Sessy.nl

Sessy.nl Reviews

Excellent rating
4.6
59 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (59)
Werkt vaker niet dan wel Hij heeft helaas heel weinig toegevoegd afgelopen7 maanden. Vaak contact gehad per mail. Soms doet hij het weken niet. Begin maart ging hij eindelijk overdag laden en in de avond leveren, verleden week een update gehad en weer doet hij het niet. Al 4 a5 dagen vol opgeladen maar levert niets in de avond. Voor dat geld helaas weinig voordeel. Wil gewoon zelf de controle hebben van laden en leveren. Oké er is een app maar die werkt ook niet. Wil gewoon een werkende accu waar ik nooit naar hoef om te kijken,
Reply from Sessy.nl 2024.03.22
Beste Jonathan, In het begin zijn alle andere communicatie momenten zijn over het dynamisch laden gegaan en toen was er geen verschil van 10 cent, wat nodig is voor laden en ontladen. Daarom gebeurt er dan niets. Als je zelf wil aansturen dan moet je de Sessy op de Open modus zetten, dan kun je hem aansturen via de MY HOME BATTERY app. We zien nu in de portal dat je Sessy op NOM staat maar dat de P1-dongel niet verbonden is. Om je zo goed mogelijk te helpen, stellen we voor om een uitgebreide belafspraak te maken waarin we stap voor stap door de instellingen gaan. Dit kan via info@sessy.nl. Groeten, Team Sessy.
Martin Wolsheimer
Martin Wolsheimer
2024.03.14
Op 17 oktober 2023 zijn mijn Sessy's geleverd en heb deze zelf geïnstalleerd. Wat ben ik tevreden met dit product en het bedrijf, is werkelijk geweldig! Een paar keer telefonisch en per mail contact gehad en altijd is de afhandeling perfect. In de winter periode is de opwek van de zonnepanelen niet voldoende om de accu's vol te krijgen maar sinds begin maart van dit jaar gaat het geweldig. Heb de Sessy's op NOM regeling staan en kom nu bijna iedere nacht door met de opgeslagen energie.
Geert
Netherlands | 2024.02.24
slimme batterij werkt perfect in combinatie met de homey Supermooi nederlands produkt. slimme batterij werkt perfect in combinatie met de homey. zelf flows programmeren is kinderspel. Nu is het wachten op het hoogseisoen voor negatieve prijzen, zodat de investering snel terugverdiend kan worden.
Jeroen Bakker
Jeroen Bakker
2024.02.14
Sinds november 2023 zijn wij eigenaar van 4 Sessy thuisbatterijen. Een prachtig Nederlands product. Het bestellen, de communicatie en toegankelijkheid van de klantenservice is goed en snel. Alsof je elkaar al jaren kent. Via https://jeroen.nl/over/thuisbatterijen kan je onze thuisbatterijen volgen.
Mattijs Poldervaart
Mattijs Poldervaart
2024.02.12
Leuk enthousiast bedrijf. Mooie techniek, goed werkende thuisaccu
Reply from Sessy.nl 2023.10.05
Hi Matthijs, bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Evelien van Sessy
Robert
Robert
2024.02.07
Reply from Sessy.nl 2024.02.08
Hi Robert, Jammer te horen dat je ontevreden bent. Mocht je nog geen contact opgenomen met ons. Wil je dat dan doen via info@sessy.nl? Dan proberen we je zo goed mogelijk te helpen. Groeten, Team Sessy.
Service na installatie De installatie van de Sessy ging snel en netjes en eerder dan ik had verwacht. Alleen moet je geen storing aan je apparaat krijgen, wat helaas bij ons is gebeurd. Ze beschikken blijkbaar niet over een storingsdienst. Dit betekent dat je bij planning uitkomt, die ook de planning doet van nieuwe apparaten. Deze plannen 2 weken vooruit. Dit betekent dat je bij een storing minimaal 2 weken moet wachten voordat je storing wordt opgelost. Ik overwoog nog een tweede aan te schaffen, maar dan wacht ik nu maar even mee. Mijn schoonzoon wilde er ook 1 aanschaffen, maar hij kijkt het nu liever ook nog even aan. Misschien toch een punt van aandacht om hier wat aandacht aan te geven. Dit soort ervaringen gaat jullie niet echt helpen bij verdere groei.

