EKSPERCI KREDYTOWI SADECCY PARTNERS oferujemy kredyty hipoteczne, firmowe

EKSPERCI KREDYTOWI SADECCY PARTNERS oferujemy kredyty hipoteczne, firmowe Opinie

Opinie Doskonały
5.0
131 opinii Zweryfikowany
%title%

%offer%

Opinie (131)
Dariusz Kohl
Dariusz Kohl
2024.04.02
"Polecam współpracę, wszystko przebiegło bez żadnych komplikacji."
Odpowiedz z EKSPERCI KREDYTOWI SADECCY PARTNERS oferujemy kredyty hipoteczne, firmowe 2024.04.02
Serdecznie dziękujemy za opinię. Eksperci Kredytowi Sadeccy doradca kredytowy - kredyty hipoteczne
Kasia Chmielik
Kasia Chmielik
2024.03.11
Polecam! Za rady, doświadczenie, pełen spokoj i profesjonalizm 😉
Odpowiedz z EKSPERCI KREDYTOWI SADECCY PARTNERS oferujemy kredyty hipoteczne, firmowe 2024.03.13
Pani Kasiu kredyty hipoteczne pozyskujemy od 15 lat. Życzymy sobie więcej tak wspaniałych Klientów jak Wy. Mamy nadzieję, że Wasz kredyt hipoteczny zrealizuje Wasze marzenia i będzie się dobrze spłacał. Jeszcze raz dziękujemy i pozdrawiamy. Doradca kredytowy Eksperci Kredytowi Sadeccy
K P
K P
2024.03.09
Pełen profesjonalizm i doradztwo. Jestem bardzo zadowolony z pomocy pana Tomasza. Duże doświadczenie sprawiło, że procesy i procedury przebiegły sprawnie i skutecznie. Serdecznie polecam.
Odpowiedz z EKSPERCI KREDYTOWI SADECCY PARTNERS oferujemy kredyty hipoteczne, firmowe 2024.03.13
Kredyty Hipoteczne to nasza specjalność. Bardzo się cieszymy, że jesteście zadowoleni. Nasz doradca kredytowy robił wszystko co możliwe, aby raty kredytowe były dla Was skrojone. Cieszymy się, ze Wasz kredyt hipoteczny jest teraz bardziej optymalny niż wcześniej. Pozdrawiamy
Dominika Wiechecka
Dominika Wiechecka
2024.02.14
Serdecznie polecamy państwa Sadeckich! Wiedza nieoceniona! Kontakt telefoniczny, e-mailowy na najwyższym poziomie, jasno i przejrzysto wytłumaczone. Jeśli ktoś się jeszcze zastanawia nad wyborem osoby, która poprowadzi i przygotuje do kredytu hipotecznego - brać w ciemno! :)
Odpowiedz z EKSPERCI KREDYTOWI SADECCY PARTNERS oferujemy kredyty hipoteczne, firmowe 2024.02.19
Bardzo dziękujemy za miłe słowa oraz za pozytywną opinię dotyczącą naszej współpracy w kwestii zaciągnięcia kredytu hipotecznego. Cieszy nas niezmiernie, że mogliśmy pomóc Państwu w tym ważnym kroku. Jako doradca kredytowy staramy się zawsze zapewnić naszym klientom profesjonalną obsługę i kompleksowe wsparcie na każdym etapie procesu kredytowego. Jesteśmy wdzięczni za okazane zaufanie oraz za możliwość zaprezentowania Państwu najkorzystniejszych opcji kredytowych dostosowanych do Państwa potrzeb. Nasz zespół ekspertów kredytowych zawsze stara się działać w sposób transparentny, dostarczając pełnych informacji i odpowiedzi na wszelkie pytania związane z kredytem. Jeśli pojawią się w przyszłości jakiekolwiek pytania czy potrzeba dalszego doradztwa finansowego, proszę nie wahajcie się skontaktować. Jesteśmy tutaj, aby służyć pomocą i wsparciem. Jeszcze raz dziękujemy za wybór naszych usług oraz za pozytywną opinię. Życzymy Państwu wszystkiego najlepszego. Z poważaniem, Eksperci Kredytowi Sadeccy Ekspert Kredytowy
Dawid Rutkowski
Dawid Rutkowski
2024.02.14
Szczerze polecam, Pan Tomasz pomógł nam we wszystkim, załatwił kredyt taki jaki chcieliśmy, chociaż z naszą historią w banku nie było to łatwe 👍 polecam w 100%
Odpowiedz z EKSPERCI KREDYTOWI SADECCY PARTNERS oferujemy kredyty hipoteczne, firmowe 2024.02.19
