keer.
Marieke Spoor
Marieke Spoor
2024.04.06
Prachtig haar voor een betaalbare prijs. Meerdere malen te gebruiken en super goed en gezellig personeel. Een echte aanrader voor het zetten van langer en voller haar.
Reply from Sevils Hairplace 2023.11.29
Heel veel plezier ermee en tot de volgende keer.
Nadia Christofi
Nadia Christofi
2024.04.06
Super blij altijd
Reply from Sevils Hairplace 2024.04.20
Hoi Nadia bedankt voor je review en heel veel plezier ermee tot de volgende keer.
Jasmijn Oosterwijk
Jasmijn Oosterwijk
2024.04.05
Denken fijn met je mee en goede kwaliteit
Reply from Sevils Hairplace 2024.04.20
Hoi Jasmijn, bedankt voor je review, heel veel plezier ermee en tot de volgende keer.
Advertisement
claudia brouwer
claudia brouwer
2024.04.05
Leuk team heel vriendelijk en ben altijd weer gelukkig en heel tevreden ❤️
Reply from Sevils Hairplace 2024.04.20
Hoi claudia, bedankt voor je review en heel veel plezier ermee.
iris burger
iris burger
2024.04.04
Extensions zijn goed gezet, vriendelijke medewerkers Maar alsjeblieft, gebruik hitte bescherming als je stijltang gebruikt M'n haar net laten knippen en was helemaal gezond, nu is mn ponny gewoon gefrituurd. Ook is de kwaliteit van mn extensions en m'n eigen haar veel droger geworden Ben hier best wel verdrietig over
Marjolein Wetterhahn
Marjolein Wetterhahn
2024.04.04
Top salon. Fijne service, verstand van zaken.
Reply from Sevils Hairplace 2023.10.31
Heel veel plezier ermee! en tot de volgende keer
Loyality First
Loyality First
2024.03.31
Advertisement
Tanya Lukkien
Tanya Lukkien
2024.03.30
Afgelopen week heb ik balayage en hair extensions in mijn haren laten zetten, en ik ben er echt super blij mee. De nieuwe haren geven mij zo’n powerboost, echt precies wat ik nodig had. Omdat ik nog nieuw ben met hairextensions had ik een aantal vragen en zat ik hier en daar nog wat te twijfelen, samen hebben we het er hier over gehad en gaven ze mij advies wat het beste bij mijn haren zou passen. Ik ben er echt hartstikke blij mee, dankjewel!
Reply from Sevils Hairplace 2024.03.30
Hii Tanya bedankt voor je review en heel veel plezier ermee.
Malike Nurulla
Malike Nurulla
2024.03.30
Afschuwelijke extensions van mijn dochter!
leila crnovrsanin
leila crnovrsanin
2024.03.30
Ben vandaag bij Sevils Hairplace geweest en ben echt top geholpen. Ik ben voor een balayage behandeling geweest en alles werd goed besproken tijdens en vooraf aan de behandeling. Heel blij met het resultaat en zal zeker vaker langskomen!!!
Reply from Sevils Hairplace 2024.03.30
Hoi Leila, bedankt voor je review , heel veel plezier ermee en tot de volgende keer.
Natasja
Natasja
2024.03.30
Voor het eerst wave in laten zetten. Dit kon snel en gebeurde goed! Je ziet er niks van als ik mijn haar los heb. Ik ging voor volume en verlening. Nadat ik het toch nog iets te lang vond kon ik terug om het bij te laten knippen. Super goede service! Hopelijk geeft het weinig schade aan mijn eigen haar, en dan kom ik zeker terug!
Reply from Sevils Hairplace 2024.03.30
Hi Natasja bedankt voor je review en heel veel plezier ermee en tot de volgende keer.
Advertisement
J Dd
J Dd
2024.03.28
Ik kom bij hen altijd om mijn haren te kleuren en knippen. Tuana en Sevil zijn heel precies en netjes in hun werk en iedere medewerker is erg vriendelijk. Communicatie, hygiene, uitstraling van de winkel en de prijzen en de resultaten scoren dikke 5 sterren! Dankjewel meiden, ik ben altijd erg tevreden over jullie.
Reply from Sevils Hairplace 2024.03.29
hiii bedankt voor je review, heel veel plezier ermee en tot de volgende keer.
Shannon Hup
Shannon Hup
2024.03.22
Geweldig! Precies geworden zoals ik wou
Shannon Hup
Shannon Hup
2024.03.22
Geweldig! Precies geworden zoals ik wou
Reply from Sevils Hairplace 2024.03.29
heel veel plezier ermee en tot de volgende keer