Sälj Bil Sverige AB

Sälj Bil Sverige AB Reviews

Excellent rating
4.9
153 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (153)
Superbra Blev uppringd av Johan som är inköpare tror jag, proffesionell och trevlig, han gav mig ett helt rimligt och vettigt bud som jag accepterade. Logistik Martin och Mattias som hämtade bilen var också kanon. 4 dagar efter första kontakt så var bilen hämtad och betald. 5st tummar upp till dessa. (Även om det gör lite ont i hjärtat att ha sålt bilen)
Missnöjd Ta det försiktigt med detta företag då de lovar att betala in kontant insatts för de vill hämta bilen. Sedan händer inget, han säljare E. säger att det tar 2 bankdagar innan pengarna syns. efter många försök att få tag på säljare E. För att få ett kvitto /bevis på att pengarna är inbetalda. Så hör han av sig att de hoppar av affären. Mvh missnöjd
Peter Strömbäck
Peter Strömbäck
2023.03.22
Smidig och seriös aktör, fick ett mycket positivt bemötande av Johan och affären löstes på bästa sätt.
Reply from Sälj Bil Sverige AB 2023.03.29
Hejsan Peter, Stort tack för er fina recension. Vi hoppas på ännu fler affärer i framtiden! Med vänliga hälsningar Sälj Bil-teamet
Trevligt folk snabb smidig affär bra bemötande
Erik Öberg
Erik Öberg
2022.12.28
Trevligt bemötande, Johan som var den säljare jag var i kontakt med var tillmötesgående och professionell. Snabbt, smidigt och problemfritt.
Reply from Sälj Bil Sverige AB 2022.12.28
Hejsan Erik, Stort tack för er fina recension. Vi hoppas på ännu fler affärer i framtiden! Med vänliga hälsningar Sälj Bil-teamet
Gusten Widén
Gusten Widén
2022.10.06
Ett seriöst företag som håller de som utlovats! Trevligt bemötande och smidig affär 👍
Reply from Sälj Bil Sverige AB 2022.10.06
Hejsan Gusten, Stort tack för er fina recension. Vi hoppas på ännu fler affärer i framtiden! Med vänliga hälsningar Sälj Bil-teamet
Lina Nori
Lina Nori
2022.10.06
Reply from Sälj Bil Sverige AB 2022.10.06
Hejsan Lina, Stort tack för er fina recension. Vi hoppas på ännu fler affärer i framtiden! Med vänliga hälsningar Sälj Bil-teamet
Peyam Berenji
Peyam Berenji
2022.10.06
Skickade in min bil till ett flertal handlare för försäljning, Rasmus ringer upp inom 30 min och gav överlägset bäst bud och dagen efter var bilen hämtad. Pengarna på kontot utan tjafs eller diskussion. Rekommenderas starkt!
Reply from Sälj Bil Sverige AB 2022.10.06
Hejsan Peyam, Stort tack för er fina recension. Vi hoppas på ännu fler affärer i framtiden! Med vänliga hälsningar Sälj Bil-teamet
Bilcenter Trekanten AB
Bilcenter Trekanten AB
2022.09.28
Tackar för flera Affärer! Albin mycket trevlig uppköpare! Snabbt enkelt smidigt! // Bilcenter Trekanten AB
Reply from Sälj Bil Sverige AB 2022.09.28
Hejsan, Stort tack för er fina recension. Vi hoppas på ännu fler affärer i framtiden! Med vänliga hälsningar Sälj Bil-teamet
Bosse Fäldt
Bosse Fäldt
2022.09.07
Reply from Sälj Bil Sverige AB 2022.09.08
Hejsan Bosse, Stort tack för din fina recension. Varmt välkommen åter! Med vänliga hälsningar Sälj Bil-teamet
Tim Johansson
Tim Johansson
2022.09.07
Reply from Sälj Bil Sverige AB 2022.09.08
Hejsan Tim, Stort tack för din fina recension. Varmt välkommen åter! Med vänliga hälsningar Sälj Bil-teamet
Skojarbolag Företaget verkar specialisera sig på att försöka köpa bilar så billigt som möjligt av privatpersoner. Kom med ett riktigt skambud. Låg inte ens i närheten av 10-15 andra. Axel Lindgren är den som försöker lura er! Andrahandsvärdet på begagnat har gått upp, så sälj inte er bil för billigt!
Mirlan Karbozov
Mirlan Karbozov
2022.07.11
det var en bra affär som nöjde båda parter
Reply from Sälj Bil Sverige AB 2022.07.11
Hejsan Mirlan, Stort tack för din fina recension. Varmt välkommen åter! Med vänliga hälsningar Sälj Bil-teamet
Leif Lindgren
Leif Lindgren
2022.07.07
Otroligt smidig affär. Perfekt bemötande från inköpare till chauffören som hämtade bilen. Som jag dessutom fick ett bra pris för.
Reply from Sälj Bil Sverige AB 2022.07.08
Hejsan Leif, Stort tack för din fina recension. Varmt välkommen åter! Med vänliga hälsningar Sälj Bil-teamet
Monica Fogelström
Monica Fogelström
2022.06.23
Reply from Sälj Bil Sverige AB 2022.06.27
Hejsan Monica, Stort tack för din fina recension. Varmt välkommen åter! Med vänliga hälsningar Sälj Bil-teamet
Jo
Jo
2022.06.22
Reply from Sälj Bil Sverige AB 2022.06.22
Hejsan Jo, Stort tack för din fina recension. Varmt välkommen åter! Med vänliga hälsningar Sälj Bil-teamet
paul ahlberg
paul ahlberg
2022.06.22
Mycke snabb och smidig affär.
Reply from Sälj Bil Sverige AB 2022.06.22
Hejsan Paul, Stort tack för din fina recension. Varmt välkommen åter! Med vänliga hälsningar Sälj Bil-teamet
Ørjan Nykmark
Ørjan Nykmark
2022.06.22
Jättetrevlig uppköpare. Fick ett bra bud för bilen och godkände budet via telefon. Logistiken vidare för besked om upphämtning av bilen tog för lång tid. Men trevliga killar som jobbar där.
Reply from Sälj Bil Sverige AB 2022.06.22
Hejsan Ørjan, Stort tack för din fina recension, vi ursäktar för det lilla dröjsmålet angående upphämtningen. Varmt välkommen åter! Med vänliga hälsningar Sälj Bil-teamet
Janolof Hellman
Janolof Hellman
2022.06.19
Kan varm rekommendera företaget Verkligen proffsigt och seriöst genomförd affär Nästa bilaffär , då vet vi vart vi vänder oss
Reply from Sälj Bil Sverige AB 2022.06.11
Hejsan Janolof, Stort tack för din fina recension. Varmt välkommen åter! Med vänliga hälsningar Sälj Bil-teamet
Koche Bil
Koche Bil
2022.06.15
Riktigt bra service, vi sålde en bil till Axel Lindgren på Sälj Bil Uppsala. En seriös bilhandlare som köper och säljer bra bilar.
Reply from Sälj Bil Sverige AB 2022.06.15
Hejsan, Stort tack för din fina recension. Varmt välkommen åter! Med vänliga hälsningar Sälj Bil-teamet