Dziękujemy serdecznie za pozytywną opinię dotyczącą naszych usług w zakresie zaciągnięcia kredytu hipotecznego. Jesteśmy niezmiernie zadowoleni, że mogliśmy wesprzeć Państwa w tym ważnym kroku jakim jest finansowanie budowy domu. Jako doradca kredytowy i ekspert w dziedzinie finansów, naszym priorytetem zawsze jest zapewnienie Klientom kompleksowego wsparcia i profesjonalnego doradztwa. Cieszymy się, że nasze wysiłki przyczyniły się do Państwa zadowolenia i satysfakcji z otrzymanego kredytu. Zapewniamy, że będziemy kontynuować nasze starania, aby nasze usługi były na najwyższym poziomie, a nasi Klienci otrzymywali najlepsze rozwiązania finansowe dostosowane do ich potrzeb. Jeśli w przyszłości będą Państwo potrzebować dalszej pomocy związanej z kredytem hipotecznym lub innymi produktami finansowymi, prosimy o kontakt. Jesteśmy gotowi służyć pomocą i wsparciem w każdej kwestii związanej z Państwa finansami. Z poważaniem, Eksperci Kredytowi Sadeccy Ekspert Kredytowy
Marcin Setlak
Marcin Setlak
2024.02.13
Odbyłem kilka rozmów z różnymi doradcami, przy każdym miałem przeświadczenia, że ich poziom profesjonalizmu jest nie do końca zadowalający. Wtedy trafiłem na Pana Tomasza! Profesjonalne podejście, stały kontakt i wszytko dokładnie wytłumaczone. Polecam gorąco!
Odpowiedz z EKSPERCI KREDYTOWI SADECCY PARTNERS oferujemy kredyty hipoteczne, firmowe 2024.02.14
Serdecznie dziękujemy za Pańską opinię dotyczącą naszych usług w zakresie zaciągnięcia kredytu hipotecznego. Jako profesjonalny doradca kredytowy i ekspert w zakresie kredytu hipotecznego, zawsze staramy się dać wsparcie na każdym etapie. Doceniamy, że nasze starania są zgodne z Pana oczekiwaniami Jeśli w przyszłości będzie potrzebne wsparcie lub porady dotyczące kredytu hipotecznego lub innych produktów, jesteśmy do Pańskiej dyspozycji Raz jeszcze dziękujemy
Daria Cieślak
Daria Cieślak
2024.02.11
Bardzo polecam! Pan Tomek opowiedział nam o wszystkim, odpowiedział na każde pytanie, był do naszej dyspozycji praktycznie zawsze. Profesjonalne podejscie i duze wsparcie!
Odpowiedz z EKSPERCI KREDYTOWI SADECCY PARTNERS oferujemy kredyty hipoteczne, firmowe 2024.02.12
Dziękuję serdecznie za pozytywną opinię dotyczącą naszej współpracy w kwestii pozyskania korzystnego kredytu hipotecznego. Cieszę się, że mogłem wesprzeć Państwa w tym procesie i pomóc znaleźć najlepsze rozwiązanie. Niezmiernie miło słyszeć, że są Państwo zadowoleni z naszych usług. Jako doradca kredytowy zawsze działam profesjonalnie i skrupulatnie, dbając o to, aby klient otrzymał najkorzystniejszy kredyt hipoteczny. Jestem wdzięczny za okazane zaufanie i możliwość współpracy. Jeśli w przyszłości będą Państwo potrzebować dalszej pomocy czy doradztwa związanego z kredytem lub innymi produktami finansowymi, proszę śmiało się kontaktować. Jesteśmy tutaj, aby służyć pomocą i wsparciem w każdej kwestii związanej z Państwa finansami. Ponownie dziękujemy za wybór naszych usług i życzymy wszelkiej pomyślności Eksperci Kredytowi Sadeccy
Katarzyna Bojarska
Katarzyna Bojarska
2024.02.09
Z całego serca polecamy i jesteśmy wdzięczni! Jak kredy to tylko z NIMI! Jeszcze raz DZIĘKUJMY za WSZYSTKO!! 🙏😍
Odpowiedz z EKSPERCI KREDYTOWI SADECCY PARTNERS oferujemy kredyty hipoteczne, firmowe 2024.02.10
Dziękujemy bardzo za miłe słowa! Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszych usług dotyczących pozyskania korzystnego kredytu hipotecznego. Jesteśmy zobowiązani do zapewnienia Państwu najlepszej obsługi jako doradca kredytowy i ekspert w dziedzinie kredytów na dom. Kredyt hipoteczny to bardzo specyficzny rodzaj finansowania - ponieważ jak żaden inny pomaga w realizacji marzeń i pozostawia swój ślad na dziesiątki lat. Jeszcze raz dziękuję za zaufanie i wybór naszej firmy.
