Running Performance

Running Performance Reviews

Excellent rating
5.0
60 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (60)
Jacek Jodłowski
Jacek Jodłowski
2021.02.01
Od wielu lat uprawiam bieganie rekreacyjne z reguły po kilka kilometrów 5 x w tygodniu. Od 10 lat miałem nawracające kontuzje, które powodowały, że musiałem przerywać bieganie na kilka tygodni a najdłużej na 9 m-cy. Było to dla mnie bardzo uciążliwe, gdyż bieganie, choć zupełnie amatorskie (dwa razy za namową syna wystartowałem w biegu na 10 km w Krynicy) pozwalało mi utrzymać sprawność fizyczną, zregenerować siły po pracy i dawało możliwości kontaktu z przyrodą. Zasięgałem opinii lekarzy, fizjoterapeutów i trenerów biegania. Jednak po krótkich lub dłuższych okresach poprawy (ostatnio coraz krótszych) bóle łydki nawracały i praktycznie uniemożliwiały normalny trening. Dzięki Krzyśkowi, któremu jestem bardzo wdzięczy, powróciłem do normalnego biegania, bóle łydki nie nawracają (od ok. 9 m-cy) a ja przy okazji poprawiając technikę biegu, biegam co-najmniej 30 sec szybciej na kilometr. Krzysiek zwrócił mi uwagę na liczne błędy w technice, które były najpewniej przyczyną moich kontuzji. (Być może trochę pomaga też pas i ćwiczenia w związku z przodopochyleniem miednicy). Zalecił ćwiczenia wzmacniające mięśnie głębokie (core) oraz mięśnie mające główne znaczenie przy bieganiu. Do tej pory tylko biegałem, nie dbałem o inne elementy treningu. Bardzo użyteczne (w tym również również zahasłowane) są ćwiczenia zamieszczone na stronie Rumnning Performance, które staram się regularnie wykonywać. Krzysiek wykonał mi też test mleczanowy, co pozwoliło mi zorientować się w mojej wydolności. Reasumując: pełny profesjonalizm, luz, dystans do przekazywanych treści, dowcip, życzliwość i zaangażowanie. Dziękuję Jacek Jodłowski
Advertisement
Jacek Jodłowski
Jacek Jodłowski
2021.01.24
Od wielu lat uprawiam bieganie rekreacyjne z reguły po kilka kilometrów 5 x w tygodniu. Od 10 lat miałem nawracające kontuzje, które powodowały, że musiałem przerywać bieganie na kilka tygodni a najdłużej na 9 m-cy. Było to dla mnie bardzo uciążliwe, gdyż bieganie, choć zupełnie amatorskie (dwa razy za namową syna wystartowałem w biegu na 10 km w Krynicy) pozwalało mi utrzymać sprawność fizyczną, zregenerować siły po pracy i dawało możliwości kontaktu z przyrodą. Zasięgałem opinii lekarzy, fizjoterapeutów i trenerów biegania. Jednak po krótkich lub dłuższych okresach poprawy (ostatnio coraz krótszych) bóle łydki nawracały i praktycznie uniemożliwiały normalny trening. Dzięki Krzyśkowi, któremu jestem bardzo wdzięczy, powróciłem do normalnego biegania, bóle łydki nie nawracają (od ok. 9 m-cy) a ja przy okazji poprawiając technikę biegu, biegam co-najmniej 30 sec szybciej na kilometr. Krzysiek zwrócił mi uwagę na liczne błędy w technice, które były najpewniej przyczyną moich kontuzji. (Być może trochę pomaga też pas i ćwiczenia w związku z przodopochyleniem miednicy). Zalecił ćwiczenia wzmacniające mięśnie głębokie (core) oraz mięśnie mające główne znaczenie przy bieganiu. Do tej pory tylko biegałem, nie dbałem o inne elementy treningu. Bardzo użyteczne (w tym również również zahasłowane) są ćwiczenia zamieszczone na stronie Rumnning Performance, które staram się regularnie wykonywać. Krzysiek wykonał mi też test mleczanowy, co pozwoliło mi zorientować się w mojej wydolności. Reasumując: pełny profesjonalizm, luz, dystans do przekazywanych treści, dowcip, życzliwość i zaangażowanie. Dziękuję Jacek Jodłowski
Krzysztof Kancerski
Krzysztof Kancerski
2020.10.27
Running Performance to profesjonalne, merytoryczne oraz indywidualne podejście do zawodnika. Treningi planowane w oparciu o aktualną analizę i ocenę wytrenowania, zarówno zaawansowanej osby jak i zaczynającej przygodę z bieganiem. Aktywności monitorowane są przez bardzo użyteczną i czytelną platformę oraz bezpośredni kontakt i wymianę informacji z trenerem. W moim przypadku pozwalało to na ich modyfikację w zależności od bieżących postępów i własnych odczuć. Trening „pod okiem” Krzysztofa Janika to nie tylko bieganie, to także dopasowanie ćwiczeń Core & Strength oraz okresy regeneracyjne, to wspólna praca, zaangażowanie oraz poczucie humoru i luz, to nie sztampa to poznawanie i znajmość zawodnika. Po doświadczeniach pierwszego sezonu (treningach, obozach biegowych i startach) pozostaję z Running Performance i trenerem Krzysztofem Janikiem.
