Volvo dealer Serva Reviews

Volvo dealer Serva reviews

4.3

Good - based on 314 reviews

www.servavolvo.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (313)
Babara Bieńkowska
Babara Bieńkowska
2022-09-27
Verified
Helmich Visscher
Helmich Visscher
2022-09-17
Verified
Noralie Gebremedhin
2022-09-12
Onbetrouwbaar in afspraken! Eind van de middag op zaterdag een afspraak gemaakt voor vandaag (maandag) om een auto te komen bekijken en proef te rijden. Qua prijs/inruil al besproken. Mijn man vrij van zijn werk en de oppas geregeld. Een uur voor de afspraak worden we gebeld 'helaas is de auto verkocht, er zijn net mensen komen binnenlopen'. Zoveel voor het maken van een afspraak; hadden jullie echt geen briefje erop kunnen doen 'tot en met vijf uur gereserveerd' of ons kunnen vertellen 'first come first serve'? Absoluut niet betrouwbaar dus!!
Siklody Peter
2022-09-06
100% and more I also bought my second Volvo from the Serva Co., a particulary good team, you will get the maximum and more!! Their best and most attentitive collegue is Mr. Henry van Dijk. Thank you again! Sincerelly Mr. Peter Siklody
John Stribos
John Stribos
2022-09-03
Verified
Full service Volvo dealer. Goede service. Vriendelijk personeel. Nieuw verkoop kent een behoorlijk wachttijd. Gelukkig hebben ze ook jonge occasions
Jan en Anthea van den Berg
Jan en Anthea van den Berg
2022-09-02
Verified
Zeven jaar geleden auto gekocht met verkeerde optie (panoramadak, terwijl we een open dakje wilde, maar dat bleek geen optie achteraf te zijn). Nooit een excuus gehoord of mogelijkheid tot oplossing. Mijn man rijdt overigens tot volle tevredenheid Volvo.
Jan en Anthea van den Berg
Jan en Anthea van den Berg
2022-09-01
Verified
Ooit auto gekocht met verkeerde optie. Nooit een excuus gehoord of mogelijkheid tot oplossing
Lars Lars
Lars Lars
2022-08-29
Verified
Bellen/mailen een proefrit niet uit zichzelf af terwijl de auto ondertussen verkocht is. Hier dien jezelf achter te komen. Edit als reactie op Serva: Klopt, nadat ikzelf contact heb opgenomen met jullie in eerste instantie, omdat de auto opeens op verkocht stond.
Reply from Volvo dealer Serva 2022-08-29
Beste Lars, Bedankt voor de feedback. Wij begrijpen de teleurstelling. Echter hebben wij u vanmorgen per telefoon en mail getracht te informeren over de gewijzigde beschikbaarheid van de beoogde auto. Uiteraard hebben wij ook een voicemail bericht bij u achtergelaten. Met vriendelijke groet / Med vänliga hälsningar, Team Serva A28
rob
rob
2022-08-15
Verified
W
rob
rob
2022-07-28
Verified
AR H
AR H
2022-07-27
Verified
Zeer vriendelijk geholpen door Hugo en Akshay.
André Smeekes
André Smeekes
2022-07-23
Verified
Mark Jansen
Mark Jansen
2022-07-22
Verified
Service met een grote S
Andrusenko Volodymyr
Andrusenko Volodymyr
2022-07-20
Verified
Bert D
Bert D
2022-07-13
Verified
Prima garage met prachtige auto's. Mooie zichtlocatie ook
Jan Evers
Jan Evers
2022-07-08
Verified
Cees Heijmeskamp
Cees Heijmeskamp
2022-06-22
Verified
Mooie zaak
Arnoud
Arnoud
2022-06-21
Verified
Ik ben geen klant en toch geholpen. Kosteloos. Wat een positievf bedrijf!
Michael Semper
2022-06-20
ad van drongelen
ad van drongelen
2022-05-10
Verified
Perfect geholpen, prima service.
Reply from Volvo dealer Serva 2022-05-12
Beste heer Van Drongelen, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn om te lezen. Met vriendelijke groet, Team Serva A28