Kamil Janas
Kamil Janas
2024.01.15
Rewelacyjny kontakt i fachowa pomoc w uzyskaniu kredytu hipotecznego!
Odpowiedz z EKSPERCI KREDYTOWI SADECCY PARTNERS oferujemy kredyty hipoteczne, firmowe 2024.01.15
Dziękujemy serdecznie za pozytywną opinię dotyczącą naszej firmy i pozyskania dla Was kredytu hipotecznego. Cieszymy się, że możemy przyczynić się do realizacji Waszego celu. Zaufanie naszych, jest dla nas niezwykle cenne. Dziękujemy za współpracę i życzymy wiele radości oraz udanego rozpoczęcia życia w nowym domu! Jesteśmy do Waszej dyspozycji. Z poważaniem, Eksperci Kredytowi Sadeccy
Łukasz Myśliński
Łukasz Myśliński
2024.01.13
Profesjonalne usługi kredytowe idealne dla osób prowadzących działalność. Na tym polu bezkonkurencyjni. Polecam!
Odpowiedz z EKSPERCI KREDYTOWI SADECCY PARTNERS oferujemy kredyty hipoteczne, firmowe 2024.01.13
Panie Łukaszu, Pani Romo, Dziękujemy za pozytywną opinię na temat naszej firmy! Cieszymy się, że udało się nam zdobyć dla Was korzystny kredyt hipoteczny na wymarzony dom. Zadowolenie Klienta to dla nas priorytet, a sukces w uzyskaniu kredytu to dla nas ogromna satysfakcja. Dziękujemy za zaufanie i życzymy wiele radosnych chwil w nowym domku. Zdrówka dla całej Waszej rodzinki
Mateusz Krzyżanowski
Mateusz Krzyżanowski
2024.01.12
Fachowa pomoc, cierpliwość i dążenie do osiągnięcia celu. Z czystym sumieniem mogę polecić ekspertów kredytowych !!!
Odpowiedz z EKSPERCI KREDYTOWI SADECCY PARTNERS oferujemy kredyty hipoteczne, firmowe 2024.01.12
Panie Mateuszu. Dziękujemy serdecznie za wyjątkowo pozytywną opinię. Cieszymy się, że byliśmy w stanie sprostać Waszym oczekiwaniom i wspólnie uzyskaliśmy kredyt hipoteczny. Naszym priorytetem jest dostarczanie klientom usług finansowych na najwyższym poziomie, a Wasza satysfakcja stanowi dla nas najlepszą nagrodę. Jeśli pojawią się jakiekolwiek dodatkowe pytania w sprawach związanych z kredytami, jesteśmy zawsze do Waszej dyspozycji. Mamy nadzieję, że w przyszłości będziemy mogli kontynuować naszą owocną współpracę. Dziękujemy jeszcze raz za opinię i życzymy wielu sukcesów oraz radości z nowego mieszkania
Maciej Bugajski
Maciej Bugajski
2024.01.08
Zdecydowanie polecam! Eksperci Kredytowi Sadeccy pomogli nam w uzyskaniu dwóch kredytów hipotecznych, kiedy inni "pośrednicy kredytowi" nie chcieli podjąć się zadania, ponieważ było dla nich zbyt skomplikowane. Fachowa wiedza, świetny kontakt oraz tłumaczenie wszystkiego w bardzo przejrzysty sposób.
Odpowiedz z EKSPERCI KREDYTOWI SADECCY PARTNERS oferujemy kredyty hipoteczne, firmowe 2024.01.12
W naszym codziennym działaniu stawiamy na profesjonalizm i indywidualne podejście do każdego Klienta, co pozwala nam dostosować ofertę kredytową do Państwa unikalnych potrzeb. Zależy nam na tym, aby proces uzyskania kredytu był przejrzysty, efektywny i dostarczał satysfakcji naszym Klientom. Cieszymy się, że dostrzegają Państwo nasze starania oraz doceniają skuteczność naszych rozwiązań. Jeśli pojawią się jakiekolwiek pytania czy dodatkowe potrzeby, prosimy o kontakt. Jesteśmy do Państwa dyspozycji. Raz jeszcze dziękujemy za wybór naszej firmy i zaufanie, jakie nam Państwo okazali.
