Running Your Marketing

Running Your Marketing Reviews

Excellent rating
5.0
15 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (15)
Gerard van Nunen
Gerard van Nunen
2024.04.02
Met de hulp van Running Your Marketing hebben we meer inzicht gekregen hoe we de online zichtbaarheid van onze websites kunnen verbeteren. Door zijn uitvoerige rapport en gerichte adviezen kunnen we nu zelfstandig aan de slag om onze vindbaarheid te vergroten. Zijn benadering, die zowel grondig als praktisch is, heeft ons inzicht gegeven in SEO-strategieën die het verschil voor ons kunnen maken.
Corné van der Meulen
Corné van der Meulen
2024.03.21
Philip van Slooten van Running Your Marketing heeft geholpen onze websites www.beroepseer.nl en www.academieav.nl beter vindbaar te maken. Zijn gedetailleerde rapportage en praktische aanbevelingen hebben ons concrete bouwstenen geboden om onze online aanwezigheid te verbeteren. Ik beveel Philip van harte aan als je wilt werken aan de vindbaarheid van je website.
Den Herder
Den Herder
2024.03.20
Philip heeft ons uitstekend ondersteund bij zowel de opzet als het onderhoud van onze website. Zijn communicatie is direct en duidelijk, en hij heeft altijd een helder actieplan klaar. Dankzij zijn diepgaande technische kennis is Philip voor ons een onmisbare schakel geworden. Hij is proactief in het identificeren van potentiële problemen en verbeterpunten en lost deze snel en efficiënt op. Met Philip aan boord hebben we een zorg minder, waardoor we ons kunnen concentreren op onze kernactiviteiten.
Marco Vreede
Marco Vreede
2024.03.15
Philip heeft me uitstekend geholpen. Na een tijdje samenwerken een mooie stijging in seo traffic en conversie. Strategisch sterk, proactief en professioneel. Verdient zichzelf terug.
Nala Fredericks
Nala Fredericks
2024.02.29
Philip is een erg behulpzame en betrouwbare man. Hij weet waar hij het over heeft en past zijn kennis zorgvuldig toe!
Luan Baars
Luan Baars
2024.01.09
Voor de SEO van onze website heeft Philip een alomvattende analyse gemaakt met deskundig advies en actiepunten die wij binnen onze organisatie verder kunnen oppakken. Door gebrek aan interne beschikbaarheid hebben wij dit project bij Running Your Marketing uitbesteed en wij zijn zeer tevreden met het resultaat. Wij hebben nu de tools om stappen te maken op het gebied van SEO. Wanneer Philip mogelijkheden buiten de scope van de opdracht opmerkte, gaf hij dit ook bij ons aan. De samenwerking verliep erg soepel, de communicatie was duidelijk en afspraken werden nagekomen. Door drukte aan onze kant konden wij afspraken soms niet nakomen en hier werd flexibel mee omgegaan door Philip. Daarnaast was hij altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden. Ik zou Running Your Marketing aanbevelen voor wie op zoek is naar deskundig advies en klantgerichte service op het gebied van online marketing.
Apeldoorn 2000
Apeldoorn 2000
2023.10.13
Philip en ik zijn een paar jaar collega's geweest bij Vilans. Hele fijne samenwerking. Hij is heel prettig in de omgang en mooi om te zien hoe hij alles rustig en duidelijk uitlegt. En vooral heel veel kennis van zaken. Ik richt me inmiddels weer op mijn eigen bedrijf en zou Philip zeker inschakelen wanneer ik problemen met onze eigen site niet zelf kan oplossen.
Robin Hooiman
Robin Hooiman
2023.09.01
Uitstekende service en kwaliteit! Altijd goed bereikbaar en zeer professionele aanpak.
Kees Tillema
Kees Tillema
2023.08.29
Neemt je bij de hand Als kleine Stichting is een website belangrijk maar beschikken we niet over de kennis om die te maken. Running Your Marketing heeft ons bij de hand genomen, zowel qua ontwerp, inrichting en techniek. Met praktische tips, do's en dont's hebben we onze website nu naar tevredenheid in de lucht gekregen.
Niels Mijinke
Niels Mijinke
2021.12.24
Positive
Professionalism
Value
Paul Verdonck
Paul Verdonck
2021.04.29
Positive
Professionalism
Vriendelijke, behulpzame en bovenal professioneel
Uri Mazor
Uri Mazor
2021.04.29
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Snel en kwalitatief hoogwaardig werk om onze website helemaal om te bouwen en vindbaar te worden via de zoekmachines. Erg blij mee!
Joke Stephan
Joke Stephan
2020.05.16
Philip van Slooten houdt al jaren de SEO voor mijn website bij, tot volle tevredenheid. Recentelijk heeft hij ook mijn nieuwe website gemaakt, een intensieve klus. Ik heb weer gemerkt met hoeveel geduld en zorgvuldigheid hij volhoudt en het er niet bij laat zitten, ook bij het realiseren van lastige wensen van de klant.
Patricia Linhard
Patricia Linhard
2019.05.29
Afgelopen jaar heeft Philip onze volledige website in ere hersteld. Met geduld, constructief overleg en vakmanschap werd het niet alleen weer een mooie actuele website maar was hij ook direct weer veel beter vindbaar op het web. Dat alles met zeer redelijke facturering gezien de complexiteit van de verrichte arbeid. Van harte aanbevolen! Patricia linhard District ten seventy one