Date of experience: 30 January, 2024
Reply from Sessy.nl 2024.02.02
Hi Annerieke, Bedankt voor je feedback! Laten we voorop stellen dat we het natuurlijk vervelend vinden dat jouw Sessy een storing heeft gehad. Dit lossen we natuurlijk op en daar vragen we uiteraard niets voor want je hebt garantie! Als het een huishoudelijk kritisch apparaat zou zijn zouden we binnen no-time op de stoep moeten en willen staan. Sessy is dat niet, milieu en financieel-technisch gezien vinden we het niet verantwoord om zo te handelen. We sparren graag met je over hoe je dit traject anders zou willen zien zodat we wél voldoen aan jouw verwachtingen, maar ook onze prijs scherp kunnen houden. Groeten, Evelien van Sessy.
Henk Jan Strabbing
Henk Jan Strabbing
2024.01.25
Reply from Sessy.nl 2024.01.26
Bedankt Henk Jan!
Gert Rorije
Gert Rorije
2024.01.23
Snel geïnstalleerd door vakkundige mensen. Met een dynamisch contract heb je er geen omkijken maar naar. De slimme batterij regelt alles zelf.
Reply from Sessy.nl 2024.01.26
Hi Gert, Dit horen we graag! Bedankt voor je review. Groeten, Evelien van Sessy.
biek nijst
biek nijst
2024.01.23
Tja. Installatie ging vlot, na een ochtendje was de installateur weg. De Sessy doet het sindsdien vlekkeloos. In het begin hou je via de portal nog wel het laden en ontladen in de gaten. Inmiddels bijna nooit meer. want ja, waarom? Gaat altijd goed namelijk. Als de zon schijnt laadt die op. En als de zon weg is ontlaadt de batterij weer en heb ik gratis stroom. Dus. Best een saai ding eigenlijk. Precies wat ik wil.
Reply from Sessy.nl 2024.01.26
Hi Biek, Saai en betrouwbaar, precies wat we willen leveren :). Bedankt voor je review. Groeten, Evelien van Sessy.
Nick Bavinck
Nick Bavinck
2024.01.23
De Sessy is slimmer dan je verwacht. Leuk.
Reply from Sessy.nl 2024.01.26
Hi Nick, We maken Sessy met elke update nog slimmer, hopelijk kunnen we nog meer verbazen. Bedankt voor je review. Groeten, Evelien van Sessy.
Henk Landsheer
Henk Landsheer
2024.01.23
Ik heb een Sessy besteld in de beginperiode en daarbij heb ik geprofiteerd van korting en gratis installatie. De Sessy is een half jaartje later op zeer vakkundige wijze geinstalleerd in een halve middag. En sindsdien heb ik dus een thuisbatterij van 5kW. Daarmee kan ik prima toe met mijn bescheiden stroomgebruik. De zonnepanelen blaffen de batterij redelijk snel vol en dus draai ik vanaf het einde van de middag tot bedtijd op gratis zonnestroom! Geloof me, dat slaapt lekker, die gedachte! Uiteraard werkt het een en ander wat minder sensationeel in de ‘donkere dagen’, maar dat hoef ik vast niet uit te leggen. Maar ach….die donkere dagen liggen alweer achter ons. Dus typ ik dit stukje op…gratis stroom! Dus is mijn advies: “Don’t hesitate, have a Sessy-date!”
Reply from Sessy.nl 2024.01.26
Hi Henk, Fijn dat je als early adapter zo tevreden bent. We zijn blij met je als klant! Groeten, Evelien van Sessy.