Sandra Plewa
Sandra Plewa
2023.12.18
Polecam serdecznie! Widać, że dla Pana Tomka to nie tylko praca ale i pasja i chęć pomocy innym. Dzięki Panu spełniają się marzenia. Jeszcze raz dziękujemy z mężem za pomoc! 🥰
Odpowiedz z EKSPERCI KREDYTOWI SADECCY PARTNERS oferujemy kredyty hipoteczne, firmowe 2023.12.18
Dziękujemy serdecznie. Wszystkiego dobrego na święta. Pozdrawiamy
Estera Machoń
Estera Machoń
2023.11.17
Bardzo się cieszymy, że nawiązaliśmy z Państwem współpracę. Zostaliśmy profesjonalnie zaopiekowani na każdym etapie procesu kredytowego. Jesteśmy pod wrażeniem Państwa znajomości branży i elastyczności względem potrzeb klienta. Serdecznie polecamy!
Odpowiedz z EKSPERCI KREDYTOWI SADECCY PARTNERS oferujemy kredyty hipoteczne, firmowe 2023.11.17
Współpraca z Wami była czystą przyjemnością. Życzymy Wam wszystkiego co najlepsze. Pozdrawiamy
Patryk Kłosowski
Patryk Kłosowski
2023.11.11
poleca
Bardzo polecam. Jestem mega zadowolony z konsultacji i ogromnej wiedzy. Otrzymałem multum wiedzy i informacji. Wcześniej rozmawiałem z kilkoma różnymi doradcami, PRZEPAŚĆ!!!
Bartosz Borowski
Bartosz Borowski
2023.10.31
poleca
Polecam z całego serca. Pan Tomek pomógł mi osiągnąć mało realny w moim przypadku cel. Na każdym etapie i w każdym momencie mogłem poczuć pełne wsparcie i zaangażowanie. Jeśli komuś zależy na obsłudze spraw kredytowych na najwyższym możliwym poziomie to nie może lepiej trafić. Wiem, że z pozostanę w kontakcie na dłużej, by tacy eksperci czuwali nad wszelkimi sprawami w tej tematyce. Wiedza, jakość, zaangażowanie. Wszystko na najwyższym poziomie.
Bartosz Borowski
Bartosz Borowski
2023.10.31
Polecam z całego serca. Pan Tomek pomógł mi osiągnąć mało realny w moim przypadku cel. Na każdym etapie i w każdym momencie mogłem poczuć pełne wsparcie i zaangażowanie. Jeśli komuś zależy na obsłudze spraw kredytowych na najwyższym możliwym poziomie to nie może lepiej trafić. Wiem, że z pozostanę w kontakcie na dłużej, by tacy eksperci czuwali nad wszelkimi sprawami w tej tematyce. Wiedza, jakość, zaangażowanie. Wszystko na najwyższym poziomie.
Odpowiedz z EKSPERCI KREDYTOWI SADECCY PARTNERS oferujemy kredyty hipoteczne, firmowe 2023.11.17
Panie Bartoszu, super było z Panem współpracować. Cieszymy się z osiągniętych celów. Życzymy wszystkiego dobrego. Pozdrawiamy
Marta Pietruszak
Marta Pietruszak
2023.10.13
Super obsługa, polecam! Pomoc bardzo przydatna, wszystko przyspieszyła
Odpowiedz z EKSPERCI KREDYTOWI SADECCY PARTNERS oferujemy kredyty hipoteczne, firmowe 2023.11.17
Dziękujemy serdecznie. Życzymy wszystkiego najlepszego.
Kinga Gomółka
Kinga Gomółka
2023.09.23
poleca
Polecam w 100%! Bardzo dobry kontakt, profesjonalne podejście - od początku do końca. Opieka nad całym procesem na najwyższym poziomie ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️. W trakcie rozmowy można przekonać się, jak dużą wiedzę i doświadczenie Państwo posiadają. Wszystko przekazują w przystępny, jasny sposób. Bezpośredni kontakt miałam z Panem Tomaszem (rewelacja!), jednak podziękowania za współpracę kieruję również do Pani Justyny :)
Odpowiedz z EKSPERCI KREDYTOWI SADECCY PARTNERS oferujemy kredyty hipoteczne, firmowe 2023.09.28
Pani Kingo, dziękujemy serdecznie za współpracę. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc w realizacji celów. Życzymy Pani wielu sukcesów. Oczywiście pozostajemy w kontakcie 😉 Pozdrawiamy
Kinga Gomółka
Kinga Gomółka
2023.09.23
Polecam współpracę z Państwem w każdym calu. :) Świetny kontakt, wszystko wyjaśniane na bieżąco. Bardzo przydatne wskazówki i rozsądne podejście. Jeśli jeszcze kiedyś przyjdzie mi skorzystać z podobnych usług, to na pewno z Państwa pomocą. Dziękuję!
Odpowiedz z EKSPERCI KREDYTOWI SADECCY PARTNERS oferujemy kredyty hipoteczne, firmowe 2023.11.17
Dziękujemy serdecznie. Również mamy nadzieję, że jeszcze kiedyś się spotkamy. Pozdrawiamy