Sanseværkstedet

www.sansevaerkstedet.dk

Sanseværkstedet Reviews

Excellent rating
5.0
11 reviews Verified
Sanseværkstedet
%title%

%offer%

Reviews ( 11 ) 5.0

Mielfh
Mielfh
2024.04.18
Den bedste tid i barselsboblen Jeg har gået til tumlastik hos Karoline, siden min søn var 2,5 måned (siden januar). Min søn og jeg ELSKER at komme til tumlastik hver onsdag! Her får vi både inspiration til at understøtte hans udvikling, samt hører om hans næste milepæle. Man kan virkelig mærke Karoline brænder for det hun laver. Vi nyder alle de hyggelige timer nede i sanseværkstedet og glæder os til de næste mange måneder der nede.
Charlotte
Charlotte
2023.11.29
Hyggelig og anbefalelsesværdig tumlastikhold (-: Min søn og jeg har hygget os meget med at gå til tumlastik hos Karoline en gang om ugen i 3 måneder. Atmosfæren og stemningen er super hyggelig, og vi har fået en masse gode lege og øvelser som vi bruger til dagligt der hjemme. En rigtig hyggelig aktivitet at gå til under barslen.
Christina Lillelund Roskvist
Christina Lillelund Roskvist
2023.05.13
Spændende, lærerigt og ikke mindst hyggeligt! Hyggeligt, inspirerende, motiverende, sjovt! Det er bare nogle af de ord der beskriver Sanseværkstedet. Vi elsker det, både mor, far og baby. Karoline er meget åben i forhold til at eksempelvis mænd også må komme med, er god til at rose børnene (som enhver forældre elsker), og så er hun god til at forklare hvorfor vi laver de lege og øvelser som vi laver. Hun er både professionel men også dejligt menneskelig og nede på jorden. Vi har kun været glade for at komme, og glæder os hver onsdag!
Stephanie Pico
Stephanie Pico
2023.05.12
Ros ros ros:-) Kæmpe stor ros til Karoline og Sanseværkstedet. Nyder at komme afsted hver uge med min søn. Der er så hyggelig en stemning på holdet, Karoline er meget nærværende, har en fantastisk sangstemme og er rigtig god til at tilgodese det enkelte barn. Jeg anbefaler alle at deltage på et hold hos Karoline:-)
Maj-Britt Kjærgaard
Maj-Britt Kjærgaard
2023.05.11
recommends
Karoline er sød og kompetent, hendes hold og hun selv oser af ro og nærvær. Det er en så skøn oplevelse for både børn og voksne❤️
Freja
Freja
2023.05.11
Vi glæder os altid til Mandag! Vi blev nød til at tage 8 uger mere efter første forløb, da vi ikke kunne undvære det. Karoline forstår virkeligt at gøre babygymnastikken hyggelig med sans for den gode stemning i fællesskabet, og samtidig et godt øje på det enkelte barn, og hvor det er i dets udvikling. Jeg føler ikke kun det er mit barn der får noget ud af det, men i den grad også mig som forældre. Vi glæder os altid til at det bliver mandag!
Kirstine Tinggaard Pedersen
Kirstine Tinggaard Pedersen
2023.05.11
Vi elsker begge at gå hos Sanseværkstedet! Vi elsker begge at gå hos Karoline på Sanseværkstedet! Hun formår at udfordre forælder og baby til at lære nye ting, på en tryg og yderst empatisk måde. Det er så dejligt at få inspiration til øvelser og lege med sin baby, og samtidig få fantastisk indsigt i de små udviklingstrin der skal til, for at ens baby f.eks. kan rulle rundt. Det er så tydeligt at Karoline bare brænder for babyer, og hun har bare helt styr på hvad hun laver. Vi glæder os til babygymnastik HVER gang!
Christina Liljendal
Christina Liljendal
2023.05.10
recommends
Vi siger mange tak for et skønt forløb. De bedste anbefalinger herfra❤️
Cathrine Littau Jespersen
Cathrine Littau Jespersen
2023.05.10
recommends
Stemningen er helt genial hos Karoline 👏🏼 Hun er meget nærværende og god til at have fokus på babyerne og have øje for hvor i deres udvikling de befinder sig. Hun er god til at køre et generelt program og så tilføje små øvelser eller bemærkninger til de babyer, der har brug for lidt ekstra “hjælp” eller som er uovertrufne til en specifik øvelse 🥰 Med sin smukke og blide stemme indfanger hun hurtigt babyerne og gør dem nysgerrige og trygge på samme tid. Der er en rigtig god jargon hos hende og hun er god til at prikke lidt til os mødre der synes stimulastik er hårdt for mor 🥵Helt igennem en rar og hyggelig oplevelse hver gang! En stor og varm anbefaling herfra!
Cathrine littau
Cathrine littau
2023.05.10
Stemningen er helt genial hos Karoline… Stemningen er helt genial hos Karoline 👏🏼 Hun er meget nærværende og god til at have fokus på babyerne og have øje for hvor i deres udvikling de befinder sig. Hun er god til at køre et generelt program og så tilføje små øvelser eller bemærkninger til de babyer, der har brug for lidt ekstra “hjælp” eller som er uovertrufne til en specifik øvelse 🥰 Med sin smukke og blide stemme indfanger hun hurtigt babyerne og gør dem nysgerrige og trygge på samme tid. Der er en rigtig god jargon hos hende og hun er god til at prikke lidt til os mødre der synes stimulastik er hårdt for mor 🥵 Helt igennem en rar og hyggelig oplevelse hver gang! En stor og varm anbefaling herfra!
Kia Elise Larsen
Kia Elise Larsen
2023.03.21
recommends
Vores absolut yndlingsting at gå til i barsels-tiden. Den stemning Karoline skaber er så hyggelig og alle de elementer hun bruger er virkelig en skøn oplevelse for både mor og barn. Og så er hun god til at snige lidt brugbar viden ind imellem sangene. Jeg elsker sanglege. Både fordi min dreng elsker når jeg synger for ham, men også fordi, det bliver sjovt at lave øvelser, når man kobler dem sammen med sang. Og så bliver det nemt lige at snuppe en sangleg derhjemme. At programmet primært består af alle mulige forskellige sanglege kom som en postiv overraskelse. Også at Karoline synger i kor og har sådan en sangstemme, hvor man glemmer at synge med, fordi man lytter til hendes stemme. Hvis du vil se hvad jeg mener, så se hendes højdepunkt på Instagram med “Øvelser” og “på mine hold” Det har samtidig været fedt at få nogle nye sange til repetoire. Og de er geniale til at berolige, stimulere og aktivere. Især navnesangen får min dreng til at falde helt til ro. Det er virkelig noget jeg stærkt kan anbefale at gå til. Vi har virkelig nydt det. Og Karoline er dygtig.