Randers Pc Service v/Jan Dennis Bjerre Rydeng

Randers Pc Service v/Jan Dennis Bjerre Rydeng Reviews

Excellent rating
5.0
34 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (34)
András Hermann
András Hermann
2023.12.08
Very nice and helpful guy! Also is very fast! 😊
Advertisement
Per Poulsen
Per Poulsen
2023.11.06
Lidt sent, men bedre sent end aldrig. 5 stjerner for god og hurtig service til en gammel pc knold TAK JAN
gunnar andersen
gunnar andersen
2023.11.02
Han er fantastiske til pc kan kraftig anbefale ham tak for god ser
Jógvan Emil Joensen
Jógvan Emil Joensen
2023.10.03
Hurtig, venlig og imødekommende 👍
Ove Staal Larsen
Ove Staal Larsen
2023.08.30
En helt igennem kompetent fagmand - og venlig, imødekommende og tålmodig over for kunden. En vedholdende problemknuser. Man er i gode hænder!
Reply from Randers Pc Service v/Jan Dennis Bjerre Rydeng 2023.08.30
Tak for denne anmeldelse 🙂
Advertisement
Verner Andersen
Verner Andersen
2023.05.08
God hjælp med pc problem
Henry Hammer
Henry Hammer
2023.03.19
Har brugt Jan i flere i flere år ,er meget tilfreds med service.
Helle Skyggebjerg
Helle Skyggebjerg
2023.03.08
Fin service og rådgivning. 👍
Kasper Andersen
Kasper Andersen
2023.02.17
Jan er en rigtig dygtig mand og super venlig. Kan klart anbefale ham.
Advertisement
Lis Villads Andersen
Lis Villads Andersen
2023.02.10
Fantastisk god service. Meget behagelig, og venlig betjening
Jesper Overgaard
Jesper Overgaard
2023.02.06
Meget god service og forklaringer der er til at forstå. Omhyggelig og man er sikker på der ikke er glemt noget. Kan varmt anbefale stedet
Silvia Drozdikova
Silvia Drozdikova
2022.12.09
Great service! I had a problem turning on my laptop, and got it fixed in a day. If you have some problem with the laptop this is a good place to go. Plus the guy charges reasonable prices!
Alex Ejler Jensen
Alex Ejler Jensen
2022.11.26
Fin og kompetent service til en fornuftig pris kan stærkt anbefales
Advertisement
Martin
Martin
2022.10.12
Utrolig fair, venlig og professionel! Fik problemstillet og repareret min stationære computer på ingen tid. Vil helt klart bruge Jan fremover hvis noget skulle opstå.🙏
Magnus Faldorf
Magnus Faldorf
2022.07.21
Fantastisk service. Kan fixe det meste. God timepris, og Jan er en rar fyr at tale med.
Per Andersen
Per Andersen
2022.04.19
Fin og god service. Alt ok, også prisen.
Marie Schmidt Jepsen
Marie Schmidt Jepsen
2022.03.30
Virkelig tilfreds. Venlig og imødekommende. Jeg havde fået at vide at hele tastaturet skulle skiftes i Elgiganten til 3500, men Jan tilbød at kigge på den og tjekke et enkelt kabel for at se om, der var en løs forbindelse. 300 hvis det virkede og 150 hvis ikke. Det vidste sig, at Jan havde ret og jeg slap afsted med kun 300. Mega optur. Tak til Jan:)
Advertisement
Robert S
Robert S
2022.03.15
Alt er godt 👍 👍👍👍👍
Annette Sandholdt
Annette Sandholdt
2022.01.15
Abdul G.
Abdul G.
2021.11.29
Positive
Professionalism
Hurtig service, professionel og meget løsningsorienteret. 10/10. Tak for hjælpen.