Leszek Dyczyński
Leszek Dyczyński
2020.10.26
Z RP trenuję blisko 2 miesiące. Bardzo dobry kontakt z trenerem jest podstawą w takiej współpracy. I tu funkcjonuje to wyśmienicie. Dodatkowo fajna platforma do synchronizacji treningów i komunikacji z zespołem. Poprzednio wypełniałem excela i odsyłałem trenerowi. W RP rejestrujesz trening, który sam się wrzuca na platformę i po sprawie. Pod skrzydłem Krzysztofa Janika w końcu czuję, że jestem prowadzony a nie tylko odhaczam treningi z przesłanej rozpiski. Dotychczasową współpracę oceniam wzorowo i z czystym sumieniem polecam zespół z RP.
Ana Karla Díaz Rodríguez
Ana Karla Díaz Rodríguez
2020.10.14
I strongly recommend Running Performance. I have been training with coach Krzysztof Janik for four months now and have improved a lot my endurance and velocity. The training plan is smooth and progress regularly. The website is very convenient for those who, like me, live outside Poland and interact online with the coach. It makes the plan easy to follow, and the communication is always fluid. As a plus, it's integrated with Strava! With Running Performance you will work hard, but with the constant work you would be able tackle every challenge!
Advertisement
Ana Karla Díaz Rodríguez
Ana Karla Díaz Rodríguez
2020.10.12
I strongly recommend Running Performance. I have been training with coach Krzysztof Janik for four months now and have improved a lot my endurance and velocity. The training plan is smooth and progress regularly. You will work hard, but with the constant work you can tackle every challenge!
Andras Orban
Andras Orban
2020.10.05
I am (42) working with Michał for the last 1.5 years. Although I don't speak Polish, the collaboration is really smooth and effective. I really like how Michał is spot-on, doesn't sugarcoat and gives me regular advice. The training is challenging but still sustainable. I was able to improve my marathon PR significantly every time I raced so far (3:28 -> 3:13 -> 3:05). Looking forward to many more years to come.
Ewa Janik
Ewa Janik
2020.08.23
Doskonali trenerzy! Pomagają żyć zdrowo i aktywnie nawet osobom 60+? Dziękujemy!
ADAM JAGODA
ADAM JAGODA
2020.08.03
Wielkie uznanie i podziękowanie dla Rafała za doskonały kontakt, znakomite wyczucie moich potrzeb i możliwości biegowych, profesjonalne podejście do przygotowanych planów treningowych, które doprowadziły mnie do wymarzonego ukończenia Biegu Rzeźnika 2020. Teraz przede mną nowe wyzwanie - oczywiście z Rafałem w roli trenera, bo zwycięskiego składu się nie zmienia.
Advertisement
Monika O
Monika O
2020.07.18
Korzystam z usług dietetyka sportowego. Dzięki Michałowi uczę się gotować, jeść smacznie, zdrowo i rozsądnie. Posiłki są urozmaicone i przepyszne. Mam mnóstwo energii w trakcie ćwiczeń! Nie tęsknię aż tak bardzo za słodyczami :-)
Piotr Dydio
Piotr Dydio
2020.07.05
Gorąco polecam usługi diety sportowej jak i trening biegowy, ja dzięki temu schudłem i poprawiłem swoją technikę biegową.
Mateusz Kępa
Mateusz Kępa
2020.06.30
Treningi z Running Performance pod okiem Krzysztofa Janika to niezły wycisk ;D ale też ogromna satysfakcja i rewelacyjne efekty. Pełen profesjonalizm, ogromna wiedza i doświadczenie. Dziękuje i POLECAM każdemu niezależnie od celu!
Jarek Dabrowski
Jarek Dabrowski
2020.05.04
Bardzo fachowy portal, indywidualne podejście do zawodników a z drugiej strony różne narzędzia do samodzielnego wykorzystania! Fantastyczne treningi online!
Advertisement
Rafał Chłopek
Rafał Chłopek
2020.05.04
Dobra współpraca ,profesjonalne podejście w realizacji treningu i osiąganiu celu. Polcam
Mariusz Krzysiek
Mariusz Krzysiek
2020.04.12
Absolutnie polecam! Współpracowaliśmy jakiś czas temu i był to czas moich największych postępów. Pracuję teraz sam, ale nadal miło wspominam każdy wpisany do tabel trening i przyjemność otrzymywania mailem kolejnego planu :)
Paweł Zając
Paweł Zając
2019.11.12
Bardzo dobry trener. Cierpliwie odpowiada na wszelkie pytania. Układa plan uwzględniając możliwości i ograniczenia podopiecznych.
Paweł Wiercioch
Paweł Wiercioch
2019.11.05
Szczerze polecam, pomimo małej ilości czasu, udało się poprawić technikę biegu i rozpisać trening, który doprowadził mnie do zamierzonych rezultatów. :)
Advertisement
Andrzej Tereda
Andrzej Tereda
2019.09.29
Polecam wszystkim analizę biegową Krzyśka. Świetny merytoryczny materiał dzięki któremu mam solidny plan na kolejny sezon biegowy i poprawę dotychczasowych wyników!
Katarzyna Swiatek
Katarzyna Swiatek
2019.07.05
Polecam wszystkim współpracę z Running Performance
Rafal Tichoruk
Rafal Tichoruk
2019.06.17
Najważniejsze korzyści ze współpracy z Krzyśkiem to brak kontuzji (trenując samemu często borykałem się z dolegliwościami ) i zdobyta wiedza na temat jak wygląda prawdziwe trenowanie. O znacząco poprawionej życiówce nie wspominam bo to produkt uboczny bardzo dobrej opieki trenerskiej.