Paul Peters
Paul Peters
2024.01.23
Sessy thuisbatterij de oplossing voor de afschaffing van de salderingsregeling mijn inziens
Peter van Egmond
Peter van Egmond
2024.01.20
Peter V E
Peter V E
2024.01.18
Henri Jansen
Henri Jansen
2024.01.17
Momenteel hebben we 3 Sessy's in werking. De mannen van Charged hebben goed meegedacht en een realistisch beeld gegeven. Techneuten die snappen wat er gevraagd wordt en die het ons mogelijk hebben gemaakt om meer onafhankelijker te worden in de energietransitie.
Sjef Vissers
Sjef Vissers
2024.01.17
Makkelijke installatie
Johan Betten
Johan Betten
2024.01.17
perfecte levering afspraak is afspraak ben er blij mee. ik heb er twee na installatie ging installateur weg moest alleen zelf nog even zelf instellen op de sessy portal. oei dacht ik gaat dat lukken nou het is net apple het wijst zich vanzelf zo makkelijk dikke TiEN
Reply from Sessy.nl 2023.12.14
Hi Johan, 'Net als Apple' Dat zijn de complimenten waar we heel blij van worden. Dankjewel! Groeten, Evelien van Sessy.
Kraatje Kraatje
Kraatje Kraatje
2024.01.17
Accu werkt goed, goede prijs. Service is snel en goed (is een startend bedrijf, gaat wel eens wat fout, maar lossen ze snel op). Enorm pluspunt is dat de accu aan te sturen is, de software wordt flink doorontwikkeld met een grote gebruikersgroep. De Sessy is heel eenvoudig te koppelen met home automation systemen en heeft zelfs een app. Je kunt dus je accu aansturen zoals je zelf wilt (of de standaard software gebruiken).
Herman Dute
Herman Dute
2024.01.16
Voor enige jaren geleden de keuze gemaakt om voor de Sessy-batterij te kiezen. Na toch wel lang zoeken was dit volgens mij met de kennis en informatie van toen omtrent de huisbatterij de beste keus. Ook de informatie die toen bekend was van de Sessy-batterij heeft voor mij de doorslag wel gegeven. Tot op heden daar absoluut nog geen spijt van gehad. Wel was het natuurlijk een behoorlijke investering die vooraf betaald moest worden. Daar kan natuurlijk altijd een risico aan zitten. Maar de informatie en kennis van Sessy gaf mij voldoende vertrouwen om hier vooralsnog niet aan te twijfelen. De eerste keus die ik heb gemaakt was voor twee Sessy-batterijen. Na een jaar hier mee ervaring opgedaan te hebben kwam ik er al vrij snel achter om het geheel uit te breiden met nog twee Sessy-batterijen. Dit mede omdat wij al jaren van het gas af zijn en extra opslag van stroom wel zo handig is. Met vier Sessy-batterijen kan ik ruimschoots voorzien in mijn stroomverbruik. Persoonlijk ben ik er altijd vanuit gegaan dat je niet moet kiezen voor de saldering, maar voor je eigen stroomverbruik! Saldering is mooi meegenomen, maar ik had toch al wel vrij snel twijfels of dit wel blijvend zou zijn. De realiteit bevestigt dit inmiddels ook al wel. Het bovenstaande valt of staat natuurlijk wel vanzelfsprekend dat de zon wel goed zijn best moet doen voor de zonnepanelen! Met de Sessy-batterij zijn ook meer mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld m.b.t. het dynamisch contract met de energieleverancier. De ervaring die ik inmiddels heb met de service en contacten met Sessy kan ik niet anders bestempelen als uitstekend! Er komt ook regelmatig informatie over de diverse ontwikkelingen die gaande zijn met de Sessy-batterij. Wij gaan in ieder geval met de Sessy-batterij zoals het er nu uitziet vol vertrouwen de toekomst tegemoet!