Volvo dealer Serva Reviews

Volvo dealer Serva reviews

4.3

Good - based on 338 reviews

www.servavolvo.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (337)
Richie Mars
Richie Mars
2023-01-25
Bij Serva Nijkerk koop je veel meer dan alleen een Volvo. Auto gekocht bij Akshay Mansaram, top negeleiding en advies. Helaas een klein probleem met de verwarming. Ondanks dat het een "zo meenemen" auto was een goede fifty fifty regeling gekregen. Verder fijn en klantvriendelijk team en een fantastisch team in de werkplaats. Bedankt Serva!
Reply from Volvo dealer Serva 2023-01-26
Bedankt voor uw mooie review. Met vriendelijke groet / Med vänliga hälsningar, Team Serva A28
Katka Skvorova
Katka Skvorova
2023-01-17
Michiel van der Burgh
Michiel van der Burgh
2023-01-10
Reply from Volvo dealer Serva 2023-01-10
Bedankt voor uw review Met vriendelijke groet / Med vänliga hälsningar, Team Serva Amersfoort
Ate Atema
Ate Atema
2022-12-25
Kleine reparatie aan onze auto noodzakelijk. De ons bekende receptionist ontving ons weer op plezierige wijze. En na een poosje wachten, werden door een monteur gemeld dat de reparatie gedaan was. Kosten? Nee, dit was service! En dat is zo plezierig bij dit bedrijf, ze geven dat begrip nog inhoud!
Adriaan Bokhout
Adriaan Bokhout
2022-12-02
Dennis Buijs, dé salesman van het jaar. Eerder verraste hij ons bij de aankoop in maart jl van onze XC40 hybride met een gratis startkabel. Nu bij de bandenwissel met een gratis set Michelin 235/50 R19 winterbanden. Dus allen: op naar Serva A28 in Nijkerk waar het personeel een en al vriendelijkheid uitstraalt. Top 👍
Klaas De Vries
Klaas De Vries
2022-11-08
Hucky Schulz
Hucky Schulz
2022-11-08
Super freundliches und kompetentes Personal. 1a Fahrzeuge.
Sander Janssen
2022-11-04
Zeer prettige ervaring Zeer goed bedrijf, persoonlijk en professioneel. Uitstekende ervaring met verkoper Dhr. Mansaram. Vriendelijk, kundig, geïnteresseerd en denkt met de klant mee. Verder zijn alle medewerkers, van receptie tot aan de werkplaats, zeer klantvriendelijk. Aftersales regelt alles ook zeer netjes en verzorgd. Kortom, een bedrijf om aan te bevelen voor de aankoop van een auto.
Mika Molthoff
Mika Molthoff
2022-11-04
Dirk Theunissen
Dirk Theunissen
2022-11-04
Zeer vriendelijk geholpen door Mika tijdens het uitzoeken, de keuze stress van mijn kant en de periode tot en met aflevering. De whatsapp foto van afgeleverde maar nog ingepakte auto was daar een mooi voorbeeld van. Daarnaast is de auto ook precies wat ik er van had gehoopt en meer. Oftewel, zowel op gebied van service als kwaliteit een echte aanrader.
Carola Tibbe
Carola Tibbe
2022-11-02
Twee heren uit de werkplaats die zich, zonder dat ik een afspraak had, even snel mijn banden controleren en fixen. Dat is échte service. Helemaal top. Dank!
Eveline Visser
Eveline Visser
2022-10-26
Reply from Volvo dealer Serva 2022-10-26
Bedankt voor uw positieve beoordeling mevrouw Visser!
Pascal Verhoef
2022-10-24
Echte V O L V O liefhebbers Zo fijn dat je niet hoeft uit te leggen dat je ook je mooie oude V O L V O graag in topconditie wilt houden. Groet Pascal Verhoef
Mika Molthoff
Mika Molthoff
2022-10-22
Harrie J. Brakel
Harrie J. Brakel
2022-10-21
Professioneel, vriendelijk en meedenkend. Als klant voel ik me serieus genomen en geven ze mij constant het gevoel dat ik als klant terzake doe en dat zij er zijn om mij te helpen, ondanks het commercieel karakter van een dealer. Kortom, bijzonder prettige dealer van mijn favoriete automerk
Manuel Kanbier
Manuel Kanbier
2022-10-20
Reply from Volvo dealer Serva 2022-10-20
Bedankt voor uw positieve review. Met vriendelijke groet / Med vänliga hälsningar, Team Serva A28
Mika Molthoff
Mika Molthoff
2022-10-20
Reply from Volvo dealer Serva 2022-10-20
Beste meneer Molthoff, Bedankt voor uw positieve review. Met vriendelijke groet / Med vänliga hälsningar, Team Serva A28
Rachelle K. (Rach)
Rachelle K. (Rach)
2022-10-19
Gevraagd voor een rij klare auto. Banden niet uitgelijnd dit hebben we samen deels opgelost. Nu ineens distributie riem… deze is in zoverre staat. Dat is niet van afgelopen februari geweest. Er word slecht werk geleverd of half werk zodat je terug blijft komen en maar geld vangen. We hebben een heel groot bedrag betaald voor rij klaar en apk. En wat krijg je? Een auto die direct apk afgekeurd zou zijn. Rijdt je daar weg met kids in je auto. Volle vertrouwen. Maar de banden en distributie riem in deze staat… vreselijk en ongelofelijk slecht! Gaat ons geld! Slechte zaak
Andre Sikkes
Andre Sikkes
2022-10-17
Wilde een mercedes kopen nou nou nie goed...!
Mike Akkersdijk
Mike Akkersdijk
2022-10-04