Volvo dealer Serva Reviews

Volvo dealer Serva reviews

4.3

Good - based on 297 reviews

www.servavolvo.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (296)
Arnoud
Arnoud
2022-06-21
Verified
Ik ben geen klant en toch geholpen. Kosteloos. Wat een positievf bedrijf!
Michael Semper
2022-06-20
ad van drongelen
ad van drongelen
2022-05-10
Verified
Perfect geholpen, prima service.
Reply from Volvo dealer Serva 2022-05-12
Beste heer Van Drongelen, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn om te lezen. Met vriendelijke groet, Team Serva A28
ivonne hoenderdaal
ivonne hoenderdaal
2022-05-10
Verified
Fijne toelichting verschillen onder de Volvo's
Danny Van Bergen
Danny Van Bergen
2022-05-07
Verified
Goed! Zoals we Volvo kennen. Prettig personeel en prima service. En nu ook weer uitstekend geholpen met de aankoop van een nieuwe auto. Volgens afspraak. Heel fijn!
Erwin Spekman
Erwin Spekman
2022-05-03
Verified
Pankaj Gupta
Pankaj Gupta
2022-04-26
Verified
i really liked the way staff explained issues in the car upfront and price as well. I get personal room to work on my laptop.Never feel like i am in garage. Totally recommend it
Robin Wongso
Robin Wongso
2022-04-17
Verified
Van de week binnengelopen bij de Serva in amersfoort, erg goed ontvangen en een informatief en nuttig gesprek gehad met Mitchell! Bij mijn volgende auto ga ik zeker weer naar Amersfoort.
Martin Brink
Martin Brink
2022-04-09
Verified
Top bedrijf met aan boord top mensen, vriendelijk en zeer deskundig, op ieder vlak.
Reply from Volvo dealer Serva 2022-04-09
Bedankt voor uw mooie beoordeling. Met vriendelijke groet / Med vänliga hälsningar, Team Serva A28
Eric Carbijn
Eric Carbijn
2022-04-08
Verified
Al bijna 20 klant. Erg tevreden, mooi bedrijf!
Bert Vermeer
Bert Vermeer
2022-03-15
Verified
Vlot en vriendelijk geholpen. Goed advies, zonder dat ik er klant ben.
Reply from Volvo dealer Serva 2022-04-09
Bedankt voor uw mooie beoordeling. Met vriendelijke groet / Med vänliga hälsningar, Team Serva A28
Wim Dommerholt
Wim Dommerholt
2022-03-11
Verified
Goede service en ontvangst
space
space
2022-02-27
Verified
Hugo
Hugo
2022-02-11
Verified
W Balk
W Balk
2022-02-10
Verified
7-02-2022 Vw Passat gekocht. Netjes en vriendelijk geholpen door Dennis Buijs. Auto werd keurig afgeleverd!
Reply from Volvo dealer Serva 2022-02-11
Beste meneer Balk, Bedankt voor uw review. Fijn dat de auto keurig aan u is afgeleverd. Wij wensen u veilige kilometers.
neumeyudelatmusicu
neumeyudelatmusicu
2022-02-08
Verified
Car was as described. Pleasant personal. Thank you for smooth transaction. Trusted dealer.
Ronan
Ronan
2022-02-03
Verified
frans hulsman
frans hulsman
2022-01-24
Verified
Jankees Verloop
Jankees Verloop
2022-01-23
Verified
Onderhandelen is lastig hier. Inruil bedrag absurd laag
Reply from Volvo dealer Serva 2022-01-25
Helaas bepaald de markt de inruilprijs op basis van vraag en aanbod van het betreffende merk dat u wilt inruilen. Uiteraard zijn en blijven wij altijd bereidt om te kijken naar een passende invulling van uw wensen. Met vriendelijke groet / Med vänliga hälsningar, Team Serva Amersfoort
anton van den berg
anton van den berg
2022-01-12
Verified