Serwis Klimatyzacji przy Ikea Lublin

Serwis Klimatyzacji przy Ikea Lublin Reviews

Excellent rating
4.7
151 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (151)
** Monia **
** Monia **
2023.11.29
Paweł Nowaciński
Paweł Nowaciński
2023.09.30
Aneta Grzegorczyk
Aneta Grzegorczyk
2023.09.07
To jest tylko nabijanie klimatyzacji,żaden serwis. Jeżeli jest usterka a nie brak czynnika to wyrzucone pieniądze w błoto.
Patrycja Kulig
Patrycja Kulig
2023.09.02
Critical
Punctuality
Andrzej Bober
Andrzej Bober
2023.08.30
Szybko i sprawnie. Polecam.
Karol Michałowski
Karol Michałowski
2023.08.27
Szybko tanio dobrze NAWET W SOBOTE PO 15 ;) polecam
Skilluuu
Skilluuu
2023.08.23
Critical
Professionalism
Pseudo serwis klimatyzacji, na samym początku lata przyjechałem do państwa, aby zrobić serwis (nabijanie, sprawdzenie szczelności, ozonowanie itd.) razem 175zł nawet do tej pory posiadam paragon w aucie. Całość trwała jakieś 1,5h. Jak się po tym czasie okazało, klimatyzacja się nie załącza (nie dmucha zimnym powietrzem), i ten niby serwis nic z tym nie może zrobić. Po 2 miesiącach gdy miałem czas wybrałem się do elektromechanika, ponieważ podejrzewane było, że problem leży po stronie elektroniki..., jak się okazało była to błachostka (nie zdradził przyczyny z racji, że to jest dla niego zarobek) za którą i tak musiałem zapłacić kolejne 350zł, lecz klima zaczęła działać jak należy, a na przyszłość pan elektromechanik mi powiedział, aby pilnować tych pseudo serwisantów bo to ich sprawka że klima nagle przestała działać, pomimo że wcześniej wszystko działało.
Reply from Serwis Klimatyzacji przy Ikea Lublin 2023.08.28
Tak. U Pana w aucie została sprawdzona szczelność, oczyszczony, osuszony układ, pełna próżnia 25 min, uzupełniony układ nowym olejem sprężarkowym, czynnikiem do pełna. Nie jest to nasza wina, że zepsuła się Panu elektronika w aucie. Jest to oszczerstwo, kłamstwo. Zagwarantowana możliwość odessania czynnika w przypadku konieczności naprawy. Nie wykonujemy napraw na miejscu i dlatego nasze usługi między innymi są TAK TANIE. W innym pseudo dobrym warsztacie zapłacił Pan 350 zł za BLACHOSTKĘ. Zapraszam na miejsce odessiemy uzupeknioną różnice czynnika, zalejemy starym olejem i zwrócę 175 zł. Zawsze gwarantujemy prłną satysfakcję, zadowolenie klienta, gwarancję, wsparcie przy naprawach itd.
Grzegorz Pęzioł
Grzegorz Pęzioł
2023.08.21
Pełny profesjonalizm szybko zdiagnozowany problem nieszczelności. Polecam
Sylwester Kożuch
Sylwester Kożuch
2023.08.17
Szybko i profesjonalnie 🙂
Julia
Julia
2023.08.17
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Świetne miejsce, doświadczeni pracownicy. Idealna lokalizacja. Polecam!!!!! Profesjonalizm.
Bernard Collie
Bernard Collie
2023.08.02
Super serwis, miła obsługa i dobrze cenowo w porównaniu do zakładach mechanicznych w Lublinie polecam, profesjonalne sprawdzanie szczelności z sonda wycieków wyróżnia też od innych
Piotr Suszyński
Piotr Suszyński
2023.07.25
Profesjonalne podejście do klienta, serwis klimatyzacji wykonany w całości, z nawiewów pachnie nowością, polecam! Na pewno wrócę w przyszłym roku.
Łukasz Zmysłowski
Łukasz Zmysłowski
2023.07.21
Diana Slobodianiuk
Diana Slobodianiuk
2023.07.19
Piotr Buda
Piotr Buda
2023.07.17
Karol Rymarz
Karol Rymarz
2023.07.12
Maciej Jastrzębski
Maciej Jastrzębski
2023.07.11
Ok i więcej nic nie trzeba. Profesjonalizm.
andrzej goral
andrzej goral
2023.07.11
Polecam. Sprawnie i profesjonalnie.
Mateusz Pe
Mateusz Pe
2023.07.11
Wszystko zrobione zgodnie ze sztuką. Polecam
Dariusz Maciąg
Dariusz Maciąg
2023.07.11
Super szybko tanio polecam.