RTO AUTOSERVICE B.V. - Bosch Car Service - Bovag

RTO AUTOSERVICE B.V. - Bosch Car Service - Bovag Reviews

Good rating
4.3
389 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (383)
Harry Sterken
Harry Sterken
2023.11.05
Advertisement
Frederik Van De Rijt
Frederik Van De Rijt
2023.11.03
Ik heb hier een Mazda 6 gekocht. Aangezien ik 2,5 uur moest rijden heb ik de auto meteen meegenomen, tot zover was alles prima. Na 2 uur rijden begon de auto te stotteren. Het bleek dat de beurt die hij net gehad zou hebben, een paar jaar oud te zijn. Alle filters zaten verstopt, olie en dieselfilter waren bijna niet los te krijgen en vol troep. ik heb de auto nog geen week maar heb al voor €500 kosten gehad. Update 03/11/2023 Met dank aan garage Schakenraad in Mill, ook lid van de Bosch car service, wordt er constructief aan de niet zo kleine issues gewerkt, welke nog steeds niet zijn opgelost. Inderdaad heeft RTO aangeboden dat ik de auto kan brengen. Daar was ik op zich niet op tegen , maar gaf aan dat dit via de garage dient te lopen die mij tot nu toe excellent heeft geholpen de storingen op te lossen. Jammer dat de situatie zo gebagatelliseerd word.
Reply from RTO AUTOSERVICE B.V. - Bosch Car Service - Bovag 2023.11.03
Beste,  U heeft bij ons de Mazda 6 gekocht die inderdaad per direct mee is gegaan bij de verkoop. Op de terugweg van uw rit huiswaarts is aan het licht gekomen dat de auto een kleine storing heeft waardoor hij op sommige momenten in houd onder het rijden. Aangezien u een excellent garantie pakket bij de auto heeft kunt u dus bij iedere willekeurige bosch car service terecht voor een diagnose / reparatie van de auto. Nu meermaals naar de auto is gekeken en er meerdere diagnoses zijn gesteld is het probleem nog niet verholpen. Wij hebben u aangeboden om de auto hier naar toe te brengen en dan te gaan kijken of wij het probleem voor u kunnen oplossen maar daar staat u helaas niet voor open. Met vriendelijke groet, RTO Autoservice
Gerlof Piek
Gerlof Piek
2023.10.17
Michel Vrielink
Michel Vrielink
2023.10.11
Rto autoservice is enorm behulpzaam geweest bij de aankoop van onze auto. Reparaties die noodzakelijk waren werden netjes onder garantie uitge voerd . Met name heel veel complimenten voor Alfred , wat een enorme held is dat!!! Heel erg goed bezig en een sieraad voor dit autobedrijf !
Frederik Van De Rijt
Frederik Van De Rijt
2023.10.10
Ik heb hier een Mazda 6 gekocht. Aangezien ik 2,5 uur moest rijden heb ik de auto meteen meegenomen, tot zover was alles prima. Na 2 uur rijden begon de auto te stotteren. Het bleek dat de beurt die hij net gehad zou hebben, een paar jaar oud te zijn. Alle filters zaten verstopt, olie en dieselfilter waren bijna niet los te krijgen en vol troep. ik heb de auto nog geen week maar heb al voor €500 kosten gehad.
Advertisement
WIM PILKES
WIM PILKES
2023.10.07
Auto ongezien aangeschaft en na een maand opgehaald auto stond netjes gepoetst en onderhouden klaar Hele nette service van dit bedrijf het aanbevelen waard
Martijn Stavorinus
Martijn Stavorinus
2023.10.06
RTO Valthermond is een hele prettige garage. Breed assortiment aan occasions. Ik heb hier zelf een Corsa GSi aangeschaft met een garantiepakket. Er bleek vrij snel wat mis met de auto, echter is RTO enorm behulpzaam. Zeuren nergens over en fixen het! De auto is helaas al 2x terug geweest in 2 maanden, maar het feit dat het mij niks kost en dat ik elke keer netjes een leen-auto mee krijg is natuurlijk super! Ik kan merken dat zowel ik als RTO baalt van de mankementen van de auto, deze waren niet te voorzien en zijn net vette pech... Bedankt rto dat jullie mij steeds zo vriendelijk helpen! Voor mijn volgende auto in de toekomst zal ik zeker jullie aanbod weer bekijken!!
Hakan Bor
Hakan Bor
2023.10.03
Een echte vakgarage. Vriendelijk personeel, goede prijzen. Geen problemen gehad.
Jaime Post
Jaime Post
2023.09.29
Goede,snelle service!! Fijne werknemers, vertrouwde garage om je voertuig heen te brengen.
Advertisement
arnold kaijser
arnold kaijser
2023.09.05
Jan en Alice
Jan en Alice
2023.08.22
Onze auto daar gekocht, goede service en leuke verkopers. Als er wat is dan bellen we even en kunnen we komen
Levi Mazereeuw
Levi Mazereeuw
2023.08.21
Heb nu al een tijdje een nieuwe auto. Gekocht met een jaar lang verzekering en blij toe. Helaas veel pech mee gehad dit in de vorm van een geheel nieuw motorblok! Na 16 dagen in bezit te zijn stonden we ineens met een kokende motor geen lampje niks. Martijn heeft zn uiterste best gedaan om deze vanuit zeeland naar Groningen te krijgen. Toen natuurlijk net in de vakantie periode tja als het eenmaal tegen zit na een 3 weken de auto weer terug... Na een kleine week motormanagement lampje brandt dus weer op naar de garage, de verkoper spuit hem zelf even aan op de computer, bobine stuk even een nieuwe er in en klaar. Kortom 😬 zeer tevreden over de communicatie en service gewoon zeggen waar het op staat en anders niet. Ik weet waar ik mn volgende auto ga weer ga kopen! Je weet nooit of je geluk hebt met de auto, maar met deze verkoper wel.
fabian de wit
fabian de wit
2023.08.14
Slechte zaak met de auto bezig geweest van me maat net ge keurt en nou al de veerpoot gebroken rem niet goed rem blokken versleten en dit was zeker te zien met de apk keuring ik vind dit een slechte zaak ik ga zeker een melding maken bij de rdw en laat dit nader onderzoeken en ik ga zeker de foto's mee sturen naar rdw zo staat er ook dat de hand remkabel is gemaakt echter is dit niet zo Rem lijding waar put cerosie op zit wat al niet eens door de apk heen mocht ook dit was zeker te zien ik heb jaren zelf gewerkt als auto monteur en heb alles gezien wat niet apk door laat baar was dus succes binnen kort met steek proeven van het rdw ook kan het betekenen dat je je licentie kwijt raakt om ooit nog te kunnen keuren
Reply from RTO AUTOSERVICE B.V. - Bosch Car Service - Bovag 2023.08.03
Beste Fabian de Wit, Bedankt voor u reactie , ik zou graag willen weten van u om welke auto dit zou gaan. Ik kan helaas op jou naam geen gegevens vinden , en om toch samen naar een oplossing te kijken ben ik wel gegevens nodig. Hoop spoedig van je te horen, ook mag je natuurlijk met ons bellen. Met vriendelijke groet, R.T.O. Autoservice
Advertisement
Julian Veninga
Julian Veninga
2023.07.25
Onlangs mijn eerste auto aangeschaft hier en daarbij erg goed geholpen door Martijn. Zeker een aanrader!
Martijn Oosting
Martijn Oosting
2023.07.25
DE HONDSRUG
DE HONDSRUG
2023.07.25
Perfecte service!
Allie Engelage
Allie Engelage
2023.07.25
Vriendelijk personeel...goede sevice. We komen hier terug voor zowel onderhoud ..En als het nodig voor onze volgende auto
Advertisement
Thijs Sluijs
Thijs Sluijs
2023.07.25
Step Han
Step Han
2023.07.25
Leuke garage. Gezellige sfeer en ik kom hier zeker weer !
Alfred Vanklinken
Alfred Vanklinken
2023.07.25
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Value