Volvo dealer Serva Reviews

Volvo dealer Serva Reviews

4.4

Good - based on 563 reviews

www.servavolvo.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (562)
Murat
2024-02-22
Top servicešŸ‘ ik heb vandaag mijn nieuwe auto, de XC40, mocht ophalen. Ik ben ontzettend dankbaar aan Dhr. Mart Keuning; het hele proces van bestellen tot aflevering was uitstekend geregeld.
Alle de Vries
Alle de Vries
2024-02-21
Ben al een tijd klant bij Serva. Vertrouwd adres: ze zeggen wat ze doen, en ze doen wat ze zeggen.
Srujan Vishwanath
Srujan Vishwanath
2024-02-20
The quality and service of this place is amazing. I have my car for service in February 2024 and they did a splendid job. The annual maintenance cost is competitive compared to other Volvo dealers in the area. The staff are courteous and the space is lovely with spacious meeting rooms if you plan to wait while your car is getting serviced. Highly recommend this place for your Volvo car service.
Wilma Enderink
2024-02-20
Waardeloos bedrijf waar je geen afspraken mee kunt maken! Een afspraak gemaakt om een auto te bezichtigen. ( 2 keer telefonisch contact hierover gehad) reistijd voor ons ruim een uur. Blijkt bij aankomst de auto verkocht te zijn. Zeer slecht!!!!
Pvb-nl Geen
Pvb-nl Geen
2024-02-19
Uitstekende service. Komt afspraken na. Auto is top. Instructie is adequaat. Ook heel fijn dat de connectie met onze telefoons gelijk geregeld is.
rick veen
rick veen
2024-02-18
Super vriendelijk en goed geholpen nadat we gestrand waren met onze v70 . Snel een update van het probleem en een nette offerte.
Rebecca Heijliger - van Bijsteren
Rebecca Heijliger - van Bijsteren
2024-02-16
Nette dealer! Een auto gekocht in december maar achteraf niet naar wens doordat er wat technische mankementen waren. Dit is zeer netjes opgelost. Hier kun je echt blind een auto kopen. Goede communicatie en oplossingsgericht!
Bert Vermeer
Bert Vermeer
2024-02-16
Service aan onze v60 was goed. Nu aan het kijken voor een andere hybride auto. In nijkerk wordt je niet aangekeken door de verkopers, dus daar weg gegaan zonder iemand gesproken tehebben. In Amersfoort een proefrit gemaakt, maar had erg het gevoel niet door de verkoper serieus genomen geworden.
Reply from Volvo dealer Serva 2024-02-16
Hallo meneer Vermeer, Dat is niet de ervaring die wij u willen geven op het moment dat u bij ons komt. Graag zoeken wij samen met u naar een gepaste oplossing. Zou u een mail willen sturen naar fredspoel@servamobility.nl of kunnen bellen naar 033 460 30 01 zodat wij een gepaste oplossing kunnen vinden.
pecsi peter
pecsi peter
2024-02-15
Ton Hilhorst
Ton Hilhorst
2024-02-15
Alle jarenlang uitstekende ervaring met Serva , en ook nu weer bij de aankoop van een nieuwe auto via een prettig en professioneel contact met verkoopadviseur Berry van de Pol.
Erik Das
Erik Das
2024-02-14
Reply from Volvo dealer Serva 2023-08-03
Bedankt voor uw positieve beoordeling meneer Das! Wat moeten wij verbeteren om de 5e ster te bemachtigen? Met vriendelijke groet, Team Serva
Willem
Willem
2024-02-13
Elizabeth Portillo
Elizabeth Portillo
2024-02-12
Vriendelijk, bekwam en een goede luisteraar. Professional!
Van Schaik
2024-02-12
Teleurstellend en arrogant Afgelopen zaterdag in de showroom geweest om serieus te kijken naar een Volvo ex-30. Na 10 min. Gevraagd of een verkoper ons kon helpen. Dit kon maar na 1 min kreeg hij een telefoontje. Dit gesprek duurde zeker 15 min. Ondertussen maar even rondgelopen in de showroom. Bij terugkomst bij de verkoper was het gesprek ( eindelijk) net beƫindigd en ging hij zonder ons verder nog te zien staan andere mensen helpen. De arrogante houding ten top. Misschien geen zin om een nieuwe auto te verkopen? We zijn vlug weggegaan en voelen ons niet serieus genomen. We kopen de auto wel bij een andere dealer
Alexe Samson
Alexe Samson
2024-02-12
Yoram Nieuwenhuijs
Yoram Nieuwenhuijs
2024-02-09
Netjes de tijd genomen voor uitleg bij oplevering auto, vriendelijke medewerkers. Communicatie rondom levertijd/datum had beter gekund.
brett vanderweyden
brett vanderweyden
2024-02-06
Onlangs een Volvo S60 uit 2019 gekocht bij Serva in Nijkerk. Tijdens het aankoopproces - wat zeer vlot verliep - ben ik uitstekend geholpen door Akshay. Bij aflevering van de auto waren er nog enkele zaken die op een later moment moesten worden hersteld/opgepakt en ook dit is prettig verlopen. Al met al een fijne ervaring als koper en bij een volgende Volvo kom ik hier zeker terug!
Marc Lamers
Marc Lamers
2024-02-05
We hebben onlangs via Fred Spoel een Lynk & Co gekocht. Fred heeft aandacht voor de relatie die wat hem betreft voor de lange termijn moet zijn. Hij heeft ons prima geholpen. Hij was open, benaderbaar en oprecht. Dat gaf ons het vertrouwen dat we prettig vinden.
Frank Terwijn
Frank Terwijn
2024-02-05
Bij de koop van de auto heeft Mart en Fred ons enorm goed geholpen. Wij hadden een fout gemaakt bij de aanschaf. Het antwoord was niet ā€œTja dit is besteldā€. Er werd meegedacht en een oplossing gevonden om de fout te herstellen. Super dat hierin meegedacht werd. Opnieuw een dikke 10 voor de verkoopafdeling. De werkplaats is ook bekend en vol vertouwen breng ik daar mijn auto voor onderhoud.
Reply from Volvo dealer Serva 2023-10-26
Bedankt voor uw mooie beoordeling meneer Terwijn! Met vriendelijke groet, Team Serva
r schell
r schell
2024-02-04
klantvriendelijk