Scooter Outlet Almelo

www.scooteroutletalmelo.nl

Scooter Outlet Almelo Reviews

Excellent rating
4.5
157 reviews Verified
Scooter Outlet Almelo
%title%

%offer%

Reviews ( 155 ) 4.5

Michalina Kunecka
Michalina Kunecka
2024.05.18
I was at work and the inner tube of my fat bike was flat. I came up with a solution to call Scooter Outlet to pick up my fat bike. I speak Polish and English myself, so I had my colleague translate because they indicated that they could hardly speak/understand English at all. They soon came to pick up the fat bike and they said it might be ready tomorrow or Tuesday, which was all fine! My gut feeling said something was wrong so I went by the next day to have a look. Once I got here I saw that they had left my fat bike against the wall outside without locks! I certainly didn't feel comfortable with this since this is an electric bicycle that costs around 1300 euros, which is quite a lot of money and attractive for thieves to take it away. I went inside and experienced a quite discriminatory and offensive situation. As was said that all bicycles are left outside without a lock and that this is common. I have asked several times why this is the case and I did not feel comfortable with this and was not answered or spoken to. I paid 10 euros for the collection costs and took my fat bike to Saban where I was kindly greeted and told that this would only cost me 40 euros and that I could pick it up the same day at 4:00 PM! Very unfortunate that it turned out this way, I will never go here again.
Advertisement
Patric Arcee
Patric Arcee
2024.05.18
Ik was aan het werk en mijn binnenband van mijn fatbike was lek , Hierbij kwam ik tot een oplossing om Scooter Outlet te bellen , om mijn fatbike op te halen . Ik zelf spreek pools en Engels dus ik liet mijn collega vertalen omdat hun aangaven geen Engels tot aan nauwelijks te kunnen spreken /verstaan . Ze kwamen al snel de fatbike ophalen en er werdt gezegd dat hij misschien morgen en anders dinsdag klaar zou zijn, dat was allemaal prima ! Mijn gevoel zei dat er iets niet klopte dus ben ik de volgende dag langs gegaan om te kijken. Hier eenmaal aangekomen zag ik dat ze mijn fatbike zonder sloten tegen de muur buiten aan hadden staan ! Hierbij voelde ik mij zeker niet fijn aangezien dit wel een elektrische fiets is wat rond de 1300 euro kost dat is behoorlijk veel geld en aantrekkelijk voor dieven om het zo mee te nemen . Ik ben naar binnen gegaan en ervaarde een behoorlijk discriminerend en aanvallende situatie. Zoals werdt verteld dat alle fietsen zonder slot buiten staan en dat dat gebruikelijk is. Ik heb meerdere malen gevraagd waarom dit zo is en ik mij hier niet prettig bij voelden en werdt en niet beantwoord of net te woord gestaan. Ik heb 10 euro voor de ophaal kosten betaalt en heb mijn fatbike meegenomen naar Saban waar ik vriendelijk te woord werdt gestaan en verteld werd dat dit mij maar 40 euro ging kosten en ik hem dezelfde dag nog om 16:00 kan ophalen! Heel jammer dat dit zo is gelopen , nooit meer weer ga ik hier heen.
Reply from Scooter Outlet Almelo 2024.05.18
Goedenavond Patric, jammer dat u het zo heeft ervaren u belde vrijdag 16:50 naar de zaak en hebben de fiets 17:00 opgehaald. Toen hebben we ook aangegeven dat die dinsdag sobieso klaar was. U kwam vanmorgen op de zaak dat de fiets vandaag klaar moest zijn om u morgen moest werken. Dat lukte ons helaas niet vanwege de drukte. Dat vond u zelf niet zo fijn terwijl dat wel was afgesproken. Toen belde u dat de fiets los stond en hebben we aangegeven dat er meerdere fietsen los stonden bij ons voor. Toen gaf u aan dat u dat niet fijn vind en de fiets zou ophalen. De reden van het ophalen was niet het los laten staan van uw fiets maar dat die vandaag niet klaar was.Jammer dat u het dan via een slechte revieuw kenbaar wilt maken. Gelukkig kunt u weer fietsen! Fijn weekend
L Rekers
L Rekers
2024.03.19
Top zaak! Vorige week een nieuwe scooter gekocht bij scooter outlet. Snelle service, goede service voor een eerlijke prijs. Echt een aanrader!!
Gerrit Tuin
Gerrit Tuin
2024.03.14
Zeer snel geholpen
Ludo
Ludo
2024.02.07
Even binnen geweest om een scooter uit te zoeken. Een ongelofelijke smerige sigarettenlucht binnen. De hele zaak stinkt ernaar en we waren snel weer buiten. Doorgereden naar den ham en daar de scooter gekocht.
Reply from Scooter Outlet Almelo 2024.02.07
Goedenavond Ludo, Wat jammer dat dit uw ervaring met ons is.Het klopt dat het stonk naar sigaretten lucht, we zijn op het moment bezig met een verbouwing boven de zaak.En de bouwvakkers die boven aan werk zijn hebben gerookt ja .Jammer dat we verder niets voor u konden betekenen.
Advertisement
Margreet Tode-Fons
Margreet Tode-Fons
2024.02.01
recommends
vriendelijke mensen vooralsnog geen problemen mee gehad
Margreet Tode
Margreet Tode
2024.02.01
Altijd vriendelijk
Andrejs Fjodorovs
Andrejs Fjodorovs
2024.01.20
Best goede winkel! Verantwoordelijk en klantgericht. Ik heb een pech gehad met mijn scooter die nog garantie had. Werd gratis opgehaald en zonder gedoe gerepareerd. Top service!
Michel Wissink
Michel Wissink
2024.01.04
Ik had de scooter na een grote beurt helaas meegekregen met een kapotte startmotor (ik kon bij vertrek nog 1 keer met veel lawaai starten; eenmaal thuis hield het op). Dit hebben ze netjes goedgemaakt door de scooter bij huis op te halen en - kosteloos gerepareerd - weer thuis te brengen.
Advertisement
Nolan Janssen Daalen
Nolan Janssen Daalen
2023.12.15
Wat een service, voor onze dochter scooter gekocht maar omdat ze der rijbewijs nog niet had lange tijd stil gestaan. Nu heeft ze al enige tijd haar rijbewijs en moest de scooter voor een beurt, uiteindelijk de beurt alsnog van de zaak zoals afgesproken bij aanschaf en dit alles in goed overleg en ook nog eens snel geholpen. Top bedrijf!!
Martijn Kraaijenzank
Martijn Kraaijenzank
2023.10.26
recommends
Top service, scooter was gevallen en hebben deze gelijk opgehaald en gerepareerd en teruggebracht! Bedankt voor de snelle service! Super tevreden!
Marysha van Hattem
Marysha van Hattem
2023.08.22
Erg tevreden over de service van Scooter Outlet Almelo. Onwijs klantvriendelijk, vakkundige heren en bieden altijd uitstekende hulp!
Public Public
Public Public
2023.08.17
Ben hier geweest. Ze hebben volgens de bon olie ververst, kleppen gesteld, en carburateur gereinigd. Olie was pikzwart toen ik het eruit liet lopen, dit heb ik laten zien en hierop werd gezegd dat dat niet mogelijk was, omdat er geen olie op het blok zat. Hoe ga je dan olie verversen als er geen olie op zit?. Carburateur en kleppen waren nog volledig smerig en vuil, dus hier zijn ze ook niet bijgeweest. Verlichting was gemaakt, deze deed het gewoon en ik heb hier ook geen opdracht voor gegeven om te maken. Toendertijd moest ik opnieuw geld betalen om de scooter na te laten kijken, nu kon het opeens kosteloos. Heb gezegd dat ik geen vertrouwen meer had in hun en mijn scooter, dus wat ik wou is helft van het geld terug. Geen antwoord op gekregen, de revieuw moest eraf en ik kon de scooter brengen. Nogmaals heb ik gezegd dat ik de scooter na dit gedoe niet meer gebruikte en ik er geen vertrouwen meer in had, en mijn geld de helft terug wou. Weer kreeg ik hetzelfde antwoord. Ik heb veel geld betaald voor niks. Te schandalig voor woorden. Kijk naar de fotos, feiten spreken voor zich.de enigste goede oplossing hier was geld terug.
Reply from Scooter Outlet Almelo 2023.09.12
Geachte meneer, we hebben meerdere keren contact met u gehad over uw scooter. U blijft er bij dat u hem wilt verkopen en er alles aan wilt doen, wij hebben er momenteel geen belang bij en hebben u dus ook geadviseerd dit via marktplaats te doen. Toen de scooter bij ons weg kwam, zijn de nodige werkzaamheden verricht en daar was u van op de hoogte. Daar heeft u dan ook voor betaald. Het verrast ons om te lezen dat u geen vertrouwen in ons had, omdat je constant hebt doorgevraagd of wij de scooter niet van u wilde kopen. Doordat u nu op alle mogelijke manieren probeert dat wij uw scooter toch maar kopen, is het voor ons duidelijk dat wij niks meer kunnen betekenen voor u. Destijds was de service top en mankeerde niks, nu wij geen interesse hebben in de scooter probeert u van alles. Wij kijken altijd graag naar een oplossing met de klant, maar dit is niet onze manier. Helaas kunnen wij u hiermee niet tevreden stellen. Wij wensen u veel succes.
Advertisement
Mellanie
Mellanie
2023.08.15
Scooter laten maken, bijna 300 euro kwijt. 2 dagen later hetzelfde probleem waar ik de Scooter voor bracht. Ik heb een monteur erbij gehad, die in militaire dienst mechanicus was. Hij heeft het lijstje erbij gepakt waarop vermeld stond wat er aan was gebeurd. Er stond onder andere dat de carburateur was gereinigd En dat de kleppen gesteld waren. Hij heeft de kappen eraf gehaald en mij laten zien dat er niets maar dan ook helemaal niets er aan is gedaan. Alles van binnen was nog vuil, en dat was niet het geval als ze hadden gedaan wat op papier stond. Het enigste wat ze hebben gedaan is de bougie schoongemaakt, zorgen dat de scooter niet uitviel, en een nieuwe achterband erop. En oh ja, ik moet natuurlijk niet vergeten het kentekenplaathouder vervangen. Deze was van saban scooters, maar hebben ze vervangen door scooter outlet, want hier hebben ze wel tijd voor. Opgebeld naar hun, kreeg ik te horen dat ik geen garantie erop had. Mijn scooter opkopen wouden ze niet, want ze voelden natuurlijk nattigheid. Iets later vroeg ik om een onderdeel wat ik nodig had zodat ik samen met de monteur weer kon proberen de scooter weer aan het lopen te krijgen, werd ik geblokkeerd op WhatsApp. Schandalig volk, al die scooterzaken, veeel laten betalen om je vervolgens op te lichten. Eigen scooters rijden natuurlijk perfect, maar beter breng je hier geen scooter heen, en haal je een eerlijke en goede monteur erbij.
Reply from Scooter Outlet Almelo 2023.08.08
Goedenavond beste Melanie, u overvalt ons aardig met uw bericht. Wij zijn hier niet van op de hoogte, dus wij komen graag met u in contact zodat u uw verhaal kan doen en wij kunnen kijken naar een passende oplossing. Wij zijn op dit moment gesloten ivm vakantie t/m 14 augustus. Er wordt nu niet op de mail, app en telefoon geantwoord. Graag vernemen wij daarna van u.
ama Jack fan A
ama Jack fan A
2023.06.16
Had interesse in een scooter! Nam contact op met het bedrijf! Had aantal vragen, waaronder betaling? Was eerlijk en open tegen de persoon i.v.m BKR! Vroeg of ik aan hem in drie termijnen kon overmaken met contract en al (formeel)! Kreeg een racistische opmerkingen (straks ben ik me geld en scooter kwijt)?
Reply from Scooter Outlet Almelo 2023.06.17
Beste meneer, wat spijtig om te lezen dat u het zo heeft ervaren. Wij hebben er totaal geen verkeerde bedoelingen bij gehad toen we u dit vertelden. Wij waarderen het dat u open en eerlijk bent geweest over uw situatie. Wij kijken altijd juist graag mee naar de mogelijkheden voor de klant. Helaas konden wij hierin niks betekenen, wij hadden het ook graag anders gezien. Nogmaals excuses.
jonathan hensley
jonathan hensley
2023.06.16
Top zaak, meerdere keren met mankementen aangeklopt en alles is netjes en snel opgelost. Bedankt!
harry schluter
harry schluter
2023.06.12
Goede service en zeer vriendelijk. En scherpe prijzen. Tevens hebben ze ook elektrische fietsen.
Advertisement
Paul Hofste
Paul Hofste
2023.05.25
margien meer
margien meer
2023.05.21
Herman van vele Namen
Herman van vele Namen
2023.05.20
Als kind kwam ik hier al in de supermarkt Joh Arends om er later vloerbedekking bij TCA te kopen en nu is het SOA met veel keuze, ophaalservice, reparatie, onderhoud en strakke